tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone
Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpyhuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilat Kuta Central Park Hotel Bali - Sviitti Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1634 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1634)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Timothy C. Pariskunta Malaysia, 18. huhtikuuta 2015
Clean

Staff, Cleanliness, Location
8
Lee Y. Yksin matkustava Malaysia, 17. huhtikuuta 2015
The towel is bad quality,

the bed in bad quality !
5,3
When i checked out i am carrying three luggages , one of my luggage drop in lobby area , ironically no one help ! two receptionists in front no even look at me ,
Nishanth E. Perhe pienten lasten kanssa India, 13. huhtikuuta 2015
Good

Good service
10
Lim J. Pariskunta Malaysia, 10. huhtikuuta 2015
.

.
6,7
Suma B. Perhe pienten lasten kanssa India, 9. huhtikuuta 2015
Value hotel but slightly far from the waterfront

swimming pool, breakfast spread, price/value
8
Our stay was comfortable and the hotel is nice overall. However it is in a slightly run-down neighborhood and is far from Kuta beach. Its a great hotel if you are planning to hire/rent a car and spend time travelling to various parts of Bali during the day.
Mohd H. Liikematkailija Malaysia, 9. huhtikuuta 2015
its quite good for any traveller .

near to town , peacefull environment and staff service
8
quite good and suitable for any traveller , good wifi and near to any shop .
Mohamad I. Pariskunta Singapore, 6. huhtikuuta 2015
Value for $$

Service Staff were excelent. Not only remembered my name but my birthday as well. Got a cake!!!! Room was awesome n kept clean. Very good location. Very near to halal street food
9,3
Had a great 10 days stay here. Been to bali 3 times n this is my 2nd time stayin at kuta central park. Highly recommended!
Yohan T. Yksin matkustava Indonesia, 5. huhtikuuta 2015
Love this hotel & I'll return

Good location, big room, great room service
10
I will return to this hotel when i visit Bali again. It's centrally located around many tourist attraction sites. Easy to find food nearby. Great staffs & they speak fluent English. The bed is very comfortable. Room is spacious. Love it!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - SviittiKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Ruoka ja Juomat


AS-AGWEB-3C02