tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berliini, Saksa 10119 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin sisätilat Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Sisäänkäynti Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Ravintola Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Ravintola Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Kylpyhuone
Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Kylpyhuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Näkymä Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Kylpyhuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellihuone Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoli Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Vastaanotto Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Buffet
Alue: Mitte Huoneiden lukumäärä: 35

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 11 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (11)
Järjestä:
Harri M. Liikematkailija Finland, 20. lokakuuta 2012
Erinomainen sijainti

Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
8
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Ken O. Ryhmät Norway, 22. kesäkuuta 2014
Good location

Location, hospitality, clean
7,7
Very good central location if you want to experience shops,cafes and charming districts. We had a nice room with a nice standard, but I wouldnt stay here in midsummer because of no air condition. Perhaps early spring and atumn is possibly the best time to stay there.
Patricia P. Yksin matkustava United Kingdom, 20. heinäkuuta 2013
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Pariskunta Israel, 24. kesäkuuta 2012
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Ostosvinkki: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Viktor S. Pariskunta Sweden, 8. heinäkuuta 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Vinkki: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Liikematkailija Sweden, 10. toukokuuta 2012
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Katharina W. Liikematkailija Germany, 25. elokuuta 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen

Lage, Service
6,7
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Krzysztof B. Liikematkailija Germany, 22. maaliskuuta 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung

Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
7,7
Iben B. Pariskunta Denmark, 22. huhtikuuta 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Trine B. Ryhmät Norway, 21. lokakuuta 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen

Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
8,3
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin sisätilatHotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Pension Kastanienhof Berliini - SisäänkäyntiHotel Pension Kastanienhof Berliini - RavintolaHotel Pension Kastanienhof Berliini - RavintolaHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - KylpyhuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - KylpyhuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Pension Kastanienhof Berliini - NäkymäHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - KylpyhuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoliHotel Pension Kastanienhof Berliini - VastaanottoHotel Pension Kastanienhof Berliini - BuffetHotel Pension Kastanienhof Berliini - VirkistysmahdollisuudetHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - YmpäristöHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - HotellihuoneHotel Pension Kastanienhof Berliini - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Hotel Pension Kastanienhof, Berliini

AS-AGWEB-3A08