Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

IP Boutique Hotel

737-32, Hannam-dong, Yongsan-gu, Itaewon, Soul, Etelä-Korea (Näytä kartta)

Varaa nyt!

IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Sisäänkäynti IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kaupat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Aula
IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Kahvila/Kahvila IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Kuntosali IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Buffet
Alue: Itaewon Huoneiden lukumäärä: 133
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
1395 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1395)
Järjestä:
Mikko V. Yksin matkustava Finland, 18. toukokuuta 2014
Hyvä sijainti, hieno desing, huone homeessa

Sijainti, moderni, desing
7,3
Sijainti on hyvä parin minuutin kävelymatkan päässä Iteawonin metroasemalta, pääostoskadulta ja ravintoloista. Hotelli on hienosti sisustettu ja näyttää hyvältä, mutta huone haisi homeelle ja laukkuni haisee edelleen homeelle. Ehkä hienosta lasiseinäisestä kylpyhuoneesta on unohtunut tiivistys ja vesi valuu kokolattiamattojen alle. Muuten hinta/laatu/sijainti kohdallaan ja toivottavasti tämä on ainoa huonoilmainen huone.
Ilmoita tästä arvioinnista
Olli P. Yksin matkustava Finland, 24. toukokuuta 2010
Ip-Boutique

Todella hyvä palvelu, hyvä sijainti.
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari N. Yksin matkustava Finland, 14. heinäkuuta 2010
8,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Ilmoita tästä arvioinnista
Katarzyna K. Yksin matkustava Poland, 24. heinäkuuta 2015
Nice hotel with good localisation and very friendl

localisation, very helpful staff, lovely and funny lobby interior
8,3
Very pleasant stay. Comfortable localisation, very helpful staff, lovely and funny lobby interior.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tim L. Yksin matkustava United States of America, 22. heinäkuuta 2015
Satisfying Stay

bed, sheets, location
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Jason P. Yksin matkustava United States of America, 19. heinäkuuta 2015
Nice hotel

Location, price, staff
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Gina M. Liikematkailija United States of America, 11. heinäkuuta 2015
5 Star Service!

service, ambiance, location
9,3
Their service was exceptional. I am a picky traveler and had a number of specific requests. They accommodated me exceptionally, promptly and were exceptionally friendly. When I return to Itaewan I will absolutely return!
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony C. Pariskunta United Kingdom, 27. kesäkuuta 2015
ip boutique - great people, great location and com

lovation, deciration, staff, ckean
9,3
Great stay, very convenient for day and night life and 100 metres to subway trains....
Ilmoita tästä arvioinnista
Jason R. Pariskunta United Kingdom, 27. kesäkuuta 2015
Jay & Helen

location, shops & restaurants
6,7
Had a great weekend in Itaewon South Korea what a lively place hotel was in a great location & will defiantly come back.
Ilmoita tästä arvioinnista
Omar S. Pariskunta United States of America, 15. kesäkuuta 2015
Nearly Perfect

1- Warm water & air toilet spray, 2- Close proximity to Majid & halal eateries, 3- Beautiful decor in lobby, our room & building exterior.
9,3
The address on our form from Agoda was unfamiliar to everyone we showed our paperwork to just outside the Itaewon subway exit, but once we found our way, this hotel provided a most rewarding experience. The only thing keeping my rating from being "perfect" is that it is not directly outside the subway station or at least within sight upon exiting the subway station.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

IP Boutique Hotel SoulIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - SisäänkäyntiIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KaupatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Kahvila/KahvilaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - KuntosaliIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - KokoushuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Vastaanotto


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02