tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kabayan Hotel Pasay

2878 Zamora corner EDSA Rotonda, Pasay City, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit 1300 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Ravintola Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoli Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 265
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 882 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (882)
Järjestä:
Risto O. Pariskunta Finland, 16. heinäkuuta 2013
Hyvät joukkoliikenneyhteydet

Hotellin parhaita puolia olivat loistavat joukkoliikenneyhteydet (LRT, MRT, bussit, NAIA), se vaikutti olevan hyvin tunnettu (taksit tiesivät) ja lähellä on kauppoja.
7
Olimme hotellissa kaksi yötä. Saavuimme Angeles Citystä bussilla, joka pysähtyy hotellin eteen EDSA:lla (pyydettäessä). Hotelli sijaitsee LRT ja MRT asemien kyljessä eli yhteydet esim. Intramuros:iin ja Makatiin ovat helppoja. Hotellin ulkopuolella on mieletön vilske yötä-päivää, mutta sisällä on yllättävän rauhallista. Aamupala oli surkea.
Rey C. Liikematkailija Philippines, 2. maaliskuuta 2015
Hotel near MOA

Hotel near Mall of Asia, good location, attentive staff
8,3
Heather B. Yksin matkustava New Zealand, 28. helmikuuta 2015
budget safe central

near airport, central, safe
7,3
Clean, safe, recently upgraded, good price.
Max O. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 25. helmikuuta 2015
My wife/son stayed B 4 Flight

Free Wi-Fi and Free Breakfast for guests.
9
My wife seemed to like it. She did have a few of her long time friends want to stop by so I guess they had to visit in the lobby.She had not seen her one friend since 2009 July so this visitor and family was very important. I guess having to meet in lobby was a bit sad to her. Otherwise she did not say anything negative, oh except when she or son showered the toilet seat got wet.
Heather B. Yksin matkustava New Zealand, 19. helmikuuta 2015
budget safe central

near airport, central, safe
8,3
very good place to stay near Mall of Asia and Star City (rides) good price, safe, near airport. arranges all transport or you can take a jeepney if you want to
Jose T. Yksin matkustava Philippines, 17. helmikuuta 2015
Good

Location
8,3
Good
Lorna E. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 15. helmikuuta 2015
accessible

near. to/from airport
6
great!
Jaiden A. Pariskunta Philippines, 14. helmikuuta 2015
straight hood

Close to mall of Asia. AC functional.
3,7
Kabayan was terrible! I'm from the US I arrived via taxi and before I can even reach the hotel people from the streets are already trying to open the taxi doors. Taxi driver had to yell at them because they were so rowdy. Big time safety issues outside! Stay away from this hotel! Staff not very accommodating. No significant pluses about it.
Terence O. Yksin matkustava Australia, 13. helmikuuta 2015
Kabayan Overnight Stay

Close to Airport, Early Breakfast, Close to Mall of Asia
9
I picked this hotel because it was close to Manila Airport and they serve breakfast from 4:00am. I had to be at the Airport at 6:30am for an early flight and other hotels near the Airport serve breakfast from 6:00am This was a good hotel for the price and the service was quick and efficient. The Hotel is simple and clean and an ideal place for an over night stay.
Gina H. Pariskunta Philippines, 4. helmikuuta 2015
Excellent

Accomodating
9
Great

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kabayan Hotel Pasay ManilaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - RavintolaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoliKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B03