tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Imperial Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Imperial Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone Imperial Hotel Hong Kong - Aula Imperial Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydet
Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö Imperial Hotel Hong Kong - Ympäristö
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 225

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 6311 arviota

Vastinetta rahalle
6,8
Sijainti
8,9
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,7
Huonemukavuus/taso
6,9
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (6311)
Järjestä:
Jarkko P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 7. lokakuuta 2011
Sijainti

Ostoskadun varrella
4,7
Läpikulkumatkalla yhden yön voi juuri tässä hotellissa viettää. Huone on minimalistinen, kadun äänet kuuluvat huoneeseen. Ei aamiaista. Elämä on. Hinta on edullinen.
Hanna K. Pariskunta Finland, 3. maaliskuuta 2010
Imperial Hotel, Hongkong

Keskeinen sijainti. Vieressä paljon hyviä ostospaikkoja. Noin 10-15 min kävelymatka satamaan.
4
Janne K. Ryhmät Finland, 23. tammikuuta 2010
Imperial for the last time

Location was good
5,3
The location is good and that's about it. The rooms smell really bad and they are small. Other annoying thing is the Indians selling everything just outside the hotel.
Ostosvinkki: Take a walk to the Temple Street market (go north 20 mins by foot) in the evening and you will find loads of interesting things to buy there.
Jorma O. Yksin matkustava Finland, 18. marraskuuta 2009
Epätietoisuudessaankaanhän?

Keskeinen..Kaikki vieressä...Siainti ei petä....Askel ulos ja ulkomaanvilinässä
6,3
Erittäin keskeinen sijainti,kävelymatka satamaan,vaikka piikille,
Ravintolavinkki: Aitoja Englannin jättämiä bubeja
Mohammad E. Pariskunta Philippines, 15. syyskuuta 2014
Up there with the worst ever.

the location based on our itinerary
3,7
Terrible. Service is non-existent (understandable), it's so old and smells old. We had to put paper on the floor just so we dont step on the carpet. The pics look nice, but you'll be disappointed when you see it. We're not especially picky, it's just really that bad an experience.
Sheetal J. Liikematkailija India, 13. syyskuuta 2014
Best for couple of friends get together or a short

price, location and service
3,7
Good
Floriedie T. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 12. syyskuuta 2014
I recommend this hotel

Good location. Friendly staff. Clean.
8,7
Difinetly if we're going back in hongkong we still choose to stay in Imperial hotel.
Wai K. Yksin matkustava China, 9. syyskuuta 2014
good

room,
8
Natthanan V. Yksin matkustava Thailand, 9. syyskuuta 2014
Great location

Great location, small room but clean
7,7
The room is very small but clean. The location is great! Just a few step to iSquare. Overall is good.
Andrew C. Yksin matkustava Australia, 9. syyskuuta 2014
Good Location

Close to TST, Transportation and Shopping
6,7
I don't expect a lot of this hotel but when I was checking in the front desk told me YF for internet is not free which I didn't agree with this but I was too tired to argue.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiImperial Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - AulaImperial Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - YmpäristöImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - KylpyhuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - HotellihuoneImperial Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B02