tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpyhuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1163 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1163)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Kian Y. Pariskunta Singapore, 25. elokuuta 2014
Good, friendly & polite staff

Good, nice & polite staff
6,7
The food was average, less variety. the staff are friendly, polite & helpful. The hotel was clean but the toilet has many small cockroaches running around. Spent lot of time killing them. The location was not near the beach, quite a distance to Kuta shopping area. The taxi was horrible, refused to turn on the meter & rude.
Yoke S. Ryhmät Malaysia, 23. elokuuta 2014
Friendly staff but dirty room & smelly odour

Friendly staff, variety staff
5
We book 2 rooms for 3 nights. 1 of the room was dirty with strong smelly odour . We ask to change room but not allowed. Bad smell surround us for 3 days. After daily clean up room but still not solved. The bedsheet with stains. Anyhow the staff here was friendly when check in. Fast check in.
Siraseth M. Pariskunta Thailand, 21. elokuuta 2014
old mall renovated building

big room, breakfast
6,3
room was very old, no windows and dirty on floor, old towels and clean not well.
Ezra A. Perhe pienten lasten kanssa New Zealand, 20. elokuuta 2014
location space and looks nice

its in kuta... the room was big and staff we very considerate and offered useful and needed advice
6
Bathroom was a bit feral but overall livable
Kian S. Pariskunta Malaysia, 20. elokuuta 2014
Great hotel but disappointing bathroom

Great location, friendly staff, nice pool
7,7
Everything was nice, staff, food, location, ambience. But the bathroom was flooded with water when taking shower, even after overnight the water on the floor still trap there. Should look into it matter seriously.
Kerri H. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 18. elokuuta 2014
Wonderful Hotel

Staff, Rooms, Pool
10
Staff were wonderful and helpful during our whole stay. Really nice comfortable rooms, we were upgraded so this was a lovely surprise! Could not fault Kuta Park Central. The only downside was you do have to catch Taxi to go out to restaurants and the beach, but would stay again
Carissa L. Ryhmät Singapore, 18. elokuuta 2014
Great service and value for money

Hotel staff were really friendly and helpful. Hotel location was pretty accessible. Rooms were clean and comfortable.
8,7
For the 4 nights my friends and I were there, we really enjoyed our stay. The hotel staff were really friendly, and the hotel was clean and comfortable. We were surprised as the hotel was over our expectations comparing to the price we paid. So it was really value for money. Despite choosing the room without a view, the wallpaper greatly value-added to the stay. We booked 2 rooms and were surprised it was a connected room, so it was a bonus. Great location as it's accessible to many places. We would come back again for our next trip to Bali.
Nur A. Liikematkailija Indonesia, 9. elokuuta 2014
Not Bad

Hospitality
7,3
Hotel location make confuse.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja Juomat


AS-AGWEB-3A06