tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Uima-allas Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kokoushuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Näkymä Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellin sisätilat Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ravintola Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellihuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellihuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kylpyhuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellihuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kylpyhuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kylpyhuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellihuone Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut
Alue: Nusa Dua / Benoa Huoneiden lukumäärä: 153
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 479 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
7,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (479)
Järjestä:
Ilpo L. Pariskunta Finland, 22. helmikuuta 2014
Lähellä luksus hotelleja.

uima-allas, edullinen.
6,3
Hotelli piti olla uusi, jotenkin jäi tunne että nopeaan ajan hammas iskenyt. Huone todella ihan perus vaikka emme ottaneet halvinta. Uima-allas hyvä ja mittaa riitti. Aamupalalla paljon vaihtoehtoja mutta enempi tarkoitettu paikallisille. Parempi mennä aamupalalle 9.00 jälkeen. Huoneet pikkasen kuluneen oloisen. Hotellin arvio 4 mutta voisi hyvin tiputtaa 3. Rannalle kävelyä n. 15 min.ostoskeskukseen myös.Nusa dua ympäristö mahtavan siisti, samoin ranta. Suuret hotellit omistaa rannan isossa määrin. Esim:juotavaa ei saa rahalla. Nusa dua:lla paljon itä naapureita ja tämä meinas pänniä. Paikalliset "palvoo"heitä. Ravintoloissa ruokalistat Venäjän kielellä.
Tua B. Pariskunta Sweden, 11. tammikuuta 2015
Great hotel

The staff , the room and breakfast
10
We were very satisfied with our stay
Ricky L. Pariskunta Indonesia, 5. tammikuuta 2015
The new hotel with reasonable price

location close to bali collection
5,3
good
Liza Y. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 5. tammikuuta 2015
Great hotel, helpful staff

location, room, staff
9,3
Atsuko S. Pariskunta Japan, 24. joulukuuta 2014
great stay

friendly staff, Clean and Comfortable
8,7
Sankita is much cheaper than other resorts in Nusa Dua. This is great value. The hotel is still new, 2 years old. It is close enough to the beach and restaurants. We hired a motor bike, so no problems to get anywhere. All the staff are nice and friendly. They have nice pool.
Henry A. Pariskunta Indonesia, 14. joulukuuta 2014
great hotel

breakfast, clean, good service
8
Shigemi I. Liikematkailija Japan, 13. joulukuuta 2014
Best for business

price, food, staffs
8,3
I stayed Hotel Santika for five days. I came to Bali to join an international conference, which is held at a hotel near Santika. Hotel Santika is located a little far from beach. If you plan to go to the beach, then you should stay other hotels. But for business purpose, this hotel is very cheap and comfort with good foods. I found so many flies flying when taking breakfast. But flies are also flying at other good hotels when taking lunch.
Ika K. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 10. joulukuuta 2014
SANTIKA SILIGITA NUSA DUA GOOD FAMILY HOTEL

LOBBY, ROOM, BREAKFAST
7,3
INTERESTING,COMFORTABLE.
Ade I. Pariskunta Indonesia, 28. marraskuuta 2014
Clean and modern facilities closed to the beach

cleaness, location, swimming pool
10
we were positively surprised by the modern and clean facilities. Additionally it is also in walking distance to the beach (approx 1 km).
Aminah S. Pariskunta Malaysia, 5. marraskuuta 2014
Beautiful hotel

The room, swimmimng pool andthe friendly staff
10
We enjoyed every minute of the stay. The welcoming was wonderful.Room were big and cleaned.Food for Breakfast especially was great. Staff services were beyond our normal expectation.A real holiday we had. Thank you for making our stay memorable.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Uima-allasHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KokoushuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - NäkymäHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Ruoka ja JuomatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellin sisätilatHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RavintolaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - HotellihuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - HotellihuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KylpyhuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - HotellihuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KylpyhuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KylpyhuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - HotellihuoneHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PalvelutHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Palvelut


AS-AGWEB-3A02