Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Bann Klong Bon, Koh Yao Yai Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Koh Yao Yai, Phuket, Thaimaa 82160

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 420 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,3
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (420)
Järjestä:
Jussi T. Pariskunta Finland, 12. helmikuuta 2011
Kiva, hieman erilainen hotelli...

Hyvä hotelli omassa rauhassaan...
7,7
Bungalovit oli kivoja, ja siistejä. Hotelli omassa rauhassaan, ja loppu saari pientä paikallis elämää. Me vuokrattiin mopo, ja ajeltiin saari ympäriinsä. Pieniä kauppoja ym, mutta ei oikein ruokapaikkoja ole saarella. Hotellin ravintola kallis. Altaan ympärillä olevat aurinkotuolit oli kovin varattuja, vapaita oli kyllä rannemmassa kauempana altaalta. Itse ranta huono, todella matala, hiukka kivinen ja hiukka roskainen. Ylemmällä saarella enemmän kauppoja ja paikallis ravintoloita. Ylempi saarikin on vielä ihan rauhallinen, eikä sielläkään ole paljon turisteja. Mentiin sinne pitkähännällä ja kierreltiin sekin mopolla. Mukava kokemus ainakin meille, kun haluttiinkin nähdä hiukka paikalliselämää, ilman turisti massoja. Myös hotelli erikoinen ulkosuihkuineen jne...
Ilmoita tästä arvioinnista
Mika V. Pariskunta Finland, 21. helmikuuta 2010
Mother earth

Jos haluaa olla rauhassa hälinästä
9,3
Hotelli sijaitsee eristyksissä, joten jos et kaipaaa shoppailua etkä yökerhoja vaan haluat olla lähellä luontoa rauhallisessa ilmapiirissä, mene tänne! Hotelli oli avattu vasta puoli vuotta aiemmin, joten se on aivan uusi ja hieno. Kaikki "huoneet" ovat erilliä villoja, niissä on todella isot terassit.Uima-allas iso ja hieno! Ainoa miinus oli että uimaranta ei ole uintikelpoinen, teräviä kiviä. Henkilökunta vei meidät kauemmaksi toiselle rannalle uimaan ja snorklaamaan neljäksi tunniksi. Rannalla ei ollut ketään muita ihmisiä. Unohtivat mainita että rannalla eikä sen läheisyydessä ole ainuttakaan kauppaa eikä ravintolaa, meillä ei ollut juomista mukana! Meressä ei voinut snorklata koska vesi oli sameaa. Henkilökunta puhuu huonosti englantia ja respassa sai aina odottaa palvelua pitkään. Varasimme hieronta-ajan, hieroja tuli villallemme.Ruoka oli todella hyvää. Suosittelen hotellia pariksi-kolmeksi päiväksi, viikkoa emme olisi jaksaneet olla, vaikka pidämme rauhallisista paikoista niin täältä ei pääse käymään mihinkään, ei ollut edes mopoja vuokrattavana. Mutta kaikenkaikkiaan tämä hotelli oli fantastinen, erilainen kokemus!
Ilmoita tästä arvioinnista
Lauren K. Ryhmät United States of America, 22. toukokuuta 2016
Wonderful island villa and view!
6,7
We were four friends and enjoyed the family 01 villa very much. I hope the beach bar is finished soon! Please get some kayaks or paddle boards to use on the beach and transfer to the pier for free :-)
Ilmoita tästä arvioinnista
Julie M. Pariskunta Australia, 14. toukokuuta 2016
Beautiful
6,7
Beautiful
Ilmoita tästä arvioinnista
Derek B. Pariskunta Canada, 3. toukokuuta 2016
Really busy? or just TOO busy?
4,7
We chose Koh Yao Yai Village to celebrate our 23rd wedding anniversary. When we arrived, my husband asked for an upgrade for our anniversary and were told all upgrade rooms were full. No problem. These things happen. So we asked for an early check in (it was noon) and were told we couldn't have our room until 2pm. My husband asked if there was a clean room that we could be moved to and were told, no, all those rooms were full too. Again, we get that, although I had a splitting headache and was just dying to lie down. So we lay by the pool until 2pm when we arrived back at reception to find that our room was still not clean. We sat in the lobby for 40 minutes until our room was ready. When we finally got in, we were really happy with the room. The facilities are really nice! That night at 3am, we were awakened by a LOUD thump thump thump and CRASH from the airconditioner and turned on the lights to find chunks of ice all over the floor. We had the machine set at 24C, which I don't think is all that cold, but it had frozen up. So here's my beef. I understand that things go wrong, but not once did we get an apology from any of the staff. Not when we couldn't get in, not when our room wasn't ready at the time they stated, and not when we reported that we had had our rest disturbed. In all that time, the staff did not even wish us a happy anniversary, which had been stated on the reservation. I just think, if KYYV wants to keep their 8.5 rating, they need to work on the welcoming skills of the staff. All that to say, the breakfast was amazing and the rooms really lovely.
Ilmoita tästä arvioinnista
Todd C. Pariskunta United States of America, 24. huhtikuuta 2016
Serene
6
A beautiful, calm and well manicured resort. Definitely book a massage here!
Ilmoita tästä arvioinnista
Orn-Uma P. Pariskunta Thailand, 13. huhtikuuta 2016
Staff is so good
4,7
Staff is lovely and friendly
Ilmoita tästä arvioinnista
Catherine M. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 8. huhtikuuta 2016
Relax
5,3
A Perfect get away, good value , wonderful pool , great food ,
Ilmoita tästä arvioinnista
Farida F. Pariskunta United Kingdom, 28. maaliskuuta 2016
Relaxing stay
5
Room was lovely. Staff Beth helpful and friendly. Food was delicious, although when we had the buffet dinner, we were a bit disappointed in the limited selection of food. The previous night had a lot of fresh seafood, which was replaced by a 'wok night' when we ate - not really worth the money in comparison. Apart from that, we had a lovely stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Isabelle H. Pariskunta United Kingdom, 13. maaliskuuta 2016
Lovely island hidaway

