tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kylpylä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntosali Kata Palm Resort & Spa Phuket - Business Center Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pubi/Aula Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 184
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1158 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1158)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 18. huhtikuuta 2013
Rentouttavaa lomailua

Aamiainen ja sijainti oli aika hyviä (muuta hyvää ei löytynyt)
4,7
Ankea ja kulunut hotelli. Synkät, pimeät huoneet. Aamupala oli hyvä ja sijainti keskellä Kata beach pääkatua.
Jani P. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
OK Siisti hotelli

Hieno aula, aamupala, sijainti
5,7
Oltiin neljä päivää Kata Palmissa. Ihan ok, mutta ei tämä mikään luksushotelli ole. Ehkä hieman kulahtanut. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Palveluita hotellissa taisi olla kaikenlaisia, mutta eipä niitä tullut liiemmälti käytettyä. Sisäänkäynti mukavanoloinen. Iso aula. Katokselliset sohvat aulassa. Henkilökunnan kielitaito vaihtelevaa. diiba daaba duu
Jari N. Yksin matkustava Finland, 22. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Keskeinen sijainti Katan keskustassa;
7,7
Vastaanotto oli ystävällinen; aamiainen runsas ja hyvä; allas-alue rauhallinen
Nähtävyysvinkki: Kata Hot Yoga-joogasali lähellä; hyvä tapa saada hiki virtaamaan ja lomastressi pois!
Teemu L. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2009
Kata Palm Review

Uskomaton allas-alue, safety box huoneessa, suoriutuva ja lämmin henkilökunta, täyttävä aamiaisbuffet. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille.
9
Kolme vuotta Phuketissa asuneena tiedän mitä erilaiset Mansionit ja Innit voivat tarjota, ja Kata Palm kyllä päihittää ison osan niistä. Allas-alue oli mahtava ja laaja, altaan vesi oli puhdasta, suoraan huoneen takaovesta pääsi altaaseen, ja karppeja ui oven ulkopuolella tekojoessa. Mukavana yksityiskohtana jäi mieleen mahdollisuus parkkeerata oma moottoripyörä hotellin parkkipaikalle, sekä sitä vahtiva univormuun pukeutunut kaveri, joka jaksoi kahden viikon ajan joka ikinen kerta tavatessaan tervehtiä laittamalla käden lippaan ja lyöden kantapäät yhteen. Joka tiistainen ja perjantainen dinner buffet oli kiva lisä, vaikka esiintyjä oli sama ja soitti täsmälleen samat biisit joka ilta. Ravintolan ruoka oli hyvää, ja palvelun taso myös. Sijainti oli ihanteellinen, lyhyt matka Chalongin satamaan, lyhyt matka rannalle, ja pitkä pitkä matka Patongille.
Ken S. Yksin matkustava Australia, 29. elokuuta 2014
Great Resort

The staff, facilities especially the rooms were clean and spacious and finally the layout of the resort (pools and gardens).
9,7
We really enjoyed our stay at this hotel. On arrival we were met with friendly staff and the customary drink and greeting. The set up of the resort including the location was all first class and cannot fault the facilities.The Customer Service Manageress used to come down to breakfast and talk to guests plus she followed up with any queries expediently. I have not seen this at any other hotel/resort and was most impressed. My only comment that was the breakfasts were not up to the same standard as I have had at other hotels/resorts mainly because this resort has to cater for so many nationalities. Great resort would return to it without doubt.
Liu P. Pariskunta China, 21. heinäkuuta 2014
Good stay, but just normal, no suprise

the location, the room space
8,7
Actually, there are tons of tourists from China, nearly everywhere. I do not think it is a fantastic stay in there. The staff is not every enthusiastic and I do not know why (Maybe too many chinese tourists). But it is near the beach, the location is good. It may be a good choice for your first time staying in Phuket and the price is reasonable.
Louise M. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 10. heinäkuuta 2014
Adequate, bu not flash

nicely styled rooms. pleasant breakfast setting. nice view from room
5,3
This is a 3 star hotel. It is simple and casual,slowly being renovated, but still will not be high end. It attracts young families and yound adults. It is a lower price and the type of people it hosts are very average. Mistakes were made on our bill which we just had to pay. Air con works well, internet not so.
Inga B. Perhe pienten lasten kanssa Lithuania, 29. kesäkuuta 2014
Not enjoyable from the start...

Nice staff! Nice swimming pool! Close to the beach and all the restaurants!
4,7
Don't get fulled! We booked hotel for 3 people (2adults and 1child) and when we were checking,in manager said that the room we booked will be to small for us??? And if we pay more we get the bigger room!!! So why they allow to book a room that's too small for 3 people in a first place??!! The manager tryed to be smart and he give us an option to pay the difference bettwen the room comparing the price on Agoda. But the price on Agoda between the rooms was exact the same!!!! Awwww he wasn't happy to see that...but after all that he was still demanding for the money! So after arguing for couple of hours we still end up paying more for the room! I have to agree that staf in the hotel are wery nice and friendly! But not the old reception managers.... Hotel is old.... At least 20years old! Rooms very dark and smelly. Towels worn out! Room make over every morning , very quick 5 min job! They didn't change sheets on my daughters bed for all 7 nights! I won't be staying here again and I won't recommend that hotel to my friend....
Andres B. Pariskunta United States of America, 26. kesäkuuta 2014
Cozy, Good Location, Nice rooms

The rooms were very well put together and clean, the swimming pool was unique and interesting, the prices were very fair in both bookings and things like minibar purchases, etc.
9
I had a really great time staying there. It was a great location and the staff was able to help me any time I needed it. The rooms were great in my opinion and i ended up extending my stay twice. I would recommend this hotel to my friends going to Kata beach in a heartbeat.
Donald B. Pariskunta Australia, 20. kesäkuuta 2014
Relaxing stayvery nice garden pools

Spacious room Lovely Pool and gardens
8
Very enjoyable ....we found the resort relaxing and comfortable . The staff were very helpful and friendly. We enjoyed our stay, the gardens, pool and spa very nice. The hotel very clean and the staff helpful and friendly. Overall the resort is a relaxing and enjoyable.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyläKata Palm Resort & Spa Phuket - KuntosaliKata Palm Resort & Spa Phuket - Business CenterKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort & Spa Phuket - LeikkikenttäKata Palm Resort & Spa Phuket - KuntosaliKata Palm Resort & Spa Phuket - Business CenterKata Palm Resort & Spa Phuket - KokoushuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - AulaKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyläKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliKata Palm Resort & Spa Phuket - RantaKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas


AS-AGWEB-3A05