tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort

96/42-3 Moo 3, Kathu, Kamala, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Executive Lounge Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allas Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allas Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Vastaanotto Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kahvila/Kahvila Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone
Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kuntosali Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allas Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kuntosali Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kuntosali Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Piha Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Ravintola Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kokoushuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellihuone Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Näkymä Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Ranta Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kylpyhuone
Alue: Kamala Huoneiden lukumäärä: 353
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 660 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,4
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (660)
Järjestä:
Peter W. Pariskunta Finland, 19. maaliskuuta 2012
iso hotelli

lähellä rantaa
5,7
ollaan aikaisemmin oltu käymässä Kamala beachissä kun ollaan asuttu Patongissa. Ihastuttiin rantaaan ja ajateltiin että tullaan käymaan, toki ranta in aika pieni mutta hiekka on puhdasta ja muutenkin aika siisti. Toki kaupistelioita on kyllä vähän liikaa niin että ei aina pääse ylös rannalta siinä missä olisi lyhin matka hotellille. Muuten kiva paikka kun on aika rauhallinen.
Ravintolavinkki: Buffalo steak house on käymisen arvoinen.
Sauli L. Pariskunta Finland, 4. huhtikuuta 2011
Rantaan rajautuva hotellialue, jossa mahtavat uima

Hotellialue oli iso ja alueella oli useita uima-altaita sekä auringonottopaikkoja. Myös ravintoloita oli tarjolla useita ja ne olivat kohtuuhintaisia. Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla lyhyen etäisyyden päästä pääkadusta. Tämä hotelli sopii parhaiten joko pariskunnille tai hieman vanhemmille pariskunnille.
8,3
Hotellihuoneemme oli viihtyisä ja mukavankokoinen, huone sijaitsi maatasossa ja koska alue oli vehreä, se houkutteli hyönteisiä. Saimme tästä mojovat muistutukset jalkoihimme (nousi kunnon poukamat)! Hotellialueella on upeat auringonottomahdollisuudet ja jos tykkää olla rannalla ja uida meressä, niin sekin on helppoa, sillä hotelli rajautuu ihan rantaviivaan. Aamiaistarjoilu oli todella runsas ja monipuolinen, vaikka hotellissa oli paljon asiakkaita, aamiaistarjoilu oli sujuvaa ja vapaita paikkojakin löytyi kun tarjoilu järjestettiin tarpeeksi isossa tilassa.
Tiia L. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2011
Suuri hotelli ja suuri huone. Terassihuone ei ole

Ilman lapsia matkustavana pariskuntana tällainen hotelli "Sunprime", joka tarkoittaa sitä, että hotelliin ei ole asiaa alle viisitoistavuotiailla, oli hyvä ratkaisu.Uima-altaalla ja aamiaisella oli rauhallista.
6
Illalla pikku terassia huoneen edessä oli mahdoton käyttää, koska parin metrin ruohoalueelle oli pesiytynyt iso määrä kaskaita, joiden metelissä ei voinut oleskella. Samoin hyttysiä oli maan pinnalla olevalla terassilla niin paljon, että siellä iltaisin istuskelleet olivat täynnä puremia aamulla. Yleinen kulkutie niin ikään huoneen edessä oli tylsä. Kylpyhuoneen kaato oli tehty väärin. Suihkun jälkeen lattia oli täynnä vettä, joka ei valunut lattiakaivoon, vaan jäi lattialle ja siistä syystä kylpyhuoneessa oli myös paljon hyttysiä. Vuode oli hyvä, mutta ilmastointilaite puhalsi suoraan sänkyyn. Uima-altaat olivat suuria ja hyviä ja merenrantaan lyhyt matka.
Ruokonen J. Pariskunta Finland, 9. huhtikuuta 2010
Lomalla ei lainkaan Kamalassa

Otettiin netistä ensin 2 yötä ja paikanpäällä netin kautta 4 yötä lisää. Ihastuttava paikka! Kiva Minimarket, hyvät poolit ja meri vieressä.
8,7
Valittiin hotelli sattuman kaupalla ja osuttiin puolivahingossa tosi kivaan paikkaan. Patongiin vartti Tukkiksella ja oma rauhallinen, mutta toimiva beach. Bangladeshista kotoisin ollut lapsikauppias Ali vei osan sydämistämme. Koko ranta täynnä kivoja ravintoloita ja Andaman-sea on todella herkku. Hotellissa on kiva meininki ja ainakaan huhtikuussa ei lainkaan liikaa porukkaa.
Antti-Olavi K. Pariskunta Finland, 13. maaliskuuta 2010
erittäin hyvä loman aloitus

