tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berliini, Saksa 10117 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Gat Point Charlie Berliini - Kylpyhuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Ravintola Hotel Gat Point Charlie Berliini - Sviitti Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Sviitti Hotel Gat Point Charlie Berliini - Sviitti Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat
Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone Hotel Gat Point Charlie Berliini - Aula Hotel Gat Point Charlie Berliini - Aula Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Gat Point Charlie Berliini - Aula Hotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone
Alue: Mitte Huoneiden lukumäärä: 140
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 327 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,8
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (327)
Järjestä:
Janne B. Ryhmät Finland, 7. huhtikuuta 2013
Aikuisten pariskuntien onnistunut nähtävyysloma

Sijainti, siisteys ja aamiaisen valikoima
7,7
Anton K. Pariskunta Finland, 25. helmikuuta 2013
Erinomainen sijainti lähellä Checkpoint Charlieta

Moderni, hieman futuristinen, toimiva hotelli hyvällä sijainnilla
10
Hotelli on hyvällä sijainnilla. Checkpoint Charlie oli nurkan takana. Friedrichstasse (Checkpoint Charlien samalla kadulla) on myös erittäin hyvä shoppailukatu (lafayetta ostoskeskus). Hotellin aamiaisesta ei ole kokemusta. Huoneet olivat siistit, tilavat ja kerrankin hotellin shampoot ja suihkusaipuat olivat oikeasti hyvät. Toimiva suihku, wc ja hiustenkuivaja.
Emmi L. Yksin matkustava Finland, 21. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta

Siisti j viihtyistä huone ja yleiset tilat.
8,7
Oleskelu olisi ollut täydellinen, mutta la-su välisenä yönä jonkinlaisen diskon jytke kuului huoneeseen asti vaikka huone oli kuudennessa kerroksessa. Huoneemme sijaitsi myös ilmeisesti siivojien varaston tms. vieressä, kun sunnuntaiaamuna alkoi armoton kolistelu. Joten ensin kuunneltiin aamuyöhön asti bassonpauketta ja sitten muutaman tunnin unien jälkeen alkoi muunlainen nukkumista häiritsevä ääntely.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotelli on hieman vaikea löytää. Sijatisee ihan Checkpoint Charlien läheisyydessä, joka onkin paras maamerkki. Mutta jos sattuu tulemaan Stadtmitten asemalta päin niin helposti ei osu heti oikeaan vaikka kartta olisikn apuna. Mauerstrasse jolla hotelli sijaitsee on kaksiosainen katu, joten kannattaa tarkastaa sijainti huolella.
Johanna N. Ryhmät Finland, 12. heinäkuuta 2012
Ihastuttava hotelli ja raikkaat huoneet

Hotelli oli siisti ja sisustus raikas. Hotellin aamiainen oli todella hyvä, tuore ja runsas. Aamiastila oli erittäin siisti. Hotelli sopii etenkin pariskunnille ja ystävien kanssa matkustaville. Hotellin ilmapiiri on nuorekas.
9,3
Yövyimme kolme yötä Gat Point Charliessa ja viihdyimme hyvin. Hotellilta oli helppo lähteä tutustumaan Berliiniin kävellen, pyörällä tai metrolla pääsi melko helposti kauemmaskin Berliiniin. Hotelli oli rauhallinen ja siisti. Lukuunottamatta yhtä iltaa, jolloin lähistöllä oli disco ja musiikki kuului melko selvästi huoneeseen joitakin tunteja. Hotellin alakerrassa naapurissa oli ravintola, jossa ainakin hyvät pizzat. Lähistöllä myös miellyttävä kahvila Deli, josta sai hyvät pikkupurtavat sekä hyvän aamiaisen, joka tosin oli hotellin aamiasta kalliimpi ja niukempi. Mikäli hotellin aamupala ei kuulu huoneen hintaan, se kannattaa varata etukäteen tietyksi aamuksi, näin se on edullisempi.
Hotelliin liittyvä vinkki: Aamiainen kannattaa kokeilla.
Thomas F. Liikematkailija Norway, 6. maaliskuuta 2015
Bad beds

N
3,7
Milan M. Liikematkailija Croatia, 6. maaliskuuta 2015
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
You Y. Yksin matkustava Taiwan, 20. helmikuuta 2015
Very clean

very convenient
8
feel comfortable
Olivia B. Ryhmät United Kingdom, 19. helmikuuta 2015
Second time in Berlin

- Value for money - Location -Cleanliness
7
Upon staying here last year I had no hesitation when booking another trip to Berlin to use this hotel again. It is good value for money, clean and the location is perfect. However, It would be interesting to know whether it has changed management, due to standards of customer service below what I experienced the first time, I found the tone of staff quite abrupt and felt like they were fed up with customers, I hope this was a rare occurrence and they were just having one of ' those days' that we all have once in a while. Apart from the above, every other aspect was fine, albeit not as good as my first visit and I may be hesitant to book again but value for money and the location for first time beginners is perfect.
Shahryar R. Pariskunta Pakistan, 11. marraskuuta 2014
Location, location, location

Very close to check point Charlie, most of the staff very friendly and helpful
6,7
We stayed for 3 nights here and yes the hotel was very conveniently located close to some of the major attraction in the city (15 min walk to the Jewish museum, 2 min walk to check point Charlie, 5 min walk to the museum of communication...). The only negative point I can think of was that we had requested for an early checkin and we were hoping to get a quick nap after taking a very early flight into Germany but when we arrived at 10 we were informed that we wouldn't be able to checkin until 3pm. I understand that special requests are always subject to availability but I hope the hotel could have emailed me informing me beforehand that this may not be possible. Most of the staff at the hotel were very helpful (had one lady who came off as slightly rude but everyone else was great) and fluent in English.
Sari M. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. lokakuuta 2014
Nice location, that's all

Only location..
5,3
Location and staff was nice. Room was cleaned really badly. Towels and sheets were not changed daily althoug left in the floor. Also, the past hotels booked by Agoda has has really poor view. Could it be because rooms are prepaid?

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Gat Point Charlie BerliiniHotel Gat Point Charlie Berliini - KylpyhuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - RavintolaHotel Gat Point Charlie Berliini - SviittiHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - SviittiHotel Gat Point Charlie Berliini - SviittiHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - AulaHotel Gat Point Charlie Berliini - AulaHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - AulaHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - RavintolaHotel Gat Point Charlie Berliini - BuffetHotel Gat Point Charlie Berliini - RavintolaHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - KylpyhuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin sisätilatHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - PalvelutHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - KylpyhuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Gat Point Charlie Berliini - VastaanottoHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - HotellihuoneHotel Gat Point Charlie Berliini - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Hotel Gat Point Charlie, Berliini

AS-AGWEB-3A02