tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Piha Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ravintola Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ravintola Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ravintola Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Piha Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ympäristö Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Piha Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allas Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone
Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Parveke/Terassi Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hotellihuone Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Lasten klubi Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ympäristö Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Palvelut Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Leikkikenttä Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Kaupat Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Ranta
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 480

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1324 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
8,1
Kaikki arvostelut (1324)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 1. toukokuuta 2011
Perheiden suosima iso hotelli jossa kaikki palvelu

Hyvät palvelut, kaikkea löytyy mitä tarvii
6
Junior suite oli odotettua pienempi. Huoneet hiukan kuluneet, tumma sisustus. Hotelli-alue oli suuri ja rakennukset eri ikäisiä. Kannattaa tarkistaa mihin rakennukseen pääsee. Osa huoneista oli tien toisella puolella, eri alueella. Aamiaisella kaikkea mahdollista tarjottavaa löytyi ja meteli oli korvia huumaava...tosi paljon lapsiperheitä ja paljon porukkaa. Hotelilta löytyi kaikki mahdolliset palvelut ja palvelu oli ammattimaista ja hyvää. Hotellin allas-alueen ympäristö suuri vehreä, palmuja ja nurmikkoa. Iltaisin hotellin läheisyydessä oli pari ruokapaikkaa ja hotelilla eri vaihtoehtoja. Lapsiperheiden suosiossa.
Pirjo N. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 15. maaliskuuta 2010
Hotelli lähes meren rannalla

Junior sviitti thani wing puolella oli todella siisti ja iltaisin upea auringon lasku. Kata noi ranta siisti ja rauhallinen . Puutarha alue oli loistava ja erittäin hyvin hoidettu .Uima-allas alueet upeat. Sopii lapsiperheille sekä pariskunnille jotka nauttivat lomalla että kaikki palvelut on ns.käden ulottuvilla.
8
Olimme siis ensin kymmenen päivää junior sviitti thani wing puolella siitä 10 pistettä . Mutta sitten bhuri wing superior huone siitä 5 pistettä. Hotelli alueet olivat loistavat.
Vinkki: Hotellin esim beach club baarissa voi nauttia uskomattoman upeista auringon laskuista.
Birgitta W. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 15. joulukuuta 2009
Uskomaton ranta ja allasalue

Merenranta upea, hienoa hiekkaa ja puhdas vesi. Myös hotellin uima-allasalue erittäin(!) monipuolinen, kaikille löytyy lapsista vaariin vaihtoehto. Siisti ja kauniisti ylläpidetty kokonaisuus.
8,7
Kylpylän palveluiden lisäksi allasalueella ja puutarhassa oli mahdollista nauttia edullisista hoidoista ja hieronnoista, esim. manikyyri muutaman euron, samoin kuin hieronta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Lapsille mukavaa puuhaa hotellin puolesta, pientä maksua vastaan mahdollisuus monipuoliseen askarteluun. Puuhahuone muutenkin hyvä: vanhemmat saivat hetken lepoa kun muksut peuhasivat pallomeressa yms.
Jeffrey C. Pariskunta United States of America, 24. maaliskuuta 2015
A Great Experience in Phuket

1. The hotel and the beach were very clean. 2. I thought that the staff were very friendly and helpful. 2. The view from the ocean view rooms was great.
9,3
My stay was fantastic. The beach was private and very clean. Our room was very clean and comfortable. The staff were friendly and helpful. I have lived in Thailand for over 6 years. This was my first trip to Phuket. I had avoided coming to Phuket based on all of he negative feedback about the high prices, local scams, and generally unfriendly people. I was pleasently surprised by what I had experienced. The hotel shelters you from many of the negative aspects of Phuket. You can easily spend your entire holiday at the resort. If you wanted to leave the resort to sightsee or explore other activities, the hotel does a great job of providing you with options that you can trust and afford. I would definitely recommend this hotel for anyone who would like to visit Phuket, but avoid the scams and hassles that are often associated with it.
Riccardo D. Pariskunta China, 23. maaliskuuta 2015
Classy

Not too busy, great junior suites, ambiance
10
Very relaxing, close to Kata beach, which is very crowded, but far enough away to be quiet. Great swimming pools and breakfast was excellent
Michael D. Perhe isojen lasten kanssa Canada, 21. maaliskuuta 2015
Best parts are beach and breakfast. Great place.

Beach, staff and breakfast
9,3
Would definitely recommend it.
Kayla W. Pariskunta Australia, 13. maaliskuuta 2015
Beautiful resort, perfect location, it's paradise!

Pools, food, presentation
10
We absolutely loved this place and hated to leave! It is absolute paradise, there are 6 pools with the beach right along the front. While the food and cocktails are a little on the pricey side for Thailand, you are silly not to expect this as it is a 5 star resort! We had a room in the bhuri wing, right next to the smaller pool and we loved it! The pool was practically private as no one else came to this area if they didn't have a room there and it made it extra special. We have absolutely no complaints about this resort, the only thing it lacks is a swim up bar (there are bars around the pools just no drinks in the pool). Would definitely go back again !!
Wacharapong R. Pariskunta Thailand, 9. maaliskuuta 2015
Good location and nice beach

Location beach service
9
The best location in Kata area. Good facilities. Service is very nice.
Susan D. Pariskunta Canada, 8. maaliskuuta 2015
Great location Beautiful Beach & Grounds

The location, the beach, the lovely grounds
9,3
We had a really good time. The staff were very nice. The dive store on the premises, Sea Fun was an excellent operation and we really enjoyed the diving. The breakfast buffet was very good, but the other restaurants in the hotel were a little expensive although we enjoyed the food. The buffet dinner we had on our last evening was excellent, great seafood. However there were really good Thai restaurants nearby, so we ate outside the hotel a few times. We paid for 7 days WiFi in our room, but it never really worked and we ended up using the WiFi in the lobby which worked fine, but not very convenient. We would stay there again for sure.
Kristina V. Yksin matkustava Russia, 2. maaliskuuta 2015
beautiful place, but boring in the evening

beach, hotel
10
everything was nearly perfect, the rooms are nice,the staff is friendly helpful, the beach is perfect, but there is almost nothing to do there in the evening in the area

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PihaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RavintolaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RavintolaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RavintolaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PihaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - YmpäristöKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PihaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Parveke/TerassiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Lasten klubiKatathani Phuket Beach Resort Phuket - YmpäristöKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PalvelutKatathani Phuket Beach Resort Phuket - LeikkikenttäKatathani Phuket Beach Resort Phuket - KaupatKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RantaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Uima-allasKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HotellihuoneKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RavintolaKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Ravintola


AS-AGWEB-3B08