Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

L'esprit de Naiyang Beach Resort

91/8 Moo3 A.Sakhu, Naiyang, Phuket, Thaimaa 83110

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 324 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,2
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (324)
Järjestä:
Miia H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. maaliskuuta 2015
-

ystävällinen palvelu, rauhallisuus, tilavat huoneet
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Mr J. Yksin matkustava Finland, 7. maaliskuuta 2015
Naiyang

Sijainti, hinta, saatavuus huoneissa.
6
Olen ollut usean kerran hyvän sijainnin takia henkilökunta kohteliasta mutta ei luksusta. Perus hyvä paikka.
Ilmoita tästä arvioinnista
Riku T. Pariskunta Finland, 9. helmikuuta 2015
Majoitus sopii yhdeksi yöksi

Tasokas huone, lyhyt matka lentokentälle, uima-allas
7,3
- huoneen 305 ilmastointi piti kovaa ääntä käynnistyessään, korvatulppia tarvitsi. Lämmintä vettä sai odotella pitkään. Aamiainen ihan ok. 5-10 min Phuketin lentokentälle, muutoin hieman syrjäinen sijainti.
Ilmoita tästä arvioinnista
Goete S. Pariskunta Sweden, 11. helmikuuta 2014
Aivan hyvä hotelli

Siivoojat aivan mahtavