tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpyhuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1578 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1578)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Halim H. Liikematkailija Indonesia, 1. maaliskuuta 2015
good location

price, clean, locatio
7,3
Mah S. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 26. helmikuuta 2015
This hotel a bit old

Room or bed is comfortable
5,7
Diane B. Pariskunta Australia, 26. helmikuuta 2015
bathroom needs tlc

price, location, bar
6
Needs new towels and more variety of towel eg hand towel. Breakfast very average but for the price it is ok. Only 3 star. Our room did not have a window. My soto ayam was cold. And it is a bit of a rabbit warren to navigate.
Christopher W. Yksin matkustava New Zealand, 25. helmikuuta 2015
First time Bali...

Friendly staff, clean and very relaxing
9
Stay was most enjoyable, accommodation clean nice and modern. staff were absolutely fabulous....
Yap S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 24. helmikuuta 2015
Nice and clean room. Baldi for money

Near AirPort .. Nice room and breakfast . Friendly and helpfull stuff . Valid for money ..
7,7
Perfect stay ... Only what i can said ... Perfect
Mei L. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 23. helmikuuta 2015
Good choice

Good value for money, nice breakfast buffet n friendly staff
8
We are satisfied with the triple bed room.
Mei L. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 23. helmikuuta 2015
Smoke smell

Helpful staff, good breakfast buffet n good location
7,7
We got a room that smell cigarette smoke n we asked for a change of room n within half n hour we good a call reception that we r able to change room. Overall we r satisfied
Ari S. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 23. helmikuuta 2015
Best value for money

If you spent most of your time visiting tourist attractions, you will need a basic hotel room for sleeping. This hotel however, gives you more than basic needs.
8,3
Excellent!, because I got my room upgraded to suites room for a discount rate of studio room.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja Juomat


AS-AGWEB-3A04