Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Jula Place

16/3, 16/6 Moo 8, Chaofa East Road, Chalong, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Hotellihuone Jula Place Phuket - Kylpyhuone Jula Place Phuket - Parveke/Terassi Jula Place Phuket - Aula Jula Place Phuket - Aula Jula Place Phuket - Aula
Jula Place Phuket - Aula Jula Place Phuket - Aula Jula Place Phuket - Uima-allas Jula Place Phuket - Piha Jula Place Phuket - Hotellin ulkopuoli Jula Place Phuket - Sisäänkäynti Jula Place Phuket - Näkymä Jula Place Phuket - Näkymä Jula Place Phuket - Näkymä Jula Place Phuket - Sviitti Jula Place Phuket - Kylpyhuone Jula Place Phuket - Aula
Sijainti: Chalong Huoneiden lukumäärä: 28
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 115 arviota

Rahanarvoinen
9,1
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/Taso
8,7
Ruoka/Syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (115)
Tuomas L. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2014
Hyvä hinta/laatusuhde ja lähellä chalong pieriä

Lähellä Chalongia, halpa ja siisti
7,7
Huone oli ihan siisti ja viihtyisä. Sänky oli iso ja mukava. Internet oli paikoitellen hyvin hidas. Chalong paikkana oli vähän ankea ja siellä oli vain muutama "hienompi" ravintola. Pubeja joissa voi istua iltaa oli paljon. Jatkoimme matkaa Chalong pieristä ko racha saarelle josta veneet sinne lähtivät ja hotellista oli todella lyhyt matka rantaan mikä oli loistava asia. Otimme hotellilta myös taksin karon ja kata beachille (kävely etäisyydellä toisistaan) ja taksi maksoi vain 400 bathia mikä ei ole paha. Rannat olivat ihan jees ja kun chalong pirissä ei ole rantaa. Lentokentältä taksi hotellille maksoi 800 bathia (ei paha). Hotellin henkilökunta ei puhunut kovin hyvää englantia mutta olivat hyvin ystävällisiä. Allas oli suht pieni ja ei erikoinen mutta kyllä siinä vähän uida pystyi. Hotellin hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä.
Tommi K. Yksin matkustava Finland, 8. joulukuuta 2013
Keskeisellä paikalla lähellä Chalongin satamaa

Siistit huoneet,hyvä sijainti ja mukava henkilökunta
8
Siisti uudehko hotelli keskeisellä paikalla lähellä Chalongin satamaa. Sukeltajalle sijainniltaan erinomainen.
Rosa K. Yksin matkustava Finland, 10. joulukuuta 2012
Siisti hotelli hyvien palveluiden lähellä

hyvä sijainti, siistit huoneet, uima-allas, ystävällinen palvelu
9
Hotelli sijaitsee lähellä Chalongin sukelluskouluja ja satamaa josta lähtee retkiveneet (snorklaus, sukellus, kalastus) merelle. Lähellä on monta erityylistä ravintolaa joissa edullinen hintataso verrattuna saaren ns. turistirantoihin. Voit vuokrata mopon tai auton ja helposti liikkua ympäri saarta. Kun hotelli ei sijaitse millään tietyllä rannalla, tulee nähtyä enemmän saarta. Helpon matkan päässä lukuisia rantoja, mm. Naiharn, Yanui, Ao Sane (Naiharnin takana pienen pieni piilopaikka, jossa hyvä snorklata) ja Kata Noi.
Nähtävyysvinkki: chalongin alueella on pari hyvää thaimaalaista yrttihöyrysaunaa hierojineen. sunee sauna ja chalongin sauna liikenneympyrässä satamaan päin. sijaitsevat eri puolilla katua. suosittelen! lähellä myös suomalaisomisteisella resortilla hyvä ravintola: tang mo.
Antti O. Yksin matkustava Finland, 21. tammikuuta 2012
Hyva uusi hotelli keskeisella paikalla Chalongissa

