Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubi
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kylpylä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Näkymä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Palvelut Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Ravintola Kata Palm Resort & Spa Phuket - Näkymä Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allas
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 184
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä
1257 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1257)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 18. huhtikuuta 2013
Rentouttavaa lomailua

Aamiainen ja sijainti oli aika hyviä (muuta hyvää ei löytynyt)
4,7
Ankea ja kulunut hotelli. Synkät, pimeät huoneet. Aamupala oli hyvä ja sijainti keskellä Kata beach pääkatua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jani P. Pariskunta Finland, 10. heinäkuuta 2011
OK Siisti hotelli

Hieno aula, aamupala, sijainti
5,7
Oltiin neljä päivää Kata Palmissa. Ihan ok, mutta ei tämä mikään luksushotelli ole. Ehkä hieman kulahtanut. Palvelu ok, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Palveluita hotellissa taisi olla kaikenlaisia, mutta eipä niitä tullut liiemmälti käytettyä. Sisäänkäynti mukavanoloinen. Iso aula. Katokselliset sohvat aulassa. Henkilökunnan kielitaito vaihtelevaa. diiba daaba duu
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari N. Yksin matkustava Finland, 22. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu

Keskeinen sijainti Katan keskustassa;
7,7
Vastaanotto oli ystävällinen; aamiainen runsas ja hyvä; allas-alue rauhallinen
Nähtävyysvinkki: Kata Hot Yoga-joogasali lähellä; hyvä tapa saada hiki virtaamaan ja lomastressi pois!
Ilmoita tästä arvioinnista
Teemu L. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2009
Kata Palm Review

Uskomaton allas-alue, safety box huoneessa, suoriutuva ja lämmin henkilökunta, täyttävä aamiaisbuffet. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille.
9
Kolme vuotta Phuketissa asuneena tiedän mitä erilaiset Mansionit ja Innit voivat tarjota, ja Kata Palm kyllä päihittää ison osan niistä. Allas-alue oli mahtava ja laaja, altaan vesi oli puhdasta, suoraan huoneen takaovesta pääsi altaaseen, ja karppeja ui oven ulkopuolella tekojoessa. Mukavana yksityiskohtana jäi mieleen mahdollisuus parkkeerata oma moottoripyörä hotellin parkkipaikalle, sekä sitä vahtiva univormuun pukeutunut kaveri, joka jaksoi kahden viikon ajan joka ikinen kerta tavatessaan tervehtiä laittamalla käden lippaan ja lyöden kantapäät yhteen. Joka tiistainen ja perjantainen dinner buffet oli kiva lisä, vaikka esiintyjä oli sama ja soitti täsmälleen samat biisit joka ilta. Ravintolan ruoka oli hyvää, ja palvelun taso myös. Sijainti oli ihanteellinen, lyhyt matka Chalongin satamaan, lyhyt matka rannalle, ja pitkä pitkä matka Patongille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Richard P. Pariskunta Australia, 13. elokuuta 2015
Great place

Hotel was very Thai in style. Lobby and rooms were decked out in nice furnishings. Pool area/gardens were excellent. Location good.
9,7
Stay was great. Staff excellent. Only negative we would give is that the wi-fi was not reliable. Dropped out regularly and sometimes would not connect at all.
Ilmoita tästä arvioinnista
Brian D. Pariskunta Australia, 30. heinäkuuta 2015
Value for money

The room with direct pool access, the location to the beach and the helpful staff.
9
Our stay got off to a poor staff with my ATM card being blocked. The staff at the hotel were patient and helpful in assisting me to find resolution to my problem which was found 24 hours later. The hotel is conveniently located to the wonderful Kata Beach and also to many great tasting restaurants. The direct access to the pool from our room with our own private steps was a feature indeed. Book it and you too will enjoy.
Ilmoita tästä arvioinnista
Qian Z. Pariskunta China, 28. heinäkuuta 2015
The bed is not comfortable.

The location is good
4,7
The location is good but the hotel is a bit old. In the description there is a bathtub but actually it is too dirty to use. The swimming pool is good but the room doesn't deserve the price..the bed is not comfortable. Would prefer other modern hotels if I am going to Kata Beach again
Ilmoita tästä arvioinnista
Sandra L. Pariskunta Colombia, 26. heinäkuuta 2015
Excelent hotel!

Excelent buffet breakfast, quite anda relaxed pool anda very good prices in the hotel's restaurantes. They also offer a night buffet on fridays and saturdays with Thailand dancers
9,7
THe Best hotel I stayed in my trip to Asia!! I have to come back again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter B. Pariskunta Australia, 28. kesäkuuta 2015
Pool access room worth the upgrade

Value for money; pool access; Staff
7,7
We used Kata Palms as a base for our golfing holiday in Phuket. We got a good on-line deal while booking and the hotel was adequate for our purposes. The room was fine and food OK. Staff were also relatively friendly.
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter B. Pariskunta Australia, 28. kesäkuuta 2015
Good base from which to see island

Room, pool and restaurant staff
7,3
We used Kata Palms as a base from which to see Phuket at the start of our backpacking holiday in SE Asia. It was a comfortable and relaxing place to stay. Beware of the mosquitoes though.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilatKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - HotellihuoneKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Lasten klubiKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - KylpyläKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - PalvelutKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - Uima-allasKata Palm Resort & Spa Phuket - NäkymäKata Palm Resort & Spa Phuket - RavintolaKata Palm Resort & Spa Phuket - LeikkikenttäKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKata Palm Resort & Spa Phuket - YmpäristöKata Palm Resort & Spa Phuket - VastaanottoKata Palm Resort & Spa Phuket - Kuntosali


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C07