tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

IP Boutique Hotel

737-32, Hannam-dong, Yongsan-gu, Itaewon, Soul, Etelä-Korea (Näytä kartta)

Varaa nyt!

IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Sisäänkäynti IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kokoushuone IP Boutique Hotel Soul - Kaupat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone
IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Kahvila/Kahvila IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Kuntosali IP Boutique Hotel Soul - Ravintola
Alue: Itaewon Huoneiden lukumäärä: 133
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1297 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1297)
Järjestä:
Mikko V. Yksin matkustava Finland, 18. toukokuuta 2014
Hyvä sijainti, hieno desing, huone homeessa

Sijainti, moderni, desing
7,3
Sijainti on hyvä parin minuutin kävelymatkan päässä Iteawonin metroasemalta, pääostoskadulta ja ravintoloista. Hotelli on hienosti sisustettu ja näyttää hyvältä, mutta huone haisi homeelle ja laukkuni haisee edelleen homeelle. Ehkä hienosta lasiseinäisestä kylpyhuoneesta on unohtunut tiivistys ja vesi valuu kokolattiamattojen alle. Muuten hinta/laatu/sijainti kohdallaan ja toivottavasti tämä on ainoa huonoilmainen huone.
Olli P. Yksin matkustava Finland, 24. toukokuuta 2010
Ip-Boutique

Todella hyvä palvelu, hyvä sijainti.
8,3
Jari N. Yksin matkustava Finland, 14. heinäkuuta 2010
8,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Ban I. Liikematkailija Malaysia, 7. joulukuuta 2014
nice boutique hotel

value for money, great location on main street and close to subway
8,3
it was a pleasant stay. the room was a bit small but acceptable for the price and location.
Matteo T. Liikematkailija Italy, 6. joulukuuta 2014
Just a good basic hotel

service, location, bathtub
7,7
It was good, even though some of the towels looked a bit dirty. The location was great for me, service was excellent, the room was basic with free water every day, nothing very special at all but comfortable enough
Dr J. Pariskunta United States of America, 2. joulukuuta 2014
The staff at the front desk was incredible!

Staff, location, staff!
10
We accidentally left our Samsung tablet on our flight. We asked the front desk for help translating and communicating to the airline and within in hours our tablet was located and we were able to enjoy our trip!
Chris N. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 1. joulukuuta 2014
Very good hotel. Close to shopping and transit

Friendly staff. Clean. Great views
9
Enjoyed our stay there. Walking distance to shops and restaurants. As well as subway and buses. We will stay there again when we visit Korea again.
Daniel S. Pariskunta United States of America, 30. marraskuuta 2014
Great place for couples!

Mirrored rooms, location, wine buffet
9,7
Rooms were clean, tons of mirrors, modern and great location in Itaewon
Christian U. Yksin matkustava Germany, 28. marraskuuta 2014
ip b

location , clean , bus connection
6
ok
Joseph C. Yksin matkustava United States of America, 28. marraskuuta 2014
Normal hotel - Awesome shower

Shower - Bed - Decor in that order.
7,7
This was a good stay. I would probably go again if in Seoul for a couple nights.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

IP Boutique Hotel SoulIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - SisäänkäyntiIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KokoushuoneIP Boutique Hotel Soul - KaupatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Kahvila/KahvilaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - KuntosaliIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - KokoushuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Vastaanotto


AS-AGWEB-3B08