Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thaimaa

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 1150 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,2
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,5
Kaikki arvostelut (1150)
Järjestä:
Raimo L. Pariskunta Finland, 18. joulukuuta 2011
Erikoinen tyyliltään ja ihanan rauhallinen-

Henkilökunta osasi työnsä, ihanaa! Monipuolinen toiminta tarjonta.
9,3
Vastaanotto oli kohteliasta ja lämminhenkistä. Siitä alkoi kaksi viikkoinen lomamme. Palvelut hyviä. Ruoka maistuvaa. Allasalueet toimivia, rauhallisia. Myös rannalle pääsi. Mukava pikku ele oli vesilasi ja hedelmäpurtavaa.Yleiskuva hotellista oli jännittävä; Vanha tehdas on saanut uuden elämän.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sirpa L. Pariskunta Finland, 4. lokakuuta 2011
Loistava hotelli ja alue, jokaisen tähden ansainnu

Ystävällinen henkilökunta. upeat puitteet ja mahdollisuudet harrastaa.
10
Hotellissa ystävällinen ja asiallinen henkilökunta, hyvä englannin kielitaito. Huone oli upea, hienoja yksityiskohtia, siisti, kaksi parveketta ja valtava kylpyamme (LUXUSTA!) Sopii oikein hyvin pariskunnille ja lapsiperheillekin. Valtavalla hotellin piha-alueella iso allas kaikille ja kaksi allasta vain aikuisille, eli rauhallisia paikkojakin löytyy. Aamiainen monipuolinen, runsas ja maittava, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Monia ravintoloita hotellissa, mutta rannaltakin löytyi heti useita vaihtoehtoja, minne mennä syömään. Matka rannalle todella lyhyt, mahdollisuus oleskella myös hotellin omalla rantakaistaleella. Suosittelen kaikille!
Ilmoita tästä arvioinnista
Markus U. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. syyskuuta 2009
Indigo Pearl perheelle

- Palvelu; henkilökunta tekee kaikkensa täyttääkseen toiveesi. - Uima-allas; lapsiperheelle (1v ja 3v) erinomaisesti soveltuva allas. Lisäksi kaksi aikuisten allasta. - Rauhallisuus; kaupustelijoita ei ole nimeksikään.
10
Tämä hotelli sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja yleisesti ottaen hyvää palvelua arvostaville asiakkaille. Hinta on lisäksi kohdallaan. Henkilökunta on nuorta, joten palvelu on rennon hienostunutta. Kaikki lupaukset lunastettin tai ylitettiin. Esimerkkejä; Hyttysverkot järjestettiin (porattiin seiniin kiinni) kaikille, myös lisävuoteelle ja vauvansängylle puolessa tunnissa pyynnöstä. 2) henkilökunta pyrkii aina miettimään asiakkaan parasta. Vaikka kaikkea on saatavilla hotellilta, mainittiin myös halvemmista vaihtoehdoista hotellin ulkopuolella (hieronta, pesula, jne.)
Ravintolavinkki: Batik, rannan eteläkärjessä on mainio Thai kalaravintola. Illallinen neljälle juomineen €20. Kylän paras!
Ilmoita tästä arvioinnista
Linda L. Pariskunta Finland, 22. kesäkuuta 2009
Finnish couple

Hotelli on viihtyisä ja henkilökunta palvelualtista. Se on myös hyvin monipuolinen. Sieltä löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia ja erilaisisa aktiviteettejä. Lisäksi loikoiluun ja auringon ottoon on kolme erilaista allasaluetta, sekä oma ranta.
8,3
Vietimme hotellissa yksitoista yötä, eikä aika tuntunut riittävän kaikkeen mitä halusimme tehdä. Itse hotelli ja sen ympäristö tarjoavat paljon koettavaa ja nähtävää. Teimme myös paljon retkiä ympäri saarta ja ajelimme skootterilla. Koska saari on hyvin pieni ei hotellin hieman syrjäinen sijainti haittaa yhtään. Päin vastoin. Hotelliin oli helppo asettua olemaan heti ensimmäisenä päivänä. Parhaimpia puolia oli se että alueelta löytyi paljon omaa tilaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nicolas M. Yksin matkustava France, 8. toukokuuta 2016
Very nice and tastefully decorated resort
5,7
The beach itself is a bit disappointing
Ilmoita tästä arvioinnista
Maurice G. Perhe pienten lasten kanssa Egypt, 7. toukokuuta 2016
The resort has improved a lot!
5,3
In 2013, when we stayed at the Indigo, things seemed not in order, yet we love this resort and the location and the design. This time we felt much improvement in the way guests are being cared for. I can honestly say the staff are trying their best in all fields. I wish that they will be rewarded accordingly and trained more so this success would continue...
Ilmoita tästä arvioinnista
Johan S. Pariskunta Sweden, 30. huhtikuuta 2016
Fantastic
6,3
Would recommend this to anyone who need to get away for a while. Great place
Ilmoita tästä arvioinnista
Brian N. Yksin matkustava United States of America, 28. huhtikuuta 2016
Poor...
2,7
I checked in and they gave me a room as far from the entrance as possible. I asked for a room near the entrance as I was staying only one night and had to depart in the morning. I was told no. After reaching my room, the buggy driver, the same trainee that checked me in, asked if I'd like to go back to reception to change rooms. As it was far away, and he had already told me no, I saw no point. The room as difficult to locate as there are no lights to illuminate the room numbers. Had to use my mobile phone light to find it. I later spoke to reception staff about my dissatisfaction, however they showed no interest. After returning to my room after dinner, I found my bed covered in bugs, little worms about 1-2 centimeters in length. Not at all inviting. I left the hotel to find other accomodation. All in all, a rather unsatisfactory experience.
Ilmoita tästä arvioinnista
Brian W. Pariskunta Australia, 25. huhtikuuta 2016
How come we only stayed 2 nights?
5,7
Our Thai holiday comprised of 3 nights at Patong Beach to enjoy Songkran, 8 nights at the JW Marriott in Khao Lak and 2 nights at a convenient hotel near the airport before we flew home to Australia. After some online research we decided on the Indigo Pearl, a perfect choice for a relaxed finish to our holiday. The hotel is exquisite, quirky industrial art and building design and wonderful comfy beds, access to a nice beach (not crowded like Patong) with plenty of places to eat and drink along the beach. If you are looking for a quiet, relaxing holiday at a classy hotel, this is the place for you. The negative is that we only had 2 nights there, the positive is that we will have to come back.
Ilmoita tästä arvioinnista
Richard L. Pariskunta United States of America, 23. huhtikuuta 2016
Excellent stay!
6,7
The hotel, activities, restaurants, pools, and staff are highly recommended to stay at this hotel. The front desk crew and all of the servers (Davide, Peter, Kwan, Janice, and the other female employees were all so welcoming and friendly)!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Pubi/AulaIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliIndigo Pearl Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatIndigo Pearl Hotel Phuket - PalvelutIndigo Pearl Hotel Phuket - PalvelutIndigo Pearl Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetIndigo Pearl Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatIndigo Pearl Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetIndigo Pearl Hotel Phuket - PalvelutIndigo Pearl Hotel Phuket - PalvelutIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - PohjapiirroksetIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyhuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - SviittiIndigo Pearl Hotel Phuket - Parveke/TerassiIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - Parveke/TerassiIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A04