Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Orchard, Singapore 178881 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Kylpyhuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Sviitti Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Kuntosali Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Pubi/Aula
Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Ravintola Hotel Fort Canning Singapore - Kylpylä Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Buffet Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Vastaanotto Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Piha Hotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoli
Alue: Orchard Huoneiden lukumäärä: 86
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä
875 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (875)
Järjestä:
Aki K. Pariskunta Finland, 10. kesäkuuta 2013
Miellyttävä majoitus rauhallisessa ympäristössä

Sijainti, palvelun ystävällisyys ja siisteys
9,3
Viihdyimme hotellissa erittäin hyvin. Voimme suositella majoitusta kaikille jotka haluavat yöpyä hieman rauhallisemmassa ympäristössä mutta kuitenkin lähellä keskeisiä paikkoja. Ei ole todellinen luxushotelli mutta asiat ovat hoidettu erittäin hyvin, fasiliteetit ovat toimivia ja palvelu pelaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sami S. Pariskunta Finland, 12. maaliskuuta 2013
Rauhallinen puistohotelli lähellä MRT:tä

Sijainti hyvä. Hotellin taso ei vastannut 5-tähden hotellia ja henkilökunta ei ollut kovin avuliasta. Meidän huoneessa kylpyhuone ja makuuhuone olivat samassa tilassa, mikä ei ollut kovin mukava jutt
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari S. Liikematkailija Finland, 17. tammikuuta 2013
Kohtalaisen hyvä hotelli

Rauhallinen ympäristö
6
Kohtuullisen hyvätasoinen hotelli rauhallisella sijainnilla puiston vieressä. Valitettavasti Wi-fi yhteys ei toiminut moitteettomasto ja oli tuskallisen hidas, etenkin jos ajattelee työmatkalla olevia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sorach C. Yksin matkustava Thailand, 30. elokuuta 2015
Sub-par service

Furniture, matress, bathroom design
5,3
I would expect service to be much better for a five star hotel. 1) arriving at the hotel in a cab, bell boy held the front door for the next guest to board the cab ignoring the fact that I am getting off. Did not help with my suitcase, he watched me pull it out 2) earlier, called hotel to fond out of my room is available for early check in, operator try connecting me to front desk, no one picked up, operator said "no one pick up pls call back later". Seriously? How about get my contact number and call ur guests back. 3). Told house keeper at 10 AM to clean my room as I would be back by 2:30 pm. Came back at 3 pm, room has not been cleaned. House keeper whom I spoke to, told me to wait in the room while she hurriedly clean the room. 4) ther is no partition for guests to line up to check in, which is appropriate for 5-star but staff do not recoginze the queue and called out guests who came after me for service. No systematic recognition of queue.
Ilmoita tästä arvioinnista
Patrick M. Pariskunta Australia, 26. elokuuta 2015
Location, location, location

Location, service, decor
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Matthew W. Perhe isojen lasten kanssa United Kingdom, 24. elokuuta 2015
Great hotel

Value, rooms, location
9
Overall the place is great. Inside the hotel the standard is top notch. The old building has clearly been done up to a high standard and I would fully recommend it. A few minor points that that management need to rectify to make it even better: - The pool area is a little tired. There were cabanas with ripped shades and lots of loungers were missing padded mats and more needs to be done to hide the pump room which looked dilapidated and mouldy. - There wasn't any menu at breakfast, so it was unclear what was available at the egg station - Only having a frosted film on the toilet door is insufficient. Bathrooms should be private places, so seeing someone's outline is not desirable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Phan H. Liikematkailija Vietnam, 17. elokuuta 2015
My time at Fort Canning

Cleaness, bathroom view, lights
7
Good enviroment, nice view but a bit hard to get a taxi
Ilmoita tästä arvioinnista
Chan Y. Pariskunta Singapore, 16. elokuuta 2015
Wonderful stay!

Hotel Cleanliness, Staff performance and courtesy upgrade.
9
Fantastic, memorable birthday spent!
Ilmoita tästä arvioinnista
Carol S. Pariskunta Singapore, 9. elokuuta 2015
Beautiful hotel hidden in urban city

Beautiful room, serenity in city center and small boutique hotel makes the hotel not too crowded
8,3
Prefer to have more cuisine options at the hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Nur I. Pariskunta Singapore, 7. elokuuta 2015
Quiet

Clean nice rooms, nice surrounding, very near orchard
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Fort Canning SingaporeHotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - KylpyhuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - SviittiHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - KuntosaliHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - Pubi/AulaHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - RavintolaHotel Fort Canning Singapore - KylpyläHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - BuffetHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - VastaanottoHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - PihaHotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - KokoushuoneHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - PihaHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - Uima-allas


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B08