Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Ravintola Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Aula Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Näkymä Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Näkymä Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotellihuone Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotellihuone Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hotellihuone Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Sviitti Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Ravintola Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Ravintola Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Juhlasali Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Kokoushuone Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Kylpylä Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Kuntosali Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat
Alue: Sha Tin Huoneiden lukumäärä: 559

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 3351 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
7,5
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
9,0
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (3351)
Järjestä:
Vesa K. Yksin matkustava Finland, 6. maaliskuuta 2013
Upea hotelli, lähellä metro asemaa, vähän syrjässä

Yställinenen henkilökunta, tasokas hotelli, metro lähellä
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Chong P. Pariskunta Canada, 17. tammikuuta 2016
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Yip L. Pariskunta Hong Kong, 16. tammikuuta 2016
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony S. Liikematkailija United Kingdom, 14. tammikuuta 2016
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Ilmoita tästä arvioinnista
Khalid A. Perhe pienten lasten kanssa Saudi Arabia, 12. tammikuuta 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Ilmoita tästä arvioinnista
Khalid A. Perhe pienten lasten kanssa Saudi Arabia, 11. tammikuuta 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Ilmoita tästä arvioinnista
Ka S. Pariskunta Hong Kong, 10. tammikuuta 2016
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ho Y. Pariskunta Hong Kong, 10. tammikuuta 2016
Sporty Stay

Warm pool, well equipped gym and yummy bakery
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Lai K. Pariskunta Hong Kong, 6. tammikuuta 2016
Traffic easy

Clean, food, traffic
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Wai M. Pariskunta China, 29. joulukuuta 2015
Good

Nice hotel
9
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RavintolaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - AulaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - NäkymäHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - NäkymäHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - HotellihuoneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - HotellihuoneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - HotellihuoneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - SviittiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pubi/AulaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RavintolaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RavintolaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pubi/AulaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - JuhlasaliHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - KokoushuoneHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - KylpyläHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - KuntosaliHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05