tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu alue -Beijing tie / Haizhu aukio, Guangzhou, Kiina 510115 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoli Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoli Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Sviitti Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Sviitti Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Virkistysmahdollisuudet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kokoushuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kokoushuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Ravintola Hotel Landmark Canton Guangzhou - Virkistysmahdollisuudet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kuntosali
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allas Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kauneussalonki Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kylpyhuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Virkistysmahdollisuudet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kylpyhuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone
Alue: Yuexiu alue -Beijing tie / Haizhu aukio Huoneiden lukumäärä: 486
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 3296 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (3296)
Järjestä:
Eira H. Liikematkailija Finland, 25. lokakuuta 2012
Hyvä hotelli loistavalla paikalla

Hotelli sopii loistavasti niin turistille kuin bussiness matkustajalla. Lähellä hyviä ravintoloita, ostosmahdollisuudet ja tietysti Pearl - joki kaikessa kauneudessaan.
8
Hotellia on remontoitu paljon viimeisten vuosien aikana. Huoneet ovat osittain hieman nuhjuiset, mutta toimivat ja henkilökunta on erittäin palvelualtista.
Ahti V. Liikematkailija Finland, 24. lokakuuta 2012
hyvä sijainti

sijainti
6,3
Sijainti on loistava. Metroasema vieressä, joka ei ole kovin ruuhkainen. Hyvä yhteys Pazhouhun Huoneet aikansa eläneet ja vähän suttuiset, vastaavat kplmentähden hotellin tasoa.
Jouko P. Liikematkailija Finland, 10. lokakuuta 2011
Sijainti hyvä, mutta pettymys palvelun- ja kunnon

Paikka ehdoton plussa.
4,3
Tilat tarvitsee kiireellisesti kunnon remontin. Pienet huoneet ja ahtaat työskentelytilat ulko oven nurkassa. Valaistus huono ja vuoteen yläpuoliset halogeenivalot ei katkaisijaa. Saa sammumaan vain ottamalla ovikortin pois pääkatkaisijata. En käytä toista kertaa.
Timothy H. Pariskunta United Kingdom, 23. tammikuuta 2015
perfect place for a short stop in Guangzhou

Staff, location ,room
8
We had a very pleasant short stop in Guangzhou. The hotel was good, clean and comfortable with friendly, helpful staff and a delightful room with a view. The breakfast (extra) was good. The location near to the Pearl River and a metro station made it easy to get around during our stay.
Fanny M. Pariskunta Australia, 17. tammikuuta 2015
Not bad, but there are better

location, price, shopping
7,7
Tried this hotel, not bad but not exactly the best for the money. Although in saying that, prices in and around Shenzhen have gone up a bit, so I think the days of truly cheap hotel, food, etc. are coming to an end. The poor AUD exchange rate also means that there's a perception of a drop in value, but maybe it's better for travellers from other countries.
Low W. Pariskunta Singapore, 16. tammikuuta 2015
Hotel by the Pearl River

Location, shopping and very big room
10
We were upgraded to a junior suite. The room and toilet are very big. Near to subway, shopping complex and restaurants. Definitely value for money.
Daniel G. Liikematkailija Singapore, 15. tammikuuta 2015
Average hotel

Location
6,7
Old room Cockroaches
Willy H. Liikematkailija Indonesia, 14. tammikuuta 2015
move rooms by 3 times!

location, price, nearby shops
6
I have been staying in this hotel for almost 20 times throughout the years. But this time I felt not as comfortable as last time. I've been moved to 3 different rooms. The first move was under my agreement, because my room was quite far with my colleague, but at the beginning, we already ask for connecting room but they already run out of this type of room. The second move and third was unexplained by the hotel. They said it was for maintenance purpose, but why were we placed there on the first place? And the third move was into different floor, which was quite annoying. I just wished we were explained better, because we already stayed here many many many times, and gave quite good review previously.
Erick C. Liikematkailija Indonesia, 11. tammikuuta 2015
good place

food, location, access
6,7
Danney L. Liikematkailija Singapore, 7. tammikuuta 2015
Location

Location,dining and quiet
7,3
A returning customer but this time I took the smoking room that's on offer and I am fully disappointed. The room are dirty and run down unlike those at upper floor which were renovated and clean.Double check with front desk and they too advise me to pay more for better comfort. Location is near walking street and plenty of eateries around to choose from.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoliHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoliHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - VirkistysmahdollisuudetHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - RavintolaHotel Landmark Canton Guangzhou - VirkistysmahdollisuudetHotel Landmark Canton Guangzhou - KuntosaliHotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allasHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - KauneussalonkiHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - KylpyhuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - VirkistysmahdollisuudetHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - KylpyhuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - AulaHotel Landmark Canton Guangzhou - KuntosaliHotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allasHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B05