Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu alue -Beijing tie / Haizhu aukio, Guangzhou, Kiina 510115 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoli Hotel Landmark Canton Guangzhou - Sviitti Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Sviitti Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kokoushuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Virkistysmahdollisuudet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kuntosali Hotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allas Hotel Landmark Canton Guangzhou - Virkistysmahdollisuudet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kuntosali Hotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allas Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kokoushuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilat Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone Hotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellihuone
Alue: Yuexiu alue -Beijing tie / Haizhu aukio Huoneiden lukumäärä: 486
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
3553 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (3553)
Järjestä:
Eira H. Liikematkailija Finland, 25. lokakuuta 2012
Hyvä hotelli loistavalla paikalla

Hotelli sopii loistavasti niin turistille kuin bussiness matkustajalla. Lähellä hyviä ravintoloita, ostosmahdollisuudet ja tietysti Pearl - joki kaikessa kauneudessaan.
8
Hotellia on remontoitu paljon viimeisten vuosien aikana. Huoneet ovat osittain hieman nuhjuiset, mutta toimivat ja henkilökunta on erittäin palvelualtista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ahti V. Liikematkailija Finland, 24. lokakuuta 2012
hyvä sijainti

sijainti
6,3
Sijainti on loistava. Metroasema vieressä, joka ei ole kovin ruuhkainen. Hyvä yhteys Pazhouhun Huoneet aikansa eläneet ja vähän suttuiset, vastaavat kplmentähden hotellin tasoa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jouko P. Liikematkailija Finland, 10. lokakuuta 2011
Sijainti hyvä, mutta pettymys palvelun- ja kunnon

Paikka ehdoton plussa.
4,3
Tilat tarvitsee kiireellisesti kunnon remontin. Pienet huoneet ja ahtaat työskentelytilat ulko oven nurkassa. Valaistus huono ja vuoteen yläpuoliset halogeenivalot ei katkaisijaa. Saa sammumaan vain ottamalla ovikortin pois pääkatkaisijata. En käytä toista kertaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ng S. Liikematkailija Malaysia, 21. elokuuta 2015
Too Old Hotel

Location
4
This Hotel is too old
Ilmoita tästä arvioinnista
Herlinna H. Liikematkailija Indonesia, 16. elokuuta 2015
good view hotel

service, view and room
8
everything is ok
Ilmoita tästä arvioinnista
Felicia C. Liikematkailija Indonesia, 14. elokuuta 2015
Extremely Rude and Lazy Staff

Location.
5,3
Horrible. First, the reception took forever to check us in even though we already have everything paid in full. They were also very unfriendly. Not even a smile was offered by the 3 in the front desk. Then, the AC was broken and the room was freezing. Upon complaint, instead of switching us to a different room, they sent housekeeping with extra blanket. (Mind you, the hotel was not even half full when we were there. Cleanliness was also questionable with the hotel being very old and not all rooms are renovated. Then, when we checked out and ask for the front desk to call taxi, she gave us attitude and told us to flag it down ourself. Only when my travel companion snapped about her attitude, then she made some halfhearted attempt about finding out where we're heading. We walked out and have the bellboy flagged a taxi. At least he was nice. The reception lady was so stuck up and rude you'd think she's born a princess. Should totally be fired because we never see that kind of attitude .
Ilmoita tästä arvioinnista
Kwen G. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 12. elokuuta 2015
Reception Staff

Convenient location, good chamber maid and good dim sum.
6,7
The first impression was terrble as the reception staff were unfriendly. We were attended by a trainne staff. She was unsure with the administration but we were not disturbed and waited patiently. We wete really upset that the other male staff and other staff was reluctant to offer help even after a few request. Finally he came to take over but his attitude was unacceptable. The way he spoke to us was like interrogating us. It really left a very poor image throughout our stay. The chambermaids greet us but not the reception staff, no service at all. However, I would like to praise the receprion staff who process my hotel checkup. The entire group have smiles on their faces. A pleasant closure to our stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pingfu C. Yksin matkustava Taiwan, 9. elokuuta 2015
Very good!

Good view for river. Best place. Nearly subway.
8
I'll choose it for my next time stay hotel of Guangzhou.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ahmet H. Liikematkailija Turkey, 6. elokuuta 2015
The worst staff i have ever seen in a hotel...

just the location
3,3
The hotel staff is very very vry bad. They keep disturbing you with the payment or signing a paper. They do not let visitors in hotel and being very very rude to them.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tee N. Liikematkailija Malaysia, 5. elokuuta 2015
good hotel but location inconvenient

friendly, well maintained and good river view
8
no complaints
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoliHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - VirkistysmahdollisuudetHotel Landmark Canton Guangzhou - KuntosaliHotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allasHotel Landmark Canton Guangzhou - VirkistysmahdollisuudetHotel Landmark Canton Guangzhou - KuntosaliHotel Landmark Canton Guangzhou - Uima-allasHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - KokoushuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin ulkopuoliHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Hotellin sisätilatHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - SviittiHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - HotellihuoneHotel Landmark Canton Guangzhou - Sviitti


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06