Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviitti iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kuntosali iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomat iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aula iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aula iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aula iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Wanchai Huoneiden lukumäärä: 99
Ilmainen Wifi

Tarkista hinnat ja saatavuus

Haluamme sinun maksavan alimman mahdollisen hinnan huoneestasi. Jos olet varannut hotellihuoneen Agodan kautta ja voit osoittaa meille, että voisit varata saman huoneen samoiksi päiviksi alempaan hintaan toiselta nettisivulta, annamme varauksen sinulle joko samaan tai alempaan hintaan. Napsauta tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja.
Tulopäivä: öitä: Lähtöpäivä

Lähtöpäivä:

Kalenteri

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 2904 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
5,9
Kaikki arvostelut (2904)
Järjestä:
Heidi R. Pariskunta Finland, 6. tammikuuta 2012
Tilava huone, hyvin toimiva langaton nettiyhteys

Tilava huone
5
erittäin tilava huone. lasiseinäinen wc/suihkutila erikoinen ja romantiikka tai privaattitilan tuntu kaukana. huone kylmä ja erillislämmitin rikki, pyynnöstämme huonepalvelu vaihtoi laitteen ja saimme huoneen edes kohtuullisen lämpimäksi. aamiaisesta ei kannata maksaa yhtään ylimääräistä, surkein koskaan näkemämme. pieni huone, jossa tarjolla mehu, kahvi ja muffinsi kertakäyttöastioista nautittavaksi.
Hotelliin liittyvä vinkki: Älä maksa aamiaisesta taalaakaan.
Ka L. Pariskunta Hong Kong, 23. toukokuuta 2015
2 rooms share a common area

Location
6
Hv microwave and refrigerator in common area which shared by 2 rooms.. A bit odd for this setting
Rosary C. Pariskunta Philippines, 21. toukokuuta 2015
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Lai N. Pariskunta Hong Kong, 14. toukokuuta 2015
Convenience to stay

Competitive price, Convenience, free upgrade
5
Siu F. Pariskunta Hong Kong, 13. toukokuuta 2015
room good

roome good
8
Jack C. Yksin matkustava United States of America, 12. toukokuuta 2015
Great service from staff

Service, location, cleaniness
9,3
Yeo D. Liikematkailija Singapore, 9. toukokuuta 2015
Good location but TINY room

Location, lots of restaurants around
4
Bad experience as my room is real TINY compare to my colleagues. I am not sure why the rooms have different sizes as we all reserved the queen bed. My advice is if you want to stay at this hotel, go for the premium room, dont bother to book the basic queen bed rooms. Literally I need to put my luggage on the bed, no space to even put on walk way! totally disappointed with the room layout and size. WONT go back again as its a very bad experience
Nok H. Pariskunta Hong Kong, 4. toukokuuta 2015
Good location

Good location, free upgrade, friendly staff
7,7
Ying Y. Liikematkailija Hong Kong, 4. toukokuuta 2015
Good location, 5 mins away from Wanchai station

Location , location , location
6,3
Grace T. Pariskunta United States of America, 3. toukokuuta 2015
Clean, Bright, Good Location

Location, English-speaking staff, Bright
8
I got this for my parents and based on their feedback, they really enjoyed it. I had booked the Cosmopolitan hotel last time and iClub was leaps and bounds better. It's very well lit and pretty spacious for a HK hotel. You need to understand that everything in HK is tiny, but this hotel had the advantage of seeming bright and airy (in the rooms), with soft white lighting and lots of mirrors. Hotel staff had great English and my dad had a great tuck-in at breakfast, so I assume it was pretty good. Location is about 5 min from the Wan Chai MTR and has a bunch of good restaurants nearby. The wet market is also about 2 min away, so it's a great place for fresh fruits. The iconic Crystal Jade restaurant is about a 1 min away at the top of Tai Yau Building.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Sviittiiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kuntosaliiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Ruoka ja Juomaticlub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aulaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aulaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Aulaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuoneiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AM-AGWEB-4E10