Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Ravintola Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Leikkikenttä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kahvila/Kahvila Kuta Central Park Hotel Bali - Kokoushuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kokoushuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Lähistön kulkuyhteydet Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Ravintola Kuta Central Park Hotel Bali - Pubi/Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi
Alue: Kuta Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1064 arviota

Rahanarvoinen
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1064)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Seau S. Pariskunta Malaysia, 5. heinäkuuta 2014
Amazing services provided by the hotel

Value for money, friendly staffs, best services
10
I went Bali for a 3 days 4 nights trip with my boyfriend. It is really surprised when we finishing our breakfast, suddenly we heard the birthday song in the restaurant and the staffs take a piece of cake written "happy birthday" appear in front of us. Thank you for giving me an unforgettable birthday celebration in Bali and thank you for services provided by this hotel.
Riana P. Liikematkailija Indonesia, 5. heinäkuuta 2014
Nice hotel in strategic location

Good location and Clean room
7,3
The check in process is a little slow...I order 2 rooms, but we can only check in 1 room at 2.30pm. The room is clean, but we got no window room...so there's no view.
Tuti S. Ryhmät Indonesia, 3. heinäkuuta 2014
Love to back again

Clean, nice and cool
6
Im satisified to stay at this hotel, the room services very nice and cool swimming pool
Goh A. Pariskunta Malaysia, 1. heinäkuuta 2014
Comfortable stay in a central location

Big room, fast check-in & check-out , and shops and convenient store around the hotel.
7
Satisfied with the price we paid.
Franco V. Ryhmät Australia, 30. kesäkuuta 2014
Great and cheap room rate easy to get around

Big rooms and great discounted price, breakfast included makes it extremely good value for money . Close to all facilities either by car or bike
8,7
Cheap and easy , big room makes a difference in my opinion
See M. Ryhmät Malaysia, 30. kesäkuuta 2014
Comfortable

Clean, value for money,
7,7
Good and comfortable. Yet, they need to improve the toilet and cleanliness of the floor.
Mee K. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 30. kesäkuuta 2014
Value for money and very clean & spacious rooms

friendly staff, spacious room , value for $$
8
only stayed for 1 nite. Hotel is big , very accessible to taxis and friendly staff. Room is clean and spacious
Aditya K. Ryhmät Indonesia, 29. kesäkuuta 2014
Value for the money

Good as a transit hotel
9
Very good, we like the swimming pool. Clean room as well

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kahvila/KahvilaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - Lähistön kulkuyhteydetKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi


AS-AGWEB-3B01