Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kata Palm Resort & Spa

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Palvelut Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubi Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kylpylä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Näkymä
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Näkymä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Leikkikenttä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Vastaanotto Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 184

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1291 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1291)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 18. huhtikuuta 2013
Rentouttavaa lomailua

Aamiainen ja sijainti oli aika hyviä (muuta hyvää ei löytynyt)
4,7
Ankea ja kulunut hotelli. Synkät, pimeät huoneet. Aamupala oli hyvä ja sijainti keskellä Kata beach pääkatua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jani P. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
OK Siisti hotelli

Hieno aula, aamupala, sijainti
5,7
Oltiin neljä päivää Kata Palmissa. Ihan ok, mutta ei tämä mikään luksushotelli ole. Ehkä hieman kulahtanut. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Palveluita hotellissa taisi olla kaikenlaisia, mutta eipä niitä tullut liiemmälti käytettyä. Sisäänkäynti mukavanoloinen. Iso aula. Katokselliset sohvat aulassa. Henkilökunnan kielitaito vaihtelevaa. diiba daaba duu
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari N. Yksin matkustava Finland, 22. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Keskeinen sijainti Katan keskustassa;
7,7
Vastaanotto oli ystävällinen; aamiainen runsas ja hyvä; allas-alue rauhallinen
Nähtävyysvinkki: Kata Hot Yoga-joogasali lähellä; hyvä tapa saada hiki virtaamaan ja lomastressi pois!
Ilmoita tästä arvioinnista
Teemu L. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2009
Kata Palm Review

Uskomaton allas-alue, safety box huoneessa, suoriutuva ja lämmin henkilökunta, täyttävä aamiaisbuffet. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille.
9
Kolme vuotta Phuketissa asuneena tiedän mitä erilaiset Mansionit ja Innit voivat tarjota, ja Kata Palm kyllä päihittää ison osan niistä. Allas-alue oli mahtava ja laaja, altaan vesi oli puhdasta, suoraan huoneen takaovesta pääsi altaaseen, ja karppeja ui oven ulkopuolella tekojoessa. Mukavana yksityiskohtana jäi mieleen mahdollisuus parkkeerata oma moottoripyörä hotellin parkkipaikalle, sekä sitä vahtiva univormuun pukeutunut kaveri, joka jaksoi kahden viikon ajan joka ikinen kerta tavatessaan tervehtiä laittamalla käden lippaan ja lyöden kantapäät yhteen. Joka tiistainen ja perjantainen dinner buffet oli kiva lisä, vaikka esiintyjä oli sama ja soitti täsmälleen samat biisit joka ilta. Ravintolan ruoka oli hyvää, ja palvelun taso myös. Sijainti oli ihanteellinen, lyhyt matka Chalongin satamaan, lyhyt matka rannalle, ja pitkä pitkä matka Patongille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Carrie L. Pariskunta United Kingdom, 28. joulukuuta 2015
Average hotel

Can not think of 3 things
5,3
We found the reception staff were rude. Breakfast staff were nice. WiFi had an awful connection and rarely worked anywhere in the hotel. The kettle in our room was broken and the TV had bad reception and a fault with the sound.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nathan B. Pariskunta United States of America, 8. joulukuuta 2015
Never Again!
2
My first time in Phuket w/ my gf. Horrible experience. Wifi does not work at all. My gf came to meet me at hotel and they called the room demanding her ID. Fine. They said they need to know everyone that is at the hotel and anyone else is 1000 baht extra per night. Next day our friend came by to visit. After a little while they called my room asking for their ID. I replied that it was a visitor and not staying the night. 1 minute later they were at my door demanding ID. I said no, there is no need. They then told me that no one can visit us in the room and they can only meet us in the lobby. Insane. Then 2 friends came to pick us up for dinner and they were harassed as well in the lobby and the reception demanded their ID's. Or else they have to leave. My friend works at 5 star hotel in Phuket and never heard of this. My guests and I were insulted and very sad to learn that they were insinuating my gf as well as my friends. I will tell everyone I know to not ever stay here. BAD EXPERIENCE. Ruined a good part of our trip. They do not care about their guests. Only about enforcing some crazy rules that they seem to make up on the spot based on skin color/race. I had a Caucasian friend visit me and they said nothing and did not ask for ID. I'm so upset that I spent my hard earned money for 4 nights at this hotel. Disgusting behavior.
Ilmoita tästä arvioinnista
Frank F. Yksin matkustava Australia, 22. lokakuuta 2015
Oasis in Kata

Pool, Rooms, Service
9
Kata Palm Resort was an excellent hotel in Kata, Phuket. The hotel was nicely decorated and the swimming pool was like a tropical paradise. The rooms were very comfortable and service was excellent. Location is in quiet Kata, around 25min Tuk Tuk drive to the night life.
Ilmoita tästä arvioinnista
Frank F. Yksin matkustava Australia, 22. lokakuuta 2015
Oasis in Kata, Phuket

Pool, Rooms, Service
9
Kata Palm Resort was an excellent hotel in Kata, Phuket. The hotel was nicely decorated and the swimming pool was like a tropical paradise. The rooms were very comfortable and service was excellent. Location is in quiet Kata, around 25min Tuk Tuk drive to the night life.
Ilmoita tästä arvioinnista
Frank F. Yksin matkustava Australia, 19. lokakuuta 2015
Oasis in Kata

Pool, Rooms, Service
9
Kata Palm Resort was an excellent hotel in Kata, Phuket. The hotel was nicely decorated and the swimming pool was like a tropical paradise. The rooms were very comfortable and service was excellent. Location is in quiet Kata, around 25min Tuk Tuk drive to the night life.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nigel R. Pariskunta United Kingdom, 18. lokakuuta 2015
my stay

clean tidy good location
7,7
Nice stay food not bad clean tidy maintained rooms. Staff unhelpful not willing to go that bit further in service aspects if there is a issue.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - PalvelutKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyläKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - LeikkikenttäKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - YmpäristöKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03