tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpyhuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1520 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1520)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Hudiaratama H. Pariskunta Indonesia, 22. tammikuuta 2015
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Mohd H. Pariskunta Malaysia, 20. tammikuuta 2015
Comfort and Value For Money

Staff, Food & Pool
8,7
Very nice hotel, good breakfast, nice rooms and staff are friendly and helpful. All staff are friendly and hospitality mind. The room is quite big and clean. Enjoyable stay.
Yustitie E. Ryhmät Indonesia, 18. tammikuuta 2015
Easy to catch

Near from central, nice crews, and clean
7,7
I like it and i will think to stay there again when i am in bali
Donny J. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 18. tammikuuta 2015
Nice hospitality and comfort

Hospitality, comfort and clean
7,3
Les B. Pariskunta Australia, 17. tammikuuta 2015
poor reception staff

cleanliness comfort room size
7
we found the rooms to be excellent the general staff nice and polite but the reception staff where of a very poor standard they failed to inform us when and where breakfast was we arrived early and where informed we had to wait for check in which is fair enough when check in time arrived we where sitting waiting even though the staff knew we where there no came and told us the room was ready and it wasn't until I saw others checking and I approached them that something happened when checking out the staff hassled us and rang three times in 30 minutes well before check out time which we where informed of by the breakfast staff we both heard numerous people complain about the reception staff and there attempts to rectify there mistakes was nothing short of rude
Thresya F. Pariskunta Indonesia, 17. tammikuuta 2015
Not what you expect

Rooms are big, breakfast is good.
6,3
If your expecting 4 star service this is not the hotel for you. The wifi only works in some rooms so if your in a room too far from the router forget it. The water was dirty and when asked to be changed it was a big dramatic 3 hr ordeal. They finally upgraded me but the staff weren't friendly about it and seemed to blame me. The pictures are all photo shopped. The hotel is pretty run down from the outside and the pool pictures look nothing like how it really is. Nevertheless it's still a nice hotel but I wouldn't stay there again considering there are so many other choices
Natalie W. Pariskunta United Kingdom, 16. tammikuuta 2015
Lovely place friendly staff

The staff the food and the pool
9,3
We really enjoyed our stay here only downside was it wasn't near the beach but was nice to have a few days away from crazy kuta the food in the restraunt was beautiful or if u fancy a change there's plenty of places to eat nearby tht suit any budget well recommended
Muhamad R. Pariskunta Malaysia, 16. tammikuuta 2015
very helpful hotel

staff attitudes, cleanness, swimming pool
9,3
Awesomea and relaxing plus cheap

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja Juomat


AS-AGWEB-3C08