Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

IP Boutique Hotel

737-32, Hannam-dong, Yongsan-gu, Itaewon, Soul, Etelä-Korea (Näytä kartta)

Varaa nyt!

IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Sisäänkäynti IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kaupat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Aula
IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Kahvila/Kahvila IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Kuntosali IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Buffet
Alue: Itaewon Huoneiden lukumäärä: 133
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
1403 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1403)
Järjestä:
Mikko V. Yksin matkustava Finland, 18. toukokuuta 2014
Hyvä sijainti, hieno desing, huone homeessa

Sijainti, moderni, desing
7,3
Sijainti on hyvä parin minuutin kävelymatkan päässä Iteawonin metroasemalta, pääostoskadulta ja ravintoloista. Hotelli on hienosti sisustettu ja näyttää hyvältä, mutta huone haisi homeelle ja laukkuni haisee edelleen homeelle. Ehkä hienosta lasiseinäisestä kylpyhuoneesta on unohtunut tiivistys ja vesi valuu kokolattiamattojen alle. Muuten hinta/laatu/sijainti kohdallaan ja toivottavasti tämä on ainoa huonoilmainen huone.
Ilmoita tästä arvioinnista
Olli P. Yksin matkustava Finland, 24. toukokuuta 2010
Ip-Boutique

Todella hyvä palvelu, hyvä sijainti.
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari N. Yksin matkustava Finland, 14. heinäkuuta 2010
8,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony P. Yksin matkustava Australia, 16. elokuuta 2015
Recommended Hotel in Seoul Itaewon District

stylish; great location & convienent
9
excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Tommy W. Yksin matkustava United States of America, 12. elokuuta 2015
Good for single travel

Location, access, comfort
9
It was good primarily because of the location and access to shopping and restaurants. Only issue I had was the water pressure was very weak when taking a shower.
Ilmoita tästä arvioinnista
Daniel W. Yksin matkustava Canada, 11. elokuuta 2015
VERY weak air-conditioning in the middle of Seoul

location, style
5
Check in: Friendly and knowledgeable staff with perfect English. BUT, assigned a non-smoking room that smelt like a chimney. I had to change rooms. Next room was fine and on a higher floor. Cool and stylish, I like the look of the hotel. My biggest problem came at night where a weak air conditioning system caused me to have an asthma attack. No matter how low I set the temperature the room would just not cool down. The staff was aware of the issue but noted that it was as cool as it could be. This eventually led to me waking up hyperventilating in sweat in the middle of the night and the staff having to bring a fan in the room to help. When you're paying for a 4 star hotel and they can't get their air-conditioning right, there's something wrong. Giving a client a fan is a joke. Probably wouldn't stay again unless they got their A/C upgraded.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hassan I. Pariskunta Bahrain, 5. elokuuta 2015
reception standards were poor also the housekeepe

location and the bedrooms were not too bad
6,7
İ wasn't full happy if I can I would try other hotels
Ilmoita tästä arvioinnista
Hassan I. Pariskunta Bahrain, 4. elokuuta 2015
were total dissatisfied with hotel housekeeping

location,
6,7
We weren't satisfied with the standard of the hotel room house keeping
Ilmoita tästä arvioinnista
Giuseppe G. Yksin matkustava Switzerland, 1. elokuuta 2015
good hotel

location, clean, staff
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Katarzyna K. Yksin matkustava Poland, 24. heinäkuuta 2015
Nice hotel with good localisation and very friendl

localisation, very helpful staff, lovely and funny lobby interior
8,3
Very pleasant stay. Comfortable localisation, very helpful staff, lovely and funny lobby interior.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

IP Boutique Hotel SoulIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - SisäänkäyntiIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KaupatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Kahvila/KahvilaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - KuntosaliIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - KokoushuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Vastaanotto


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B08