tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

IP Boutique Hotel

737-32, Hannam-dong, Yongsan-gu, Itaewon, Soul, Etelä-Korea (Näytä kartta)

Varaa nyt!

IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Sisäänkäynti IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kaupat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Aula
IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Aula IP Boutique Hotel Soul - Kylpyhuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellihuone IP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilat IP Boutique Hotel Soul - Buffet IP Boutique Hotel Soul - Kahvila/Kahvila IP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoli IP Boutique Hotel Soul - Kuntosali IP Boutique Hotel Soul - Ravintola IP Boutique Hotel Soul - Buffet
Alue: Itaewon Huoneiden lukumäärä: 133
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1356 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (1356)
Järjestä:
Mikko V. Yksin matkustava Finland, 18. toukokuuta 2014
Hyvä sijainti, hieno desing, huone homeessa

Sijainti, moderni, desing
7,3
Sijainti on hyvä parin minuutin kävelymatkan päässä Iteawonin metroasemalta, pääostoskadulta ja ravintoloista. Hotelli on hienosti sisustettu ja näyttää hyvältä, mutta huone haisi homeelle ja laukkuni haisee edelleen homeelle. Ehkä hienosta lasiseinäisestä kylpyhuoneesta on unohtunut tiivistys ja vesi valuu kokolattiamattojen alle. Muuten hinta/laatu/sijainti kohdallaan ja toivottavasti tämä on ainoa huonoilmainen huone.
Olli P. Yksin matkustava Finland, 24. toukokuuta 2010
Ip-Boutique

Todella hyvä palvelu, hyvä sijainti.
8,3
Jari N. Yksin matkustava Finland, 14. heinäkuuta 2010
8,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Subin L. Pariskunta South Korea, 21. huhtikuuta 2015
Its all about the location

Location and kind staff
8
It was actually better than I thought. Staffs were very nice and the room was very clean and neat. They upgraded our room too. Few things I didn't really like was the amenities and the breakfast. The shampoo was really bad... The breakfast was okay but it seemed too pricey for what I got. But I know I shouldn't expect 5-star-hotel service and I would like to stay here again when visiting Itaewon/HBC area.
Shachar E. Liikematkailija Israel, 19. huhtikuuta 2015
great hotel

location clean service
9,3
Lauri H. Yksin matkustava Finland, 16. huhtikuuta 2015
Good hotel at great location

Location is great for moving around or dining local. Gym with some weight lifting possibilities. comfortable bed.
7,7
I had a good stay at IP Boutique hotel and can recommend this hotel as good 4-star option in Itaewon.
Ahmad N. Pariskunta Malaysia, 10. huhtikuuta 2015
Nice boutique hotel

cleanliness, good location & nice decor
8,3
since I am a muslim, my priority is to gind a place that has easy access to muslim restaurants and Itaewon seoul is the best place to stay. This hotel suits me & my spouse & we enjoy our stay
Andres R. Yksin matkustava Colombia, 9. huhtikuuta 2015
seoul comfortable experience

Comfort, cleanliness, attention to minimum detail
8,7
Mengmao L. Yksin matkustava China, 6. huhtikuuta 2015
week end in Seoul

if you have plan just to party and party and party then this is the perfect location hotel, next to many restaurants and bars and not fare from the rest the hotel design is great and fashion!
7,7
Everything was fine!
Matthew B. Yksin matkustava United States of America, 6. huhtikuuta 2015
Nice hotel but not worth the money

Location, nice decor and nice room
6
The room was nice but the hallway was dirty, too many mirrors It's in a great location but not worth the cost.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

IP Boutique Hotel SoulIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - SisäänkäyntiIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KaupatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - KylpyhuoneIP Boutique Hotel Soul - HotellihuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Kahvila/KahvilaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - KuntosaliIP Boutique Hotel Soul - RavintolaIP Boutique Hotel Soul - BuffetIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - KokoushuoneIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - Hotellin sisätilatIP Boutique Hotel Soul - AulaIP Boutique Hotel Soul - Hotellin ulkopuoliIP Boutique Hotel Soul - Vastaanotto


AS-AGWEB-3C03