tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Sviitti Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellihuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Kimberley Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola
Kimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Kimberley Hotel Hong Kong - Buffet Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Kimberley Hotel Hong Kong - Ravintola Kimberley Hotel Hong Kong - Business Center
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 546

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 5154 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (5154)
Järjestä:
Jukka L. Liikematkailija Finland, 7. toukokuuta 2013
Hyvä sijainti

Hyvä sijainti, hyvä sijainti, hyvä sijainti
4,7
Juha K. Liikematkailija Finland, 2. marraskuuta 2010
Pieni huone

Lähellä hyviä ravintoloita.
5,7
Hotelli hyvällä paikalla. Nuhruinen huone.Vastaanotto hitaanlainen.
Koistinen J. Yksin matkustava Finland, 30. heinäkuuta 2010
Kimberley Hotel
5,3
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Cheung T. Yksin matkustava Hong Kong, 31. elokuuta 2014
hotel location is good

convenient, accessible, multi-function
7,3
Kai X. Yksin matkustava China, 29. elokuuta 2014
A very comfortable quiet room

Quiet comfortable and clean
10
I will recommend it to other friends
Irene C. Pariskunta Philippines, 28. elokuuta 2014
Kimberley stay

Location near MTR, shopping centers, food
7
Great location, although the hotel facade is already old, food for breakfast is ok. Value for money overall is ok.
Hamin H. Yksin matkustava Indonesia, 28. elokuuta 2014
Unpleasant staff and unbelievable paid Wifi

Location
6
Overall is fine but I don't understand that I have to pay for Wifi. The price list of chip was crossed. I thought it is a compliment stuff as well as drinking water.
Ke C. Pariskunta Singapore, 27. elokuuta 2014
My third stay at Kimberley Hotel

Location, Staff, Room Comfort
8,3
It's my third stay at Kimberley Hotel and they never fail to live up to my expectations each time i'm there. Staff were very prompt in answering my queries when we exchanged email correspondences, and they tried their best in accommodating requests. Kudos, nice work!
Romel P. Pariskunta Philippines, 26. elokuuta 2014
Kimberley Hotel

location, price per value
9
Very nice.
Kin F. Pariskunta Malaysia, 24. elokuuta 2014
Nice and Convenient

Convenient location,
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - SviittiKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaKimberley Hotel Hong Kong - HotellihuoneKimberley Hotel Hong Kong - KylpyhuoneKimberley Hotel Hong Kong - KylpyhuoneKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - AulaKimberley Hotel Hong Kong - AulaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatKimberley Hotel Hong Kong - BuffetKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Pubi/AulaKimberley Hotel Hong Kong - RavintolaKimberley Hotel Hong Kong - Business Center

Asiakasarvioita - Kimberley Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06