Our upgrade to beachfront villa, the outdoor shower and the love for detail that shines through throughout the decor of the resort.
8
Absolutely beautiful. We kicked off the beach holiday partnod our trip here. The hotel grounds are gorgeous, the food great and the beachfront villas breathtaking - have rarely woken up to such a beautiful view and mind blowing sunrise. Only thing is that the tides of the pha gna bay are particularly visible - the ocean is far retracked more often than not and there is quite a bit of trash in the sea that obly seems to be picked from the shore a few times per week. The beach is still very beautiful - robinson crusoe like in that you'll literally be the only one on the beach for miles and miles sometimes.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellin ulkopuoliKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellin ulkopuoliKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellin ulkopuoliKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellin ulkopuoliKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellin ulkopuoliKoh Yao Yai Village Phuket - RantaKoh Yao Yai Village Phuket - RantaKoh Yao Yai Village Phuket - RantaKoh Yao Yai Village Phuket - RantaKoh Yao Yai Village Phuket - RavintolaKoh Yao Yai Village Phuket - Uima-allasKoh Yao Yai Village Phuket - PalvelutKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - HotellihuoneKoh Yao Yai Village Phuket - RavintolaKoh Yao Yai Village Phuket - RavintolaKoh Yao Yai Village Phuket - RavintolaKoh Yao Yai Village Phuket - KylpyläKoh Yao Yai Village Phuket - KylpyläKoh Yao Yai Village Phuket - KylpyläKoh Yao Yai Village Phuket - KylpyläKoh Yao Yai Village Phuket - KylpyläKoh Yao Yai Village Phuket - YmpäristöKoh Yao Yai Village Phuket - YmpäristöKoh Yao Yai Village Phuket - YmpäristöKoh Yao Yai Village Phuket - YmpäristöKoh Yao Yai Village Phuket - YmpäristöKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitKoh Yao Yai Village Phuket - Kuntoilu ja Aktiviteetit


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01