Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kata Palm Resort & Spa

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1302 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1302)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 18. huhtikuuta 2013
Rentouttavaa lomailua

Aamiainen ja sijainti oli aika hyviä (muuta hyvää ei löytynyt)
4,7
Ankea ja kulunut hotelli. Synkät, pimeät huoneet. Aamupala oli hyvä ja sijainti keskellä Kata beach pääkatua.
Jani P. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
OK Siisti hotelli

Hieno aula, aamupala, sijainti
5,7
Oltiin neljä päivää Kata Palmissa. Ihan ok, mutta ei tämä mikään luksushotelli ole. Ehkä hieman kulahtanut. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Palveluita hotellissa taisi olla kaikenlaisia, mutta eipä niitä tullut liiemmälti käytettyä. Sisäänkäynti mukavanoloinen. Iso aula. Katokselliset sohvat aulassa. Henkilökunnan kielitaito vaihtelevaa. diiba daaba duu
Jari N. Yksin matkustava Finland, 22. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Keskeinen sijainti Katan keskustassa;
7,7
Vastaanotto oli ystävällinen; aamiainen runsas ja hyvä; allas-alue rauhallinen
Nähtävyysvinkki: Kata Hot Yoga-joogasali lähellä; hyvä tapa saada hiki virtaamaan ja lomastressi pois!
Teemu L. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2009
Kata Palm Review

Uskomaton allas-alue, safety box huoneessa, suoriutuva ja lämmin henkilökunta, täyttävä aamiaisbuffet. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille.
9
Kolme vuotta Phuketissa asuneena tiedän mitä erilaiset Mansionit ja Innit voivat tarjota, ja Kata Palm kyllä päihittää ison osan niistä. Allas-alue oli mahtava ja laaja, altaan vesi oli puhdasta, suoraan huoneen takaovesta pääsi altaaseen, ja karppeja ui oven ulkopuolella tekojoessa. Mukavana yksityiskohtana jäi mieleen mahdollisuus parkkeerata oma moottoripyörä hotellin parkkipaikalle, sekä sitä vahtiva univormuun pukeutunut kaveri, joka jaksoi kahden viikon ajan joka ikinen kerta tavatessaan tervehtiä laittamalla käden lippaan ja lyöden kantapäät yhteen. Joka tiistainen ja perjantainen dinner buffet oli kiva lisä, vaikka esiintyjä oli sama ja soitti täsmälleen samat biisit joka ilta. Ravintolan ruoka oli hyvää, ja palvelun taso myös. Sijainti oli ihanteellinen, lyhyt matka Chalongin satamaan, lyhyt matka rannalle, ja pitkä pitkä matka Patongille.
K'lee C. Pariskunta Thailand, 8. toukokuuta 2016
Poor booking choice
3,7
atmpsohere, breakfast and personal service are usually the most important things we look for when traveling but unfortunately, we made the wrong choice here. The hotel felt overrun with tourists, front desk service was too direct and impolite and breakfast felt dirty, disorganized and food was neither fresh nor enjoyable. the sun beds and tables around the pool were dirty and weren't cleared until pool was closing during my day beside the pool. Nevertheless, the housekeeping team seem to be good at what they do - clean rooms and prompt service albeit lacking the usual friendly smile you get in other hotels when waking past them in the morning and towels were shabby, torn and discoloured
Karen H. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 20. huhtikuuta 2016
Older Resort With Local Charm
6,3
The staff at Kata Palm Resort were courteous and very friendly. The limited English of some wasn't a problem as a smile says a lot in all languages! Yep the linen is a little tired but it was clean and the rooms were clean. This resort is in a fantastic location and for 400 baht you can get a taxi to Patong Beach. I would recommend this resort more for older couples for quiet and relaxation. There were families with smaller children but for teenagers I think the resort may be a bit limiting. Would definitely go back if we were to stay in Kata beach next trip.
Sau K. Pariskunta Singapore, 19. huhtikuuta 2016
Good location
6,3
Good
Peter G. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 15. huhtikuuta 2016
A regular visitor
6,7
I have been staying at the Kata Palm since it opened, some 20 years ago. It has been improved and expanded over the years. My 6 night and 5 days were very pleasant at this hotel as they always have been. I will stay again, next year.
Wouter S. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 26. maaliskuuta 2016
Hotel is ok
4,3
Pool and garden around it are absolutely great and made our stay worthwhile Staff is ok - kind but not very professional Quality of room/bed/bathroom is moderate Breakfast and quality of the bar is moderate Lunch is good
Carrie L. Pariskunta United Kingdom, 28. joulukuuta 2015
Average hotel

Can not think of 3 things
5,3
We found the reception staff were rude. Breakfast staff were nice. WiFi had an awful connection and rarely worked anywhere in the hotel. The kettle in our room was broken and the TV had bad reception and a fault with the sound.
1-4/4 arvioinnista
Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - PalvelutKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyläKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - LeikkikenttäKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - YmpäristöKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06