iso hotelli, mahtava uima-allas alue ja hotelli on rannalla. Henkilökunta todella ystävällisiä. Ihana aamiainen, joka oli hieno aloitus ensimmäiselle loma päivälle pitkän lennon jälkeen. Saatiin hienompi huone kuin oli maksettu. Hieno perhe hotelli, voisin suositella tätä lapsiperheille.
9,7
hieman kaukana kamalan keskustasta, mutta ei haitannut. Rannan kautta hyvät kävely mahdollisuudet keskustaan vaikka illastamaan. Edullista muihin Phuketin suosittuihin rantoihin verrattuna.
Hotelliin liittyvä vinkki: kaikki tarvitsemasi saat hotellilta. Jos kaipaat rentouttavaa ja kiiretöntä lomaa, tule tänne luxus lomalle. Jos haluat shoppailla, ei ole pitkä matka Patongille. Lapsiperheille sopiva, fantasea huvipuisto melkein hotellin vieressä.
Adelaida B. Pariskunta Spain, 21. lokakuuta 2014
Awesome stay by the beach

Beach, 4 swimming-pools, restaurant by the sea
9,3
Our stay was fantastic. Love the fact that Sunprime is for adults only, while Sunwing is for families. This makes the swimmingpools and restaurant a quiet and relaxing place to enjoy! Our room was very spacious, and the balcony had direct view to one of the pools. Beautiful sunset view (room 6312). The toilet is nice, toiletries not fancy -the body soap/shampoo left the skin too dry after use. Had to buy other products at the nearby 7-11. The facilities such as gym, mini-mart and exercise room look much better on pictures than in reality, but still ok. Staff wise, reception has to improve being closer to guests, greeting, etc. restaurant staff, Ae was the best. Not very good at English; if you have special requests, forget it. My husband has multiple allergies and we had to wait up to 3 tries until they got the requirements right in one dish! Anyways, friendly personnel. The live music at the restaurant was good, except for the lady lead singer. Towels for the pool - Big room for improvement. We did not like the collection/change system, and you are only allowed one towel per person :( Airport transfer - FANTASTIC, and cheaper than the taxis around. We used it both ways. Overall, we LOVED our stay, this was our 3rd time in Kamala. The beach is a plus, and also the different shops and restaurant 5 mins from the hotel. Thanks Kamala Beach resort!
Warren L. Liikematkailija United States of America, 21. lokakuuta 2014
great place to stay

staff value location on beach
7,7
my stay was wonderful. going back next month for 5 more days. I stay in least expensive romm 1303 and it was wonderful. sunset view partial sea view you can hear ocean from balcony. I had upgraded my room for 2nd visit but told them i wanted room 1303. I was willing to downgrade and pay upgrade price to guarenteed my same room on next visit.
Guillermo C. Ryhmät Argentina, 16. lokakuuta 2014
One of the best experiences in my vacation

Convenient -- going to the beach & swimming poolor ice of food is not expensive massage is the same price of other massage company nearby
9
Wonderful as it's very convenient going to the beach & swimming pool whenever we want. Besides, staff are all very friendly & helpful. Good is not expensive in the hotel & the price of massage is of the same price as the massage company nearby. Single room is so nice & the bed is really huge. All other leisure places are so good that we could take rest, read books & play snookers anytime we want & take rest anywhere !
Weize H. Pariskunta China, 7. lokakuuta 2014
amazing hotel

Service,room,pool
9,7
The man is friendly, free upgrade the room to me! The resort is so large that I have lost in it.The environment is very good,so is the food and the service.But the beach of the resort not so clean,high wave.We can swing in the sea,but we can surf in it.Food is ok.
Goh Y. Pariskunta Singapore, 6. lokakuuta 2014
Beautiful retreat

Spacious, thai hospitality, home away from home
10
It was raining throughout my stay in Phuket as I attended the vegetarian festival. The front office KuKai upgraded my room with Pool access. I was so happy.. The room was comfortable and pure relaxing. I will be back next year. This is my 4th stay in kamala Sunprime, pure pleasure and I love this resort!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort PhuketKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Executive LoungeKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - VastaanottoKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kahvila/KahvilaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KuntosaliKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KuntosaliKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KuntosaliKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - PihaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KokoushuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - NäkymäKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RantaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KylpyhuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RantaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - NäkymäKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - AulaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - KaupatKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - AulaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HotellihuoneKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - AulaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Lasten klubiKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - NäkymäKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kuuma-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - NäkymäKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kahvila/KahvilaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Parveke/TerassiKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Parveke/TerassiKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Uima-allasKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RavintolaKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Aula

Asiakasarvioita - Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C05