tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Orchard, Singapore 178881 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Kylpyhuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Sviitti Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Kuntosali Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Pubi/Aula
Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Ravintola Hotel Fort Canning Singapore - Kokoushuone Hotel Fort Canning Singapore - Kylpylä Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Buffet Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone
Alue: Orchard Huoneiden lukumäärä: 86
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 807 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (807)
Järjestä:
Aki K. Pariskunta Finland, 10. kesäkuuta 2013
Miellyttävä majoitus rauhallisessa ympäristössä

Sijainti, palvelun ystävällisyys ja siisteys
9,3
Viihdyimme hotellissa erittäin hyvin. Voimme suositella majoitusta kaikille jotka haluavat yöpyä hieman rauhallisemmassa ympäristössä mutta kuitenkin lähellä keskeisiä paikkoja. Ei ole todellinen luxushotelli mutta asiat ovat hoidettu erittäin hyvin, fasiliteetit ovat toimivia ja palvelu pelaa.
Sami S. Pariskunta Finland, 12. maaliskuuta 2013
Rauhallinen puistohotelli lähellä MRT:tä

Sijainti hyvä. Hotellin taso ei vastannut 5-tähden hotellia ja henkilökunta ei ollut kovin avuliasta. Meidän huoneessa kylpyhuone ja makuuhuone olivat samassa tilassa, mikä ei ollut kovin mukava jutt
6,3
Jari S. Liikematkailija Finland, 17. tammikuuta 2013
Kohtalaisen hyvä hotelli

Rauhallinen ympäristö
6
Kohtuullisen hyvätasoinen hotelli rauhallisella sijainnilla puiston vieressä. Valitettavasti Wi-fi yhteys ei toiminut moitteettomasto ja oli tuskallisen hidas, etenkin jos ajattelee työmatkalla olevia.
Rozita Z. Yksin matkustava Singapore, 22. tammikuuta 2015
Great value for money

Location, room, and service
9,3
I have been having an amazing stay in the hotel. I really enjoyed each stay and as compliments from the hotel, I was upgraded to a bigger room the last time I stayed. I'm very pleased with the service provided and I do enjoy waking up to the beautiful scenery around the hotel. I will definitely come back for my next staycation.
Grace D. Ryhmät Australia, 19. tammikuuta 2015
beautiful, peaceful, central

location, pool, service
9
Wonderful, tranquil boutique hotel with character in beautiful garden location. Excellent staff are very obliging. Outdoor pools are amazing and crystal clear.
Kho S. Pariskunta Singapore, 18. tammikuuta 2015
great service, serene hotel

service, huge bathroom, nice environment
8,3
Chinh W. Pariskunta Singapore, 18. tammikuuta 2015
Hidden Gem in city area

Colonial feel, Location, Great service
8,7
It was fantastic with a great swimming pool and service.
Rozita Z. Yksin matkustava Singapore, 14. tammikuuta 2015
Value for money

Location is good, hotel is nicely renovated and staff are professional
9,7
I've enjoyed my staycation at this hotel. I love the serene and calm surroundings. The hotel has nice old British charm yet modern and spacious in its settings. Staff has been professional and given good service to me. I enjoyed it so much that I kept coming back. Up till today, I've gone back to the hotel for 4 times. I will go there again if opportunity arises.
David B. Pariskunta United Kingdom, 11. tammikuuta 2015
Musty Room, Breakfast Very Poor

bathroom, location
5,3
Expected more from this hotel. Dissapointing. Breakfasts really really terrible. Bad coffee, buffet sad and tired, low quality meats. Very average,
Jennifer S. Pariskunta United Kingdom, 11. tammikuuta 2015
Enjoyable stay.

Excellent staff, comfortable bed, quiet location.
8,7
Pity there was no entertainment in the bar area. No atmosphere to encourage people to have a drink.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Fort Canning SingaporeHotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - KylpyhuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - SviittiHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - KuntosaliHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - Pubi/AulaHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - RavintolaHotel Fort Canning Singapore - KokoushuoneHotel Fort Canning Singapore - KylpyläHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - BuffetHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C01