Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Imperial Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Imperial Hotel Hong Kong - Aula Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet
Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Imperial Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 225

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä
7158 arviota

Vastinetta rahalle
6,8
Sijainti
8,9
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,7
Huonemukavuus/taso
6,8
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (7158)
Järjestä:
Jarkko P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 7. lokakuuta 2011
Sijainti

Ostoskadun varrella
4,7
Läpikulkumatkalla yhden yön voi juuri tässä hotellissa viettää. Huone on minimalistinen, kadun äänet kuuluvat huoneeseen. Ei aamiaista. Elämä on. Hinta on edullinen.
Hanna K. Pariskunta Finland, 3. maaliskuuta 2010
Imperial Hotel, Hongkong

Keskeinen sijainti. Vieressä paljon hyviä ostospaikkoja. Noin 10-15 min kävelymatka satamaan.
4
Janne K. Ryhmät Finland, 23. tammikuuta 2010
Imperial for the last time

Location was good
5,3
The location is good and that's about it. The rooms smell really bad and they are small. Other annoying thing is the Indians selling everything just outside the hotel.
Ostosvinkki: Take a walk to the Temple Street market (go north 20 mins by foot) in the evening and you will find loads of interesting things to buy there.
Jorma O. Yksin matkustava Finland, 18. marraskuuta 2009
Epätietoisuudessaankaanhän?

Keskeinen..Kaikki vieressä...Siainti ei petä....Askel ulos ja ulkomaanvilinässä
6,3
Erittäin keskeinen sijainti,kävelymatka satamaan,vaikka piikille,
Ravintolavinkki: Aitoja Englannin jättämiä bubeja
Kok K. Pariskunta Singapore, 1. heinäkuuta 2015
It could be better!

Location is good, near shopping areas and eateries. Friendly hotel service crew. Easy acessible to other locations via MTR or buses.
6,3
Rowdy corridor, bad sound proofing and sewerage smell from toilet was quite unpleasant.
Jane A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 30. kesäkuuta 2015
Near MTR

Hotel is near mtr , food and shopping
4,3
Imperial hotel is situated along major road , transportation is very accessible . However the hotel is very old . Lobby and hotel facade is quit modern but the room was very much out model. They have tube type TV , old carpet and window curtain is just fabric hanging there .
Rafeek S. Liikematkailija India, 28. kesäkuuta 2015
Worst hotel I have ever stayed in Hongkong

Location
2,3
Rooms are very small smelly , Very basic amenities , I would rather stay at a service apartment than staying here , wall paper were coming out of the wall , bed is very hard , staffs are very rude and unfriendly , I would pay not more than $50 for such hotel , would never stay here once again .
Ma. C. Yksin matkustava Philippines, 28. kesäkuuta 2015
Poor Housekeeping

Location is good
5,3
When i arrived in the hotel around 10am, the reception asked to to go back at 2pm because that is the standard check-in time. So I went out first eat and shop a little so as not to waste my time. Then i came back at around 1230pm and i tried if i can go to my room and they gave me the key to my room. I went up and opened my room. Then suddenly i saw a small cockroach on the wall going down under my bed. I called up the reception and informed them about it and they said they will transfer me to another room. It took 15 more minutes before i got a new room in this hotel.
Sanjay N. Liikematkailija India, 28. kesäkuuta 2015
Complain

Location
5,3
For early check out. Then left luggage they charge money that is not good
Bergesen C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 28. kesäkuuta 2015
I like the location

Location and convinient
6,7
When you left your luggage after check out you need to pay 10hkd

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiImperial Hotel Hong Kong - AulaImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02