tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Ympäristö Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Ympäristö Indigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Indigo Pearl Hotel Phuket - Ympäristö Indigo Pearl Hotel Phuket - Ympäristö Indigo Pearl Hotel Phuket - Juhlasali Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilat Indigo Pearl Hotel Phuket - Ravintola Indigo Pearl Hotel Phuket - Virkistysmahdollisuudet Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilat Indigo Pearl Hotel Phuket - Ranta Indigo Pearl Hotel Phuket - Ravintola Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti
Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Sviitti Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Naiyang / Naithon Huoneiden lukumäärä: 177
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 1000 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,2
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,5
Kaikki arvostelut (1000)
Järjestä:
Raimo L. Pariskunta Finland, 18. joulukuuta 2011
Erikoinen tyyliltään ja ihanan rauhallinen-

Henkilökunta osasi työnsä, ihanaa! Monipuolinen toiminta tarjonta.
9,3
Vastaanotto oli kohteliasta ja lämminhenkistä. Siitä alkoi kaksi viikkoinen lomamme. Palvelut hyviä. Ruoka maistuvaa. Allasalueet toimivia, rauhallisia. Myös rannalle pääsi. Mukava pikku ele oli vesilasi ja hedelmäpurtavaa.Yleiskuva hotellista oli jännittävä; Vanha tehdas on saanut uuden elämän.
Sirpa L. Pariskunta Finland, 4. lokakuuta 2011
Loistava hotelli ja alue, jokaisen tähden ansainnu

Ystävällinen henkilökunta. upeat puitteet ja mahdollisuudet harrastaa.
10
Hotellissa ystävällinen ja asiallinen henkilökunta, hyvä englannin kielitaito. Huone oli upea, hienoja yksityiskohtia, siisti, kaksi parveketta ja valtava kylpyamme (LUXUSTA!) Sopii oikein hyvin pariskunnille ja lapsiperheillekin. Valtavalla hotellin piha-alueella iso allas kaikille ja kaksi allasta vain aikuisille, eli rauhallisia paikkojakin löytyy. Aamiainen monipuolinen, runsas ja maittava, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Monia ravintoloita hotellissa, mutta rannaltakin löytyi heti useita vaihtoehtoja, minne mennä syömään. Matka rannalle todella lyhyt, mahdollisuus oleskella myös hotellin omalla rantakaistaleella. Suosittelen kaikille!
Markus U. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. syyskuuta 2009
Indigo Pearl perheelle

- Palvelu; henkilökunta tekee kaikkensa täyttääkseen toiveesi. - Uima-allas; lapsiperheelle (1v ja 3v) erinomaisesti soveltuva allas. Lisäksi kaksi aikuisten allasta. - Rauhallisuus; kaupustelijoita ei ole nimeksikään.
10
Tämä hotelli sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja yleisesti ottaen hyvää palvelua arvostaville asiakkaille. Hinta on lisäksi kohdallaan. Henkilökunta on nuorta, joten palvelu on rennon hienostunutta. Kaikki lupaukset lunastettin tai ylitettiin. Esimerkkejä; Hyttysverkot järjestettiin (porattiin seiniin kiinni) kaikille, myös lisävuoteelle ja vauvansängylle puolessa tunnissa pyynnöstä. 2) henkilökunta pyrkii aina miettimään asiakkaan parasta. Vaikka kaikkea on saatavilla hotellilta, mainittiin myös halvemmista vaihtoehdoista hotellin ulkopuolella (hieronta, pesula, jne.)
Ravintolavinkki: Batik, rannan eteläkärjessä on mainio Thai kalaravintola. Illallinen neljälle juomineen €20. Kylän paras!
Linda L. Pariskunta Finland, 22. kesäkuuta 2009
Finnish couple

Hotelli on viihtyisä ja henkilökunta palvelualtista. Se on myös hyvin monipuolinen. Sieltä löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia ja erilaisisa aktiviteettejä. Lisäksi loikoiluun ja auringon ottoon on kolme erilaista allasaluetta, sekä oma ranta.
8,3
Vietimme hotellissa yksitoista yötä, eikä aika tuntunut riittävän kaikkeen mitä halusimme tehdä. Itse hotelli ja sen ympäristö tarjoavat paljon koettavaa ja nähtävää. Teimme myös paljon retkiä ympäri saarta ja ajelimme skootterilla. Koska saari on hyvin pieni ei hotellin hieman syrjäinen sijainti haittaa yhtään. Päin vastoin. Hotelliin oli helppo asettua olemaan heti ensimmäisenä päivänä. Parhaimpia puolia oli se että alueelta löytyi paljon omaa tilaa.
Francis L. Pariskunta Singapore, 10. elokuuta 2014
An Over-rated Hotel