Uusi,siisti,hyvin varrustellut huoneet ja natti pieni uima-aqllas.
8,7
Keskeisella paikalla pikkukaupungissa,kavelymatka rantaravintoloihin ja baarikadulle.Ei hotellin omaa ravintolaa,mutta kadun vastakkaisella puolella ravintola,josta sai kohtuuhintaan hyvat ruuat ja aamiaiset. Huoneissa taulu-tv,hyva kanavavalikoima,toimiva ilmainen WIFI,vedenkeitin,hieman astiastoa ja parveke.Ystavallinen ja avulias palvelu.Nama kaikki edullisemmassa hintaluokassa ja hotellissa on tilavampia deluxe huoneitakin. 7Eleven kadun toisella puolella ja suomalainen sukellusfirma reilun 100m paassa.min. 50 words
Ostosvinkki: Suomalaispalveluinen Raya divers sukellusfirma lahella. Edullinen ja hyva hammaslaakaripalvelu samoin.
Yee K. Pariskunta Hong Kong, 30. tammikuuta 2014
it is so far way from the center of the island!

cleaniness
4,3
The hotel is clean enough. However it is so far away from the center of the city. It cost me 1500b to take the taxi from the airport to he hotel. It is so not reasonable. And around the hotel, there is no entertainment. I think the ones in Karon and Patong are much better than than this one in changlong bay.
Kenneth S. Pariskunta Sweden, 23. tammikuuta 2014
Prisvärt trevligt hotel nära färjehamnen

Fräscht,nära färjorna
8
Ian B. Yksin matkustava Canada, 16. tammikuuta 2014
Clean hotel

Location,friendly staff, clean
7,7
Very nice hotel with friendly staff within walking distance to many resturants and shopping.
Poh F. Pariskunta Malaysia, 11. tammikuuta 2014
Good

Reception good
8
Irene F. Perhe pienten lasten kanssa China, 2. tammikuuta 2014
nice small hotel, clean and good facility

clean, swimming pool, local restaurants
7,3
It is a nice small hotel, very clean and good room size. The swimming pool is good too but not children friendly. It is worthy for its price. However, it is not centrally located. The taxi is very expensive in Phuket too so it is very hard for you to get anywhere. The worst thing is that our flight leaves Phuket at 4am. We booked a taxi from the hotel and they suggested that we leave hotel at 12:00. They told us that it is going to take almost 2 hours to get to airport and it actually only took 45 minutes. The airport do not even start check in until 2 hours before departure so we end up waiting in the airport for 1.5 hours waiting for checking in. it was very tiring for us and our 3 year old child. I understand that they prefer to send us to airport at 12:00 than 1AM but i also hope they understand that it is so uncomfortable for us to wait in the airport with a sleepy 3 year old too.
Brent W. Pariskunta United States of America, 1. tammikuuta 2014
Okay location, good hotel, fantastic staff

staff price staff
9
Overall I would say my (any my girlfriend's stay) was very enjoyable. The staff was incredibly helpful. The room was nice. The pool was nice as well. Hmmm...maybe it would be better if I made a 'pros' and 'cons' list. staff - They answered all of our questions with a smile. The owner/manager rented us one of the hotel cars when we couldn't find a rental car anywhere else. Plus he charged us about 300 baht a day less than the other companies were asking. One of the workers called his mom and was going to have her buy us some curry paste and bring it back to the hotel because we forgot to buy some when we were at the market. The owner dropped us off in the center of old Phuket town on his way to the supermarket and didn't charge us anything. Pros room - The bed was comfy, the internet was fast (although intermittent), the TV was nice, the AC worked well, and there was a small kitchenette with microwave, sink, and dishes. pool - It wasn't all that big, but it was clean and well taken care of. Cons room - The "hot" water was never hot. It was warm. There was a little leak under the sink which was a bit annoying. location - You will need a car or a scooter to get to the beach. For the two of thus that was not an issue, but for some it may be.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Jula Place Phuket - Hotellin ulkopuoliJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - HotellihuoneJula Place Phuket - KylpyhuoneJula Place Phuket - Parveke/TerassiJula Place Phuket - AulaJula Place Phuket - AulaJula Place Phuket - AulaJula Place Phuket - AulaJula Place Phuket - AulaJula Place Phuket - Uima-allasJula Place Phuket - PihaJula Place Phuket - Hotellin ulkopuoliJula Place Phuket - SisäänkäyntiJula Place Phuket - NäkymäJula Place Phuket - NäkymäJula Place Phuket - NäkymäJula Place Phuket - SviittiJula Place Phuket - KylpyhuoneJula Place Phuket - Aula


AS-AGWEB-3A07