tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malesia 50200 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Kuntosali Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Uima-allas Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Uima-allas Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Juhlasali Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Kokoushuone Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Juhlasali Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Virkistysmahdollisuudet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Ravintola Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Virkistysmahdollisuudet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellihuone Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Virkistysmahdollisuudet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellihuone Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellihuone Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilat Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Kylpylä
Alue: KLCC Huoneiden lukumäärä: 505
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 3773 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (3773)
Järjestä:
Reijo K. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2011
huoneet vähän kuluneet sijainti hyvä palvelu hyvää

sopii matkailijoille jotka ei hae luksusta mutta siistiä hotellia
7
saimme hotellilta sen mitä olimme kuvitelleet ja hotelli hyvällä paikalla tornien ja maston läheisyydessä.
Kari T. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2011
Sijainti loistava ja hyvä palvelu. Huoneissa kulun

Paras aamiainen mitä olen missään hoteliissa saanut.
8,3
hyvällä paikalla sijaitseva hotelli, monorail aivan vieressä. todella mukavat yleiset tilat ja isohko uima-allas jossa lapsetkin näyttivät viihtyvän. kuntosali hyvin varusteltu ja tilava. aamiainen, brunssi olisi varmasti osuvampi nimitys, oli paras mitä olen missään hotellissa saanut. tuli vaan syötyä liikaa. suositut illanviettopaikat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. myös paikallisten suosima ruokatu lähellä. tulemme varmasti asumaan hotellissa, siellä päin liikkusessamme, vaikka huoneissa olikin havaittavissa kuluneisuutta.
Nähtävyysvinkki: Bantu Caves kannattaa käydä katsomassa
Katri R. Pariskunta Finland, 4. maaliskuuta 2010
Istana

Sijainti, aamiainen
6,3
5 tähden palvelu ja yleiset tilat. Tosin henkilökunta ravasi mielellään huoneessa (tipin toivossa) jos jonkinlaisella asialla. Tuotiin kylpytakkeja, vaihdettiin lamppua, tuotiin matkatavaroita, esiteltiin huoneen ominaisuuksia, jne. Aamiainen klo 6->, mikä palveli paitsi bisnes-matkaajia myös meitä aamulennolle suuntaavia. Hotellilta lyhyt kävelymatka Petronas Toweriin sekä lukuisiin ostoskeskuksiin. Iltaelämääkin löytyy aivan hotellin nurkilta.
Marko W. Pariskunta Finland, 13. helmikuuta 2010
Hotelli Istana - sijainti ja aamiainen plussaa

Sijainti on hyvä, lähiympäristössä useita ostoskeskuksia ja liikkuminen Monorailillakin helppoa. Aamiainen on runsas ja monipuolinen, lapsiperheillekin näytti löytyvän riittävästi syömistä. Allasalue ok.
7,7
Matkustaessa kannattaa huomioida kiinalainen uusivuosi siinäkin mielessä, että silloin suuri osa kaupoista ja ravintoloista on kiinni usean päivän ajan. Rahaa kannattaa vaihtaa lentokentällä sen verran, että pääsee kaupunkiin, jossa se on selvästi edullisempaa. Jos jatkaa matkaa vielä johonkin rantakohteeseen, niin niissäkin rahanvaihto on yleisesti kalliimpaa kuin Kuala Lumpurissa. Englannilla pärjää hyvin, mutta malesialaisten englanti voi olla hiukan vaikeaselkoista.
Outi M. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2010
Tasokkuus kohdillaan

Loistava sijainti, hyva uima-allas ja kuntosali
8,7
Tasokasta hotellimajoitusta mukavuuksia etsivalle!
Petra L. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2010
Value for money

Very friendly staff. Clean, big rooms with very good bathroom. We had room with Petronas view and it was great surprice! We liked our room and enjoyed of hotel a lot. Breakfast was excellent!
10
Pinja K. Pariskunta Finland, 12. syyskuuta 2009
Hotel Istana

Sijainti oli hyva. Hotellin yleisilme siisti. Aamiainen runsas ja maukas.
6,7
Hotellilta voi kavella lahes kaikkii nahtavyyksiin ja ostoskeskuksiin. Hotellin tahdet eivat mielestani kuvaa oikein hotellia. Luokkittelisin itse Istanan kolmen tahden hotelliksi.
Syamsul A. Pariskunta Malaysia, 14. syyskuuta 2014
Old and Mouldy

Location, friendly staff
6,7
The rooms are overpriced for an interior which has seen an era long gone. Doubt any of the rooms within the hotel are refurbished with a new interior. The only thing which will be considered as new are the moulds growing within the carpet as well as the bathroom. On a good note, the hotel staff are ever friendly to all the guests needs.
Siew W. Liikematkailija Singapore, 12. syyskuuta 2014
Good but not great.

Location and that is all I can think of.
6,7
It was my first time trying this hotel. As I frequent KL, I do have preferred hotel. If you check my reviews, it is not too difficult to tell which is the hotel I frequently stay. I chosed Isatana Hotel due to its location and it does look grand from the outside. Checking in: Counter staff are friendly and looks efficient. Was directed to sit and wait at the sofa area. I requested smoking room and 2 key cards. Results, I was given non-smoking room. Key cards were alright. I only realised that its a non-smoking room when I asked for an ashtray. Went down again to check but was told that there wasn't any smoking room available. In room: Toiletries were incomplete. For instant, there was no toothbrush, shaver..... Bathroom was equipped with hair dryer. Very dated layout but this also means lots of space. TV was still those bulky box type. Breakfast: A good spread. Very friendly for friends from the middle east too. Finally, the staffs in the lobby were very attentive. I was in the cafe after checked in, but the waiter and waitress weren't very attentive. Lifts need no key card access. Wifi was fast and nice. I checked out n the next day. Comparing with other hotel in KL or other destinations, you may wonder why 4 staffs at the counter serving 3 customers and they are still quite slow..... Well, it could be the system, not the staffs. On the 2nd day, when I was asking for a taxi to KLCC, the staff again were not very attentive. Don't get me wrong, when I approached them and asked them for taxi, they got that settled for me. But it will be better if they can SMILE. Will I return? I guess I will check out other hotels around the same area.
Teo Y. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 11. syyskuuta 2014
Great stay

Huge rooms. Great food. Friendly staff
8
Location is great. Staff very helpful , buffet breakfast has lots of varieties n its tasty too. I did not believe that greenish water in bath tub was cause by light reflection until housekeeping staff use a glass to scoop up the water n its really white!!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KuntosaliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Uima-allasHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Uima-allasHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - JuhlasaliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KokoushuoneHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - JuhlasaliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VirkistysmahdollisuudetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RavintolaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VirkistysmahdollisuudetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HotellihuoneHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VirkistysmahdollisuudetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoliHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HotellihuoneHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HotellihuoneHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KylpyläHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KokoushuoneHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellin sisätilatHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B07