Close to the airport, great spa.
6,7
We spent 1 night at Indigo after having spent 2 nights at Mom Tri's Royal Villa Hotel; a bad mistake because the difference was too stark! The only thing I am impressed with this hotel is the spa & the interior design of the room. Other than these, it was a pale shadow of Mom Tri's. For me that was probably my first and last visit to this hotel. Hotel staff services were very inconsistent. Whilst, a few would greet you with a smile, many others appeared unhappy working at this hotel! This I thought was most apparent during breakfast. A few staff preparing food behind the counter were in fact rude and appeared unhappy serving customers. The 2 mugs in my room had either coffee or chocolate stain and unfortunately for me I discovered it only after I had my cup of tea!! I may appear like I am nick picking but a hotel that positions itself as a premium player and charges a premium has not excuse. I may consider revisiting the spa again which was incredible but certainly not staying at the hotel.
Wong C. Pariskunta Malaysia, 30. heinäkuuta 2014
Relaxing & Comfortable

Quiet, Relaxing & Excellent Ambience
7,7
It was a pleasant stay although the staff attended to us for check-in is not so friendly. Did not explain to us much on the facilities. Overall, it was relaxing, the staffs at the beach were so attentive and excellent attitude.
Aldrich E. Pariskunta Singapore, 28. heinäkuuta 2014
Great Get Away

Great Room Good Deco and Detailing / Adult Pool / Walk to Beach
9,3
Would Recommend this hotel to any couple who want to have a good private get away.
Cindy N. Pariskunta Singapore, 25. heinäkuuta 2014
Beautiful place!

The best 3 things about this hotel was the room, breakfast and service.
9,3
We booked for a night stay at Indigo Pearl Hotel and it was really awesome. The check-in service was really good. We had a welcome drink and a towel to refresh ourselves at a day bed in the lobby area while the staff helped us with the check in. We were then brought to our room by the reception staff and she did a good introduction of the hotel and our room. The room (Premium Pearl Bed Suite)is huge and well decorated. Definitely recommended for couples who wished to have some quiet time together to unwind themselves. Breakfast was at tin mine restaurant. The cutleries were pretty interesting. The breakfast was good as there was a wide selection. We had a good breakfast there. The only bad thing is that you'll need to inform the hotel early (probably one day ahead)if you require to take their shuttle bus service to Patong. The bookings were full when we tried to reserve it in the morning on the day itself. We had to take a taxi to Patong and it cost us 900baht. Other than that, we had a wonderful stay at Indigo Pearl =)
Sibal C. Pariskunta Hong Kong, 19. heinäkuuta 2014
What a gem!

Spacious room, cool design hotel, adult swimming pools
7,7
We really enjoyed our 4 nights stay at indigo pearl. The hotel itself is quirky and stylish. The room was spacious, we had a huge bathroom that's bigger than the bedroom. There are three pools in the hotel and two are adult pools which was nice and quiet. We particularly loved hanging out in pool 2 because of the pool bar and the awesome bartender Nong. We dined at the black ginger one night. It's relatively costly but the experience itself is totally worth it.
Peter R. Yksin matkustava Australia, 14. heinäkuuta 2014
Great Tranquil Resort

Quiet. Tranquil. Close to airport
8,3
Great quiet resort located close to the airport. 3 people, 2 of which are adult only. Resort is situated adjacent to the beach.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - JuhlasaliIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatIndigo Pearl Hotel Phuket - RavintolaIndigo Pearl Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - RavintolaIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetIndigo Pearl Hotel Phuket - RavintolaIndigo Pearl Hotel Phuket - RavintolaIndigo Pearl Hotel Phuket - Pubi/AulaIndigo Pearl Hotel Phuket - KuntosaliIndigo Pearl Hotel Phuket - Lasten klubiIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliIndigo Pearl Hotel Phuket - AulaIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - YmpäristöIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - Huvila


AS-AGWEB-3A07