tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Sviitti Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola
Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Buffet Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Business Center
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 546

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 5144 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (5144)
Järjestä:
Jukka L. Liikematkailija Finland, 7. toukokuuta 2013
Hyvä sijainti

Hyvä sijainti, hyvä sijainti, hyvä sijainti
4,7
Juha K. Liikematkailija Finland, 2. marraskuuta 2010
Pieni huone

Lähellä hyviä ravintoloita.
5,7
Hotelli hyvällä paikalla. Nuhruinen huone.Vastaanotto hitaanlainen.
Koistinen J. Yksin matkustava Finland, 30. heinäkuuta 2010
Kimberley Hotel
5,3
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Kai X. Yksin matkustava China, 29. elokuuta 2014
A very comfortable quiet room

Quiet comfortable and clean
10
I will recommend it to other friends
Kin F. Pariskunta Malaysia, 24. elokuuta 2014
Nice and Convenient

Convenient location,
7,7
Min C. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 23. elokuuta 2014
Family Vacation in HK

Location, staff courtesy, ambience
6,3
It was ok. The bathroom lock of the room that I stay is broken
Ming Y. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 17. elokuuta 2014
Good location!

Location, location and location
8
Comfortable and clean. Very good location!
Nghia T. Liikematkailija Vietnam, 16. elokuuta 2014
Good location but no free wifi

Good location, cleanliness and room comfort
7,3
I would expect a free wifi but I had to pay per hour for usage, which is quite expensive. I would love if free wifi is a compliment for guests staying. I come on business trip and were well taken care by my Hongkong partner so that I do not have enough time staying at the hotel at all (only very late at night for a sleep). Anyway, the best location so far for my business in HK, both for car pick-up or MTR.
Kantapat K. Liikematkailija Thailand, 8. elokuuta 2014
Good spot and convenince

Best location area to stay for business trip either local shopping is the great spot to stay
8,3
Zhao N. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 6. elokuuta 2014
room is very small, but good location,no free wifi

location,location location
6,3
quite so so, the location is nice but the room is small, very noisy AC and old facility and no free WIFI

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - SviittiKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - KylpyhuoneKimberley Hotel Hong Kong - KylpyhuoneKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - AulaKimberley Hotel Hong Kong - AulaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - BuffetKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Pubi/AulaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Business Center

Asiakasarvioita - Kimberley Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B08