tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Denpasar, Bali, Indonesia 80222 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Uima-allas Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Uima-allas Hotel Yani Bali - Ruoka ja Juomat Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Hotellihuone Hotel Yani Bali - Hotellihuone
Alue: Denpasar Huoneiden lukumäärä: 38
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,7

yhteensä 539 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
6,6
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
6,5
Huonemukavuus/taso
6,7
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (539)
Järjestä:
Henna T. Pariskunta Finland, 2. maaliskuuta 2013
onnistunut loma

avulias henkilökunta, siisti ja suuri huone
6,3
Taru-Leena H. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2012
hyvä hotelli mutta melko kehno sijainti

aamiainen, ystävällinen palvelu, puhtaat huoneet
7
yövyimme hotellissa yhden yön, kun saavuimme balille. jatkoimme matkaa seuraavana päivänä mutta hotellin viihtyisyyden puolesta olisimme voineet jäädä pidemmäksikin aikaa. hotelli oli kaikin puolin hyvä hintaansa nähden ja oikeastaan ainoat hieman parantamisen varaa tarvitsevat puolet olivat kohtalaisen heikko ilmastointi ja mielestämme huono sijainti. palvelu oli hotellissa erittäin ystävällistä ja tilat olivat siistit.
Bernard C. Pariskunta United States of America, 22. joulukuuta 2014
Great Value!

Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
7,3
No complaints!
Katie S. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 22. marraskuuta 2014
Great spot to stay the night (transfer)

Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
8,3
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Sucipto A. Pariskunta Indonesia, 1. marraskuuta 2014
Nice Budget Hotel in By Pass

Location, Cheap Price and Clean
8
Diana T. Pariskunta Indonesia, 29. lokakuuta 2014
recommended

cheap but nice to stay
8
Diana T. Pariskunta Indonesia, 22. lokakuuta 2014
recommended! this hotel is good!

location (easy to get public transportation), good in value of money
8
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Cindy P. Liikematkailija Indonesia, 16. lokakuuta 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area

price, location, swimming pool
4,7
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Zelfis H. Yksin matkustava Indonesia, 15. lokakuuta 2014
not bad, but the food is disapointing

value for money, clean, near airpot
7,3
not bad
Sri M. Pariskunta Indonesia, 11. syyskuuta 2014
reasonable price

not far from the airport
5,3
ordinary hotel just for sleep

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Yani BaliHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - Ruoka ja JuomatHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - Uima-allasHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - Uima-allasHotel Yani Bali - Ruoka ja JuomatHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - HotellihuoneHotel Yani Bali - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Hotel Yani, Bali

AS-AGWEB-3B05