tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Huvila Indigo Pearl Hotel Phuket - Ravintola Indigo Pearl Hotel Phuket - Ranta Indigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Indigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Kylpylä Indigo Pearl Hotel Phuket - Kylpylä Indigo Pearl Hotel Phuket - Ranta Indigo Pearl Hotel Phuket - Palvelut Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone
Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Ranta Indigo Pearl Hotel Phuket - Pubi/Aula Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Indigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Indigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Naiyang / Naithon Huoneiden lukumäärä: 177
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 1011 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,2
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,5
Kaikki arvostelut (1011)
Järjestä:
Raimo L. Pariskunta Finland, 18. joulukuuta 2011
Erikoinen tyyliltään ja ihanan rauhallinen-

Henkilökunta osasi työnsä, ihanaa! Monipuolinen toiminta tarjonta.
9,3
Vastaanotto oli kohteliasta ja lämminhenkistä. Siitä alkoi kaksi viikkoinen lomamme. Palvelut hyviä. Ruoka maistuvaa. Allasalueet toimivia, rauhallisia. Myös rannalle pääsi. Mukava pikku ele oli vesilasi ja hedelmäpurtavaa.Yleiskuva hotellista oli jännittävä; Vanha tehdas on saanut uuden elämän.
Sirpa L. Pariskunta Finland, 4. lokakuuta 2011
Loistava hotelli ja alue, jokaisen tähden ansainnu

Ystävällinen henkilökunta. upeat puitteet ja mahdollisuudet harrastaa.
10
Hotellissa ystävällinen ja asiallinen henkilökunta, hyvä englannin kielitaito. Huone oli upea, hienoja yksityiskohtia, siisti, kaksi parveketta ja valtava kylpyamme (LUXUSTA!) Sopii oikein hyvin pariskunnille ja lapsiperheillekin. Valtavalla hotellin piha-alueella iso allas kaikille ja kaksi allasta vain aikuisille, eli rauhallisia paikkojakin löytyy. Aamiainen monipuolinen, runsas ja maittava, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Monia ravintoloita hotellissa, mutta rannaltakin löytyi heti useita vaihtoehtoja, minne mennä syömään. Matka rannalle todella lyhyt, mahdollisuus oleskella myös hotellin omalla rantakaistaleella. Suosittelen kaikille!
Markus U. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. syyskuuta 2009
Indigo Pearl perheelle

- Palvelu; henkilökunta tekee kaikkensa täyttääkseen toiveesi. - Uima-allas; lapsiperheelle (1v ja 3v) erinomaisesti soveltuva allas. Lisäksi kaksi aikuisten allasta. - Rauhallisuus; kaupustelijoita ei ole nimeksikään.
10
Tämä hotelli sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja yleisesti ottaen hyvää palvelua arvostaville asiakkaille. Hinta on lisäksi kohdallaan. Henkilökunta on nuorta, joten palvelu on rennon hienostunutta. Kaikki lupaukset lunastettin tai ylitettiin. Esimerkkejä; Hyttysverkot järjestettiin (porattiin seiniin kiinni) kaikille, myös lisävuoteelle ja vauvansängylle puolessa tunnissa pyynnöstä. 2) henkilökunta pyrkii aina miettimään asiakkaan parasta. Vaikka kaikkea on saatavilla hotellilta, mainittiin myös halvemmista vaihtoehdoista hotellin ulkopuolella (hieronta, pesula, jne.)
Ravintolavinkki: Batik, rannan eteläkärjessä on mainio Thai kalaravintola. Illallinen neljälle juomineen €20. Kylän paras!
Linda L. Pariskunta Finland, 22. kesäkuuta 2009
Finnish couple

Hotelli on viihtyisä ja henkilökunta palvelualtista. Se on myös hyvin monipuolinen. Sieltä löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia ja erilaisisa aktiviteettejä. Lisäksi loikoiluun ja auringon ottoon on kolme erilaista allasaluetta, sekä oma ranta.
8,3
Vietimme hotellissa yksitoista yötä, eikä aika tuntunut riittävän kaikkeen mitä halusimme tehdä. Itse hotelli ja sen ympäristö tarjoavat paljon koettavaa ja nähtävää. Teimme myös paljon retkiä ympäri saarta ja ajelimme skootterilla. Koska saari on hyvin pieni ei hotellin hieman syrjäinen sijainti haittaa yhtään. Päin vastoin. Hotelliin oli helppo asettua olemaan heti ensimmäisenä päivänä. Parhaimpia puolia oli se että alueelta löytyi paljon omaa tilaa.
Anne K. Pariskunta Taiwan, 31. elokuuta 2014
A romantic stay in a stylish hotel

Foods, landscaping, pools
9,3
Indigo Pearl Hotel is well designed in every corner, from lobby, room, balcony, restaurant, pools, gardens, etc. The staffs are well trained and considerate. There are a lot of varieties in terms of foods and in good quality. My only disappointment is Nan Yang beach which is not clean and the water is not clean either. I did not even approach the beach. Without beach activity, the stay in Indigo Pearl more than 4 days becomes a bit boring.
Nicholas H. Pariskunta United Kingdom, 31. elokuuta 2014
An easy weekend trip from Singapore

big rooms, industrial style, proximity to airport
6,7
Indigo pearl was a dead easy weekend break from Singapore as it's 15-20 mins from Phuket airport. The hotel itself is pretty huge, we didn't eat at any of the restaurants, instead popped to the places on the beach road which were very pleasant. A lot of the area on the beach front is rubble, apparently the police knocked a lot of it down, so there is a slightly odd vibe. According to our friends who visited 3 months prior, it was really fun on the beach before with lots of food places and bars. Now it's a little desolate. Pros: - Massive rooms - Child free pools - Private terrace - Good breakfast - Close to the airport (transfers 300/350 THB each way) Cons: - One of the rooms had a leak in the ceiling - Large package holiday groups on the Saturday - Not much beach vibe anymore
Michaela T. Pariskunta Australia, 28. elokuuta 2014
Holiday

Style, design and decoration, restaurants and bars, excellent service
8
4 nights
Kristina J. Pariskunta Canada, 27. elokuuta 2014
Truly a Unique Resort

the design, the pools, the restaurants
9
We stayed at Indigo pearl for the last 3 nights of our honeymoon. The design of this industrial inspired resort is so neat! It feels like you're in a luxurious compound in the jungle. We dined at every restaurant this resort has, there really isn't anything in town or along the beach as the government has torn down most of the beach bars (sad!). The Tin Mine was fantastic for breakfast - everything you can think of was there. We also dined for dinner and were happy with our curries. Tongkah Tin Syndicate was a great lounge to enjoy a drink after dinner. We went to Rebar for dinner and had a so-so experience. We were surprised with the portion size. You don't get a lot for what you spend there. We also had troubles communicating with the staff that worked at this restaurant. It took a very long time to receive dessert - we think they forgot. The next night we dined at Black Ginger and had a completely different experience. It was excellent. We spent about the same amount but were fed 3x as much. The staff was attentive and made our last night very memorable. No complaints about the rooms (very spacious!) or the pools. We're telling all of our friends about Indigo. We'll certainly be back if we ever come back to Phuket!
Helen L. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 24. elokuuta 2014
nice stay

peacefulness, room quality, breakfast
8,3
Francis L. Pariskunta Singapore, 10. elokuuta 2014
An Over-rated Hotel

Close to the airport, great spa.
6,7
We spent 1 night at Indigo after having spent 2 nights at Mom Tri's Royal Villa Hotel; a bad mistake because the difference was too stark! The only thing I am impressed with this hotel is the spa & the interior design of the room. Other than these, it was a pale shadow of Mom Tri's. For me that was probably my first and last visit to this hotel. Hotel staff services were very inconsistent. Whilst, a few would greet you with a smile, many others appeared unhappy working at this hotel! This I thought was most apparent during breakfast. A few staff preparing food behind the counter were in fact rude and appeared unhappy serving customers. The 2 mugs in my room had either coffee or chocolate stain and unfortunately for me I discovered it only after I had my cup of tea!! I may appear like I am nick picking but a hotel that positions itself as a premium player and charges a premium has not excuse. I may consider revisiting the spa again which was incredible but certainly not staying at the hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - HuvilaIndigo Pearl Hotel Phuket - RavintolaIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - KylpyläIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - PalvelutIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - RantaIndigo Pearl Hotel Phuket - Pubi/AulaIndigo Pearl Hotel Phuket - HotellihuoneIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Uima-allasIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A03