Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kabayan Hotel Pasay

2878 Zamora corner EDSA Rotonda, Pasay City, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit 1300 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Ravintola Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoli Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 265
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
972 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (972)
Järjestä:
Risto O. Pariskunta Finland, 16. heinäkuuta 2013
Hyvät joukkoliikenneyhteydet

Hotellin parhaita puolia olivat loistavat joukkoliikenneyhteydet (LRT, MRT, bussit, NAIA), se vaikutti olevan hyvin tunnettu (taksit tiesivät) ja lähellä on kauppoja.
7
Olimme hotellissa kaksi yötä. Saavuimme Angeles Citystä bussilla, joka pysähtyy hotellin eteen EDSA:lla (pyydettäessä). Hotelli sijaitsee LRT ja MRT asemien kyljessä eli yhteydet esim. Intramuros:iin ja Makatiin ovat helppoja. Hotellin ulkopuolella on mieletön vilske yötä-päivää, mutta sisällä on yllättävän rauhallista. Aamupala oli surkea.
Michelle T. Yksin matkustava Philippines, 26. heinäkuuta 2015
Excellent!

Nice and friendly staffs, good customer service, good location.
8,3
Great.
Mc G. Yksin matkustava Philippines, 22. heinäkuuta 2015
Perfect for short stay.

Location, food and staffS
8,7
Nicole B. Yksin matkustava Switzerland, 9. heinäkuuta 2015
Great Value

Room, Breakfast and Location
9,3
Lianne S. Ryhmät Philippines, 7. heinäkuuta 2015
Affordability at its finest

Price, rooms, staff
7
The price of the rooms are very affordable. The rooms are nice and clean. The staffs are very accomodating from the moment I placed my reservation up to the time we've checked out of the hotel. The staffs were also honest because they gave back the wallet that my colleague left in his room. The only problem is the location of the hotel. The environment outside isn't friendly especially during rainy nights. Nevertheless, I'll definitely recommend this to my friends. :) (y)
Fredulin P. Pariskunta United States of America, 4. heinäkuuta 2015
Satisfied Customer

Convenience, Value for money, Comfort
9,3
Satisfying
Regan O. Liikematkailija Australia, 4. heinäkuuta 2015
Good trip

Room food location
9,7
Excellent
Helen T. Yksin matkustava Philippines, 3. heinäkuuta 2015
Location is nearby MRt and LRT...

Nearby train station,airport and mall
8
I always stay in this hotel due to accessibility on all public transportation ood location and foods is ok...trains,taxie,jeepney,bus...Food is good and staff are helpful...
Helen T. Yksin matkustava Philippines, 30. kesäkuuta 2015
Great location...

WIFI IS GOOD...FOOD IS FREE...NEARBY TO ALL TRANSPORTATION
8
I always stay in this hotel due to accessibility on all public transportation ood location and foods is ok...trains,taxie,jeepney,bus...Food is good and staff are helpful
Helen T. Yksin matkustava Philippines, 30. kesäkuuta 2015
GOOD FOR YOUR BUDGET...

GREAT LOCATION AND FREE FOODS AND FREE WIFI
8
I always stay in this hotel due to accessibility on all public transportation ood location and foods is ok...trains,taxie,jeepney,bus...Food is good and staff are helpful

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kabayan Hotel Pasay ManilaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - RavintolaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoliKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02