Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Vanha Kaupunki, Chiang Mai, Thaimaa 50200 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellihuone Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellihuone Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellihuone Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellihuone Junior Guesthouse Chiang Mai - Kylpyhuone Junior Guesthouse Chiang Mai - Ravintola Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin sisätilat Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin sisätilat Junior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allas Junior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allas Junior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allas Junior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allas Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoli Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoli Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoli
Alue: Vanha Kaupunki Huoneiden lukumäärä: 18
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
590 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,3
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (590)
Järjestä:
Taneli L. Pariskunta Finland, 21. elokuuta 2015
Iloinen ja auttava henkilökunta!

Henkilökunta, hinta, sijainti
8,7
Olimme varmasti hyvin vaativia asiakkaita, koska saavuimme hotelliin keskiyöllä ja tyttöystäväni sai ruokamyrkytysen seuraavana päivänä (hotellilla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa). Niinpä jäimme kohtalon oikusta hotelliin neljäksi päiväksi, jonka aikana hotellin henkilökunta teki kaikkensa auttaakseen meitä: kyselivät vointia, neuvoivat, antoivat ilmaiseksi ruokaa ja teetä. Vielä lähtiessämme pyysivät soittamaan heille, jos meille tulee ongelmia matkan aikana. Uskomatonta ystävällisyyttä ja palvelua!
Ilmoita tästä arvioinnista
Rami A. Yksin matkustava Finland, 3. kesäkuuta 2012
hyvä sijainti ja halpa hinta

Hyvä sijainti ja halpuus
7
Hotelli on vanhan kaupun reunalla eli sijainti on todella hyvä. Sinne pääsee ja sieltä pääsee kätevästi kaikkialle kaupungissa ja lentokentälle, juna- ja bussi-asemille on halpoja kuljetuksia saatavilla. Yöpymisen hinta oli kohtuullisen halpa, mutta hintaan ei kuulunut aamupalaa kun taas wifi kuului. Joissain paikoissa tuohon hintaan nekin voi saada. Henkilökunta oli mukavaa. Hotellissa ei ole hissiä, joten kävely rappusilla ei sovi liikuntarajoitteisille. Viivyin tässä hotellissa kaksi yötä ja voisin kuvitella majoittuvani uudestaan tässä hotellissa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Moritz R. Pariskunta Germany, 22. elokuuta 2015
Good location and very friendly and helpful staff

Staff location value of money
8,3
Very pleasent stay. The staff could answer all questions. They helped us a lot to organize our stay in Chiang Mai
Ilmoita tästä arvioinnista
Jonathan L. Pariskunta Denmark, 7. heinäkuuta 2015
Amazingly friendly

The Guesthouse had an awesome location, it was within walking distance of everything yet the area of silent and not bothered by party noise. The staff was amazing, super friendly and helpful. Jacuzzi!
9
The stay was super nice, room service was good, the staff was amazing, the location fantastic, we couldn't have gotten more value for our money. The jacuzzi was also fantastic.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dominic C. Pariskunta United Kingdom, 28. kesäkuuta 2015
Pleasant stay

1. Jacuzzi 2. Staff were lovely 3. Big room
7,7
Really nice guesthouse friendly and catererd for all needs would stay again any time.
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert S. Yksin matkustava Australia, 28. kesäkuuta 2015
Like family

Friendlines of the staff, cleanlines of rooms and location
8,3
I enjoyed my stay very much. The staff made you feel not only welcome but part of the family. Very helpful in every regard
Ilmoita tästä arvioinnista
Timea S. Perhe isojen lasten kanssa Hungary, 15. kesäkuuta 2015
Simple, but good for value.

Location
8,7
Average
Ilmoita tästä arvioinnista
Nicola D. Pariskunta United Kingdom, 6. kesäkuuta 2015
Friendly Budget

The staff are very friendly and welcoming. Rooms suit the price.
8,3
Very good all round. The staff helped us with advice on where to go. The rooms were adequate for our needs during our stay. A very quiet location but close to the main sites around the city.
Ilmoita tästä arvioinnista
Michael C. Yksin matkustava Australia, 25. toukokuuta 2015
Great Guesthouse

Great location, staff friendliness and
10
Junior guesthouse provided me with one of the most pleasant experiences I have had overseas. Upon arrival at Chiang Mai airport, Jeff provided me with airport transfer in his car while giving me an overview of what food and places Chiang Mai has to offer. At the Guesthouse, the room and facilities were clean. There was even a balcony in the room! The location of guesthouse was excellent. Fi who was patient and friendly sat down with me and went through all the popular places in the city. Overall, it was an excellent experience staying at this guesthouse. Would recommend it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rebecca B. Pariskunta United Kingdom, 19. toukokuuta 2015
Lovely guest house

comfey bed, lovely staff and good food
10
we weren't actually supposed to stay here but our original hotel had something wrong with our room. This guest house is great. Big spacious rooms and good comfy beds. The staff were so lovely and accommodating. Highly recommend.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - HotellihuoneJunior Guesthouse Chiang Mai - HotellihuoneJunior Guesthouse Chiang Mai - HotellihuoneJunior Guesthouse Chiang Mai - HotellihuoneJunior Guesthouse Chiang Mai - KylpyhuoneJunior Guesthouse Chiang Mai - RavintolaJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin sisätilatJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin sisätilatJunior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allasJunior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allasJunior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allasJunior Guesthouse Chiang Mai - Kuuma-allasJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoliJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoliJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06