tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Sisäänkäynti Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Uima-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto Kuta Central Park Hotel Bali - Aula Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellihuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuntosali Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allas Kuta Central Park Hotel Bali - Ravintola Kuta Central Park Hotel Bali - Ravintola
Kuta Central Park Hotel Bali - Kokoushuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kokoushuone Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Leikkikenttä Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubi Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä Kuta Central Park Hotel Bali - Kylpylä
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 225
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1154 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1154)
Järjestä:
Noora V. Pariskunta Finland, 17. maaliskuuta 2014
Rentoa luksusta

Aamiainen, siisteys ja puutarha
8
Hotelli oli todella vastinetta rahoille: saimme standard-huoneen hinnalla suiten, aamiainen oli loistava ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. SUOSITTELEN!
Juuli I. Pariskunta Finland, 7. heinäkuuta 2013
Rauhallinen hotelli kohtuu lähellä keskustaa

isot huoneet, kattava aamiainen, ystävällinen henkilökunta
7,7
Hotelli oli mukava ja kohtuu lähellä keskustaa ja rantaa (taksilla 5-10 minuuttia). Ilmainen shuttle viisi kertaa päivässä keskusta-alueelle (ei tosin shuttlepalvelua takaisin), kunhan muistaa varata paikat etukäteen. Huoneet olivat isot ja siistit, siivoojat saattoivat tulla välillä omituisiin aikoihin ja epäloogisessa järjestyksessä. Pyyhkeiden kanssa sekaannusta, pari kertaa ei ollut tuotu puhtaita vaikka likaiset oli otettu ja sitten, kun kävimme kysymässä uudet, saimme tuplamäärän. Aamiainen oli loistava, muutenkin hotellin ravintola- ja baarimenu kattava ja huonepalvelu toimi 24h. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
Kerri H. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 18. elokuuta 2014
Wonderful Hotel

Staff, Rooms, Pool
10
Staff were wonderful and helpful during our whole stay. Really nice comfortable rooms, we were upgraded so this was a lovely surprise! Could not fault Kuta Park Central. The only downside was you do have to catch Taxi to go out to restaurants and the beach, but would stay again
Carissa L. Ryhmät Singapore, 18. elokuuta 2014
Great service and value for money

Hotel staff were really friendly and helpful. Hotel location was pretty accessible. Rooms were clean and comfortable.
8,7
For the 4 nights my friends and I were there, we really enjoyed our stay. The hotel staff were really friendly, and the hotel was clean and comfortable. We were surprised as the hotel was over our expectations comparing to the price we paid. So it was really value for money. Despite choosing the room without a view, the wallpaper greatly value-added to the stay. We booked 2 rooms and were surprised it was a connected room, so it was a bonus. Great location as it's accessible to many places. We would come back again for our next trip to Bali.
Nur A. Liikematkailija Indonesia, 9. elokuuta 2014
Not Bad

Hospitality
7,3
Hotel location make confuse.
Sharon M. Pariskunta Ireland, 7. elokuuta 2014
Great stay

Food pool staff
9,3
The hotel was very nice and the staff were wonderfull a little bit outside of the main area (5 minute taxi) the bedroom was on the ground floor was very dark as it didn't have a window also the room needed a facelift as the walls were not fully finished and wall paper was lifting but the bathroom was great and the bed was very comfortable. Would go back again
Qiao Y. Ryhmät Singapore, 5. elokuuta 2014
value for money for a 4 star hotel

the rooms are quite big for the price we paid for
6,7
it was only a short stay at the hotel as the next day we are flying off early in the morning to another place. overall the hotel is quite clean
Brian F. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 4. elokuuta 2014
big room

big room clean,
6,3
At the first check in, the receptionist told us in room cannot smoke. But when we arrive at our room it smel cigarate.
Budi Y. Pariskunta Indonesia, 4. elokuuta 2014
Good, Nice Place n Cheaper..

Nice Place, Food Delicious, Strategic Area, Competitive Price
9
Yess, its Very comportable, n i have fun for this hotel..
Nurhayati D. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 30. heinäkuuta 2014
Clean but oldish room.

Staff was nice and helpfull.
6,7
The swimming pool has a nice design but was always crowded and the water was irritating for the eyes, indicating an insufficient cleanliness.location is practical . Rooms a bit old, but ok.breakfast quality is ok but too crowded and noisy...room too expensive for value.. However staff is nice.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - SisäänkäyntiKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - Uima-allasKuta Central Park Hotel Bali - VastaanottoKuta Central Park Hotel Bali - AulaKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - HotellihuoneKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - KuntosaliKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - Kuuma-allasKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KokoushuoneKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - LeikkikenttäKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - Lasten klubiKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - KylpyläKuta Central Park Hotel Bali - RavintolaKuta Central Park Hotel Bali - Pubi/AulaKuta Central Park Hotel Bali - KylpyhuoneKuta Central Park Hotel Bali - Hotellin sisätilatKuta Central Park Hotel Bali - Vastaanotto


AS-AGWEB-3A02