Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Inn Patong Beach Hotel - Phuket

209/21-25, 207/29-31 Rat-U-Thit Road, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aiemmin : Patong Beach Lodge

Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ympäristö Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ranta Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allas Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allas Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allas Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ravintola Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ympäristö Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Vastaanotto Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ympäristö Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ravintola Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone
Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellihuone Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allas Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ympäristö Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Ravintola Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoli
Sijainti: Patong Huoneiden lukumäärä: 64
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 611 arviota

Rahanarvoinen
7,1
Sijainti
7,8
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,5
Huonemukavuus/Taso
6,9
Ruoka/Syöminen
5,9
Kaikki arvostelut (611)
Panu S. Pariskunta Finland, 21. joulukuuta 2013
Vastinetta vähällä rahalla

Sijainti, parveke, parveke.
6,7
Ihan ok paikka kun ei ole isompia vaatimuksia majoituksen suhteen.. Hyvä sijainti ja kohtuullinen paahtoleipä aamiainen.. Naapurin hotellityömaa vähän häiritsee mutta sama ongelmapa tuntuu olevan useimmissa hotelleissa.
Panu S. Yksin matkustava Finland, 12. joulukuuta 2013
Meluisa hotelli, työmaa vastapäätä

Ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti
5
Hotellia vastapäätä rakennetaan. Meteli alkaa aamulla 07.00 ja jatkuu koko päivän.
Riina L. Yksin matkustava Finland, 14. kesäkuuta 2013
Siisti Hotelli

Lähellä ostoskeskusta, rantaa ja baarikatua
6,7
Hyvä sijainti mutta hotellissa itsesään ei ole mitään huonoa sanottavaa mutta ei hyvääkään.
Eija K. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
hinta-laatu balanssissa

lyhyt kävelymatka meren rannalle, oma uima-allas, aamupala kuului huoneen hintaan
4,7
Olimme hotellissa vain nukkumassa ja siihen hotelli oli rauhallinen.
Margaret C. Pariskunta Philippines, 28. maaliskuuta 2014
Hotel is comfortable and clean

Accommodating staff, centrally located & convenient
7,3
Inn Patong is very good, with great attentive staff who can fluently speak English. Especially the Filipino staff, they are very accommodating & addresses your concerns well.
Jamie G. Yksin matkustava Australia, 27. maaliskuuta 2014
Quiet and centrally located

close to everything, yet very quiet and good wifi
9
Very happy and pleasant!
Brian D. Pariskunta Australia, 26. maaliskuuta 2014
great,good hotel but not fancy,value for money

great staff,very helpful
8,7
very good
Thiam H. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 23. maaliskuuta 2014
Bad experience. First day Change room 2 times.

good location. quiet.
5
Bad experience. First day change room 2 times. First is given a room is not i have booked. Then change to a room with spoil aircon. Room is very stuffy and hot. Reception said hotel fully booked,no more room. After i urgue, then they give me a room.
Rien S. Ryhmät Australia, 17. maaliskuuta 2014
Quick and Easy

Cheap, Fast, Friendly
7
We stayed at the Patong Beach Hotel for 1 night as a stop over before flying out to Bangkok. We were only there for about 8 hours so got a cheap hotel organised and I must say I was quite impressed with the place for the price we paid. If i were to return to Phuket I'd stay there again !
Adam W. Pariskunta Australia, 7. maaliskuuta 2014
Keep looking

Cheap Laundry service, short walk to the action, scooter hire right there
6,3
Hotel is older, no safe in room, our room had no balcony and opened up to a dirty street, pool was alright, breakfast was not great, we booked the room for 2 nights and easly found a better hotel to move too afterwards for the around the same money.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Inn Patong Beach Hotel - Phuket PhuketInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - YmpäristöInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RantaInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allasInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allasInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allasInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RavintolaInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - YmpäristöInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - VastaanottoInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - YmpäristöInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RavintolaInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - HotellihuoneInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Uima-allasInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - YmpäristöInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RavintolaInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A07