tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kata Palm Resort

60 Kata Road, Kata, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kata Palm Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellin sisätilat Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort Phuket - Kylpyhuone Kata Palm Resort Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort Phuket - Kylpylä Kata Palm Resort Phuket - Kuntosali Kata Palm Resort Phuket - Business Center Kata Palm Resort Phuket - Hotellin sisätilat
Kata Palm Resort Phuket - Pubi/Aula Kata Palm Resort Phuket - Ravintola Kata Palm Resort Phuket - Kylpyhuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort Phuket - Hotellihuone
Sijainti: Kata Huoneiden lukumäärä: 184
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 1104 arviota

Rahanarvoinen
8,5
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/Taso
8,1
Ruoka/Syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1104)
Tomi S. Pariskunta Finland, 18. huhtikuuta 2013
Rentouttavaa lomailua

Aamiainen ja sijainti oli aika hyviä (muuta hyvää ei löytynyt)
4,7
Ankea ja kulunut hotelli. Synkät, pimeät huoneet. Aamupala oli hyvä ja sijainti keskellä Kata beach pääkatua.
Jani P. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
OK Siisti hotelli

Hieno aula, aamupala, sijainti
5,7
Oltiin neljä päivää Kata Palmissa. Ihan ok, mutta ei tämä mikään luksushotelli ole. Ehkä hieman kulahtanut. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Palveluita hotellissa taisi olla kaikenlaisia, mutta eipä niitä tullut liiemmälti käytettyä. Sisäänkäynti mukavanoloinen. Iso aula. Katokselliset sohvat aulassa. Henkilökunnan kielitaito vaihtelevaa. diiba daaba duu
Jari N. Yksin matkustava Finland, 22. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Keskeinen sijainti Katan keskustassa;
7,7
Vastaanotto oli ystävällinen; aamiainen runsas ja hyvä; allas-alue rauhallinen
Nähtävyysvinkki: Kata Hot Yoga-joogasali lähellä; hyvä tapa saada hiki virtaamaan ja lomastressi pois!
Teemu L. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2009
Kata Palm Review

Uskomaton allas-alue, safety box huoneessa, suoriutuva ja lämmin henkilökunta, täyttävä aamiaisbuffet. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille.
9
Kolme vuotta Phuketissa asuneena tiedän mitä erilaiset Mansionit ja Innit voivat tarjota, ja Kata Palm kyllä päihittää ison osan niistä. Allas-alue oli mahtava ja laaja, altaan vesi oli puhdasta, suoraan huoneen takaovesta pääsi altaaseen, ja karppeja ui oven ulkopuolella tekojoessa. Mukavana yksityiskohtana jäi mieleen mahdollisuus parkkeerata oma moottoripyörä hotellin parkkipaikalle, sekä sitä vahtiva univormuun pukeutunut kaveri, joka jaksoi kahden viikon ajan joka ikinen kerta tavatessaan tervehtiä laittamalla käden lippaan ja lyöden kantapäät yhteen. Joka tiistainen ja perjantainen dinner buffet oli kiva lisä, vaikka esiintyjä oli sama ja soitti täsmälleen samat biisit joka ilta. Ravintolan ruoka oli hyvää, ja palvelun taso myös. Sijainti oli ihanteellinen, lyhyt matka Chalongin satamaan, lyhyt matka rannalle, ja pitkä pitkä matka Patongille.
Marcos M. Pariskunta United States of America, 5. huhtikuuta 2014
I am disappointed at the amenities and comfort.

Close to the beach
2,7
The standard of this hotel is below par. I would not come back again.
Woong L. Pariskunta South Korea, 25. tammikuuta 2014
Fantastic resort

clean, clean,clean
8,7
There is no problem in this resort. This resort is very clean and beautiful
Peter S. Perhe pienten lasten kanssa Slovakia, 18. tammikuuta 2014
No value for money I paid

Nothing
4,7
I would never come back to this hotel. It was just a mistake to choose this hotel.
Lyudmila G. Ryhmät Australia, 11. tammikuuta 2014
Not good - not bad...

Swimming pool, big room, comfortable bed
6,3
it was good holiday - i expected more from the hotel stating that this is 4* resort - but everything was OK - not really bad and not exceptionally good. Breakfast can be more tasty and room should be clean in the morning not afternoon, the towel very worn out but overoll it was good.Very nice swimming pool and in restaurant food was much testier than in breakfast room - even the same staff prepare the food.
Charlie T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 23. joulukuuta 2013
Never Stay In This Hotel !

I can't really recommend anything good about this hotel
2,3
1. The room / hotel premises is invaded by mosquitoes. This could be due to the overwhelming amount of plants in the hotel. 2. The room is so poorly lit. Insufficient lighting and power points. 3. The pool is always filled with the dried leaves from the plants all around. 4. Hotel staff , are always in a world of their own. Dont expect anything. 5. If you are going for the breakfast buffet, make sure to be early. Although it serves till 10.30am, the topping up of the food stops at 9.30am. After which, you may have to wait and your fate depends on the staff to fill up the food again. The breakfast continuously runs out of the choices of food. Not to mention that the choices are bad. Please do not expect too much from the breakfast. It wil be disappointing. The guy that makes the egg seems like my boss. Stares at you for seconds before he digest your order. Bacon runs out, and it seems like it doesnt exist in the breakfast. The restaurant makes the meat seem very expensive in the entire Phuket. 6. If you have an extra bed, make sure that you get one. As they will use your sofa in the room as an extra bed, event though you paid for one. I had to argue a long time just to get one which i paid for. And came a broken bed. 7.On my check out day, called for porter / bell boy service. Waited 25 mins and the bags were not up in the lobby. I had to run back to my room to pick up my bagsas the taxi was waiting. 8. IMPORTANT : Do NOT Buy anything from the minimart outside the hotel : its called 9 MINIMART. The price is 3 times more than 7Elevern. 10 . Good luck if you insist on this hotel.
Lucy R. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 18. joulukuuta 2013
Poor room not clean expensive tap broken mossi

Trees big bed
4,3
I booked ensuite room cos i want it perfect. First night found out the tap was leaking So we didnt hane shower. Told them in the morning, took half day to fix We came back from the pool, found the tap broken then i was soaking wet Deperate to have a shower They took another 2 hours to fix it, i just had to change, no shower once again My not quite relaxed trip.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Kata Palm Resort PhuketKata Palm Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - KylpyhuoneKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - KylpyläKata Palm Resort Phuket - KuntosaliKata Palm Resort Phuket - Business CenterKata Palm Resort Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort Phuket - Pubi/AulaKata Palm Resort Phuket - RavintolaKata Palm Resort Phuket - KylpyhuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - RavintolaKata Palm Resort Phuket - RavintolaKata Palm Resort Phuket - RavintolaKata Palm Resort Phuket - Pubi/AulaKata Palm Resort Phuket - RavintolaKata Palm Resort Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort Phuket - LeikkikenttäKata Palm Resort Phuket - KuntosaliKata Palm Resort Phuket - Business CenterKata Palm Resort Phuket - KokoushuoneKata Palm Resort Phuket - VastaanottoKata Palm Resort Phuket - VastaanottoKata Palm Resort Phuket - AulaKata Palm Resort Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort Phuket - KylpyläKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - NäkymäKata Palm Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliKata Palm Resort Phuket - RantaKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allasKata Palm Resort Phuket - Uima-allas


AS-AGWEB-3B02