tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis / Arab-katu, Singapore 188018 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone Hotel Grand Pacific Singapore - Uima-allas Hotel Grand Pacific Singapore - Uima-allas Hotel Grand Pacific Singapore - Uima-allas Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/Kahvila Hotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/Kahvila Hotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/Kahvila Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone Hotel Grand Pacific Singapore - Kokoushuone Hotel Grand Pacific Singapore - Ruoka ja Juomat
Hotel Grand Pacific Singapore - Virkistysmahdollisuudet Hotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/Kahvila Hotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone
Alue: Bugis / Arab-katu Huoneiden lukumäärä: 239
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1756 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (1756)
Järjestä:
Mika A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 12. marraskuuta 2013
Perheloma Singaporessa

Sijainti, hinta-laatusuhde, henkilökunta
8
Hotelli on hyvällä sijainnilla ostoksiin ja nähtävyyksiin nähden. N. 300m päässä oli lähin MRT-asema. Huone oli mukava ja siisti. Hotellin henkilökunta oli avuliasta. Plussana ilmainen Wifi myös huoneissa. Hinta-laatusuhde oli tässä hotellissa kohdallaan.
Kare P. Pariskunta Finland, 24. maaliskuuta 2013
Viikon loma

Keskeinen sijainti, Hiljainen huone, Kohtuu mukava sänky
8
Hotelli loistavalla sijainnilla kaupungin keskustassa. Metropysäkit 5min kävelymatkan päässä. Bugisin ostoskeskus melkein kulman takana. 7-11 naapurissa. Huone paikalliseen hintatasoon nähden kohtuuhintainen. Hiljainen huone, mukava sänky ja sopivasti tilaa. Suosittelen. Aamupala melko vaisu. Lounaita ja illallisia emme edes siksi testanneet.
Jyrki J. Pariskunta Finland, 11. helmikuuta 2013
Siisti hotelli lähellä ostosalueita.

Kaupunkimatkailija
7
Hotelli sijaitsi lähellä Metroasemaa ja bussipysäkkejä. Helppoa liikkua eri puolille kaupunkia. Hyvätasoinen hotelli rauhallisella alueella. Uima-allas 5.kerroksessa. Aamiainen ei kuulunut huonehintan mutta sen sai asukkaana -50% hotellin yhteydessä olevasta cafesta. Agodan varausta ei löytynyt ja reception vaikutti jossain määrin amatöörimaiselta. Huone oli kodikkaasti sisustettu ja siinä oli myös kylpyamme. Honta-laatusuhde ei kuitenkaan ollut täyden kympin arvoinen. Singaporen hintatasossa kuitenkin kilpailukykyinen.
Vinkki: Yksi asemanväli Metrolla niin ollaan ososalueen keskellä Orchard roadilla. Kannattaa ostaa parinkymmene dollarin kiertajelulippu "hop in-hop out" bussiin. Sillä saa ajaa koko päivän ja näkee kaupungin eri osat helpolla tavalla. Pysäkki on esinetkiksi Orchard-roadilla.
Sanna L. Pariskunta Finland, 25. tammikuuta 2013
Kohtuuhintainen hotelli

Huone siisti, kylpyhuone nuhjuinen ja vanha
4,7
Huone oli siisti, mutta kylpyhuonetta ei oltu remontoitu ja se oli erittäin nuhjuinen ja vanha. Ei tosiaan 4 tähden tasoa, joksi hotelli itseään ilmeisesti mainostaa. Kuntosali oli erittäin vaatimaton ja siellä ei oikeastaan pystynyt tekemään yhtään mitään. Erittäin surkea. Hotellin palveluakaan ei voi kauheasti kehua. Respassa oli porukkaa vaikka kuinka paljon, mutta kukaan ei vaivautunut auttamaan meitä laukkujemme kanssa saapuessamme tai lähtiessämme. Sijainti kohtalainen, mutta ei mikään huippuhyvä kuitenkaan. Metroasema vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Ilkka P. Pariskunta Finland, 8. elokuuta 2012
Erinomainen sijainti

Hyvällä paikalla oleva hotelli
8,3
Hotellin palvelu oli erinomaista. Sijanti hyvällä paikalla, on helppo mennä vaikka kävellen Singapore Flyeriin tai ostoskeskuksiin. Henkilökunta palvelualtis ja huone oli ihan mukava. Huoneen internet toimi hieman hitaasti, mutta toimi.
Manonn L. Liikematkailija Malaysia, 22. huhtikuuta 2015
Good value for money

Good service, affordable rates and sunny cafe
9
Good to excellent
Thunnop J. Liikematkailija Thailand, 18. huhtikuuta 2015
One of good hotel in SG, room is nice and clean.

Room, location, ...
7,3
Good
Sangkyu L. Liikematkailija South Korea, 14. huhtikuuta 2015
This review is personal

Good staff performance, Room condition, Location
8
The bathroom needs improvement. It looks kind of old. Other than that, I would say it is a 4 star hotel. Especially the staff was good and friendly. However, apart from the evaluation of this hotel, I would never come back to this hotel. I had two rooms and two nights. And there was a change of our itinerary. I asked agoda for refund, and Agoda called this hotel. And I was told that they said no. I was aware that it is not refundable. They did nothing wrong. But they could have refund it. I know I am not objective, but NO. I will not stay again.
Jonathan A. Perhe isojen lasten kanssa Brunei Darussalam, 13. huhtikuuta 2015
Clean & spacious room

Big room, comfy beds & good location
8,3
Enjoy our 3 nites stay. The room is very spacious & very clean. Although the bathroom tiles already old but it is very clean. It is very near to Bugis Street & Bugis MRT station. Easy to get around to other parts of the city by MRT & buses. The only draw back was the front desk staff always forget to send newspaper to my room. I had to remind them daily other wise I would have given them a much higher rate. We will come back again next time.
Firda T. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 13. huhtikuuta 2015
Nice hotel

Bath tub, near MRT
7,7
Too bad the double bed room only have queen size, so we had to sleep in the twin room.. Because i have 2 children.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Grand Pacific SingaporeHotel Grand Pacific Singapore - HotellihuoneHotel Grand Pacific Singapore - HotellihuoneHotel Grand Pacific Singapore - HotellihuoneHotel Grand Pacific Singapore - HotellihuoneHotel Grand Pacific Singapore - Uima-allasHotel Grand Pacific Singapore - Uima-allasHotel Grand Pacific Singapore - Uima-allasHotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/KahvilaHotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/KahvilaHotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/KahvilaHotel Grand Pacific Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Grand Pacific Singapore - HotellihuoneHotel Grand Pacific Singapore - KokoushuoneHotel Grand Pacific Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Grand Pacific Singapore - VirkistysmahdollisuudetHotel Grand Pacific Singapore - Kahvila/KahvilaHotel Grand Pacific Singapore - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C04