Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Paranaque, Manila, Filippiinit 1709 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kylpyhuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Vastaanotto Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellin ulkopuoli Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Aula Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Palvelut Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Sisäänkäynti Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kylpyhuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kylpyhuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kylpyhuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellin sisätilat Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone
Alue: Paranaque Huoneiden lukumäärä: 50

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,3

yhteensä
1143 arviota

Vastinetta rahalle
6,9
Sijainti
5,8
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,6
Huonemukavuus/taso
6,7
Ruoka/syöminen
5,3
Kaikki arvostelut (1143)
Järjestä:
Laura V. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Ok yhden yön yöpymiseen.

Siisti huone.
6,7
Olimme vain yhden yön lentojen välissä. Ei siltikään turhan lähellä lentokenttää. Jokseenkin epämääräisen alueen läpi sinne taksilla ajettava.
Ilmoita tästä arvioinnista
Antti M. Ryhmät Finland, 20. joulukuuta 2012
kiva hotelli hieman syrjäisellä alueella

siisti ja toimiva hotelli asuintalo kompleksi
6
pari yötä hotellissa on masimi aika viettää, mutta on ihan hintansa arvoinen. hotelli hyvin vartiotu ja turvallisen tuntoinen. hotellin ulkoportin edessä aivan mahtava ruokapaikka jossa ruoka on todella edullista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sanna N. Yksin matkustava Finland, 19. helmikuuta 2012
Miellyttävä hotelli ja tilava huone

Täällä viihtyy mukavasti yön yli jos on tarkoitus jatkaa matkaa lentäen. Pick Up lentokentältä vain 35 pesoa!
8,3
huoneessa ilmastointi, oma jääkaappi ja vedenkeitin. hotellin ravintolassa hintataso edullinen. lähellä 24/7 auki oleva kioski. sijainti on kaukana manilan keskustasta, mutta toisaalta on ainakin rauhallisempaa ja turvallisempaa. hotellista saatavilla hierontaa, jopa omassa huoneessa. palvelu oli lämminhenkistä ja nopeaa. suosittelen!
Hotelliin liittyvä vinkki: Langattoman internetin (wifi) saa käyttöön vuorokaudeksi 150 pesolla.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rongrong L. Yksin matkustava China, 29. elokuuta 2015
so good

friendly nice clean
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Francois B. Pariskunta United States of America, 16. elokuuta 2015
OVERRATED

Isabelle Garden Hotel and Suites
4,3
will not stay there or recommend it to anyone. Although close to the airport on paper, very inconvenient way and long/slow way to get there. As we stayed several days, room was never cleaned until the 4th day when we requested it. The worst location possible for anything.
Ilmoita tästä arvioinnista
Harold C. Pariskunta United States of America, 7. elokuuta 2015
very disappointed!!!
3
Taxi from airport ripped me off. Had to make him stop in front of police station. Police took me to hotel. Can't blame hotel but set the tone for Isabelle. Lady at desk was very rude. Asked how much for a 3rd guest and was told not allowed. Also told I was not allowed to get complimentary breakfast since I had to leave 5:30 am. Huge water bugs in room. No bed, just mattress in a loft.
Ilmoita tästä arvioinnista
Colin F. Yksin matkustava United Kingdom, 21. heinäkuuta 2015
Junkie. Dont stay here

The staff was friendly,
4
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Ilmoita tästä arvioinnista
Sheryll A. Pariskunta Philippines, 19. heinäkuuta 2015
Accessible to airport

Price, accessibility and cleanliness
7,7
It was good cause it is near my relatives and there was parking area for my car.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kristopher J. Pariskunta Philippines, 24. kesäkuuta 2015
Not Bad

Accomodating personnels, Nice Room, Accessibilty to Airport
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Stephan M. Yksin matkustava Canada, 19. kesäkuuta 2015
OK

location.
7
For just passing through it is good value for money for Manila. Close to the airport was a priority.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KylpyhuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - VastaanottoIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellin ulkopuoliIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - AulaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - PalvelutIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - SisäänkäyntiIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KylpyhuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KylpyhuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KylpyhuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellin sisätilatIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KylpyhuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - HotellihuoneIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06