Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpyhuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas
Alue: Kuta Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
1758 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1758)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Ilmoita tästä arvioinnista
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jhonex H. Ryhmät Philippines, 28. heinäkuuta 2015
Kuta Central Park Hotel

Food, Pool and Location
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Celsa D. Pariskunta Philippines, 28. heinäkuuta 2015
good location, helpful staff, comfortable stay

Our 1st Bali trip was worth remembering because of the enjoyment and relaxation we had in Kuta Central Park Hotel. The staff are very attentive to our needs & polite.Comfortable sleep. Good location
8
Me and husband were supposed to stay 3d2n only at Central Park Hotel and experience a different hotel stay on our 3rd night but I was touched by the kindness of the hotel's Reception staff. Ms. Rika and Mr .Ardi were very attentive to our needs.So concerned and knowing that we had a 4:00am early flight, they did their best effort to accommodate us in a deluxe room (upgraded because our reservation was for a superior room) as soon as we arrived at the hotel. It was 8:00 am .What a pleasant first day in Bali and at the hotel. We love the huge room.The very big comfortable bed ,so soft pillows and linens..We were recharged amazingly after a 5 hour straight and sound sleep.Woke up just in time for our Kuta Beach swimming.The feeling was great.Were perfectly conditioned and the rest of the days generally are great. Were contented with the hotel's food,nice pool, Impressive Tanjung Spa services.And one best thing about its location , its near to two supermarkets, restaurants ,stores and best of all,its right at the center of the City.Just a 10min drive from Ngurah Rhai Airport. Hotel provides free shuttle to two famous beaches ,Kuta and Legian Beach.And also to Discovery Mall..This hotel is highly recommended to tourists and people who want to make their Bali trip more enjoyable..Ms Hanie Purwaningtyas and Ms./Mr Luisianna of Reservation are notably professionals and easy to transact business with.They assure each and every hotel guest a truly satisfying accommodation at Kuta Central Hotel. Our big thanks.Will definitely stay again on our next trips with family and friends.
Ilmoita tästä arvioinnista
Robby Y. Yksin matkustava Australia, 24. heinäkuuta 2015
Nice hotel

Food, clean and staff
7,7
Agoda
Ilmoita tästä arvioinnista
Patsy G. Pariskunta New Zealand, 24. heinäkuuta 2015
So average

Breakfast, spa, pool
6,7
Very cheap so I suppose you get what you pay for but there was no hot water and it was very noisy outside. Terrible area with nothing close.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hwie J. Ryhmät Indonesia, 21. heinäkuuta 2015
PLEASANT STAY

NEAR KUTA, BIG ROOM , CLEAN
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Kioe L. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 19. heinäkuuta 2015
Good hotel

Location, clean & food
6
Was great
Ilmoita tästä arvioinnista
Sharon B. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 16. heinäkuuta 2015
Just loved my stay staff are amazing

Staff restaurant pool and bar rooms were also good
9,7
Just made my stay that much better after being stuck in Bali
Ilmoita tästä arvioinnista
Sathish A. Yksin matkustava India, 16. heinäkuuta 2015
Nice stay

It is located in the heard of the city,Rooms are very big but they do not maintain well.
7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja JuomatKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja JuomatKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja JuomatKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja JuomatKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja Juomat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04