Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kabayan Hotel Pasay

2878 Zamora corner EDSA Rotonda, Pasay City, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit 1300 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilat Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Ravintola Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoli Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Aula Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone Kabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 265
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
983 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (983)
Järjestä:
Risto O. Pariskunta Finland, 16. heinäkuuta 2013
Hyvät joukkoliikenneyhteydet

Hotellin parhaita puolia olivat loistavat joukkoliikenneyhteydet (LRT, MRT, bussit, NAIA), se vaikutti olevan hyvin tunnettu (taksit tiesivät) ja lähellä on kauppoja.
7
Olimme hotellissa kaksi yötä. Saavuimme Angeles Citystä bussilla, joka pysähtyy hotellin eteen EDSA:lla (pyydettäessä). Hotelli sijaitsee LRT ja MRT asemien kyljessä eli yhteydet esim. Intramuros:iin ja Makatiin ovat helppoja. Hotellin ulkopuolella on mieletön vilske yötä-päivää, mutta sisällä on yllättävän rauhallista. Aamupala oli surkea.
Ilmoita tästä arvioinnista
Leonardo S. Pariskunta United States of America, 19. elokuuta 2015
The hotel location is very convenient to travelers

Very close to the airport, shopping malls, and buses going up north
7,7
Excellent. The front desk and staff made our stay very comfortable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Leony L. Yksin matkustava United States of America, 17. elokuuta 2015
Can't Recommend

Location, close to airport
6
Fine. The bathroom is disgusting. Requires renovation of the bathrooms. Dirty.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jacinto A. Liikematkailija Philippines, 14. elokuuta 2015
kabayan at a glance

affordable, clean, accessible, safe
9
Great. I rate it 8.5.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dinh N. Yksin matkustava Canada, 8. elokuuta 2015
Cheap price, Bad food, ok location

Price, Location, Staff
5,7
I stayed in the male capsule. The bottom bunk, which I got was dirty. The sheets were stained. The shower might have mold, so you should wear a sandal. Top bunk was much cleaner. Location as seedy. Do not go out at night. It was close tot he MRT thouh, so that's a plus. It's right on Taft Avenue.
Ilmoita tästä arvioinnista
Noel L. Yksin matkustava Philippines, 8. elokuuta 2015
Good Location

Location, price and convenience
8,7
My stay with Kabayan Hotel was just fine, since I spent my day time outside and be back by night time. One thing I liked most is its location, it is so convenient for me. Transportation is not a problem here and it is near to convenience stores.
Ilmoita tästä arvioinnista
Todd M. Yksin matkustava United States of America, 5. elokuuta 2015
Very good for the value!

Clean, Budget, Close to airport.
8
In the hotel it's very nice for the price. On the street it's very dirty and sketchy careful of your stuff. It's very close to the airport and 5min Jeepeny to Mall of Asia. Also its right near two Metro lines so its easy to get around. I stayed in the dorm and it worked for me but if you are a backpacker its prob not the scene you are looking for. This hotel is a nice place for people who don't wanna pay a lot and easy access to the airport.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jessica P. Yksin matkustava Vietnam, 4. elokuuta 2015
Great hotel!

hotel staffs are friendly, hotel location is convenience, hotel service is good
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Rosanne R. Pariskunta Philippines, 1. elokuuta 2015
Not bad

Good food, good service
8
Good but i'm not aware that there's no more free transport pick up from airport vice versa. Hope there will be free transport again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Karen M. Yksin matkustava Philippines, 31. heinäkuuta 2015
Lovely staff

Food. Service. Accommodation
9,3
Awesome
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kabayan Hotel Pasay ManilaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin sisätilatKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - RavintolaKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellin ulkopuoliKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - AulaKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - HotellihuoneKabayan Hotel Pasay Manila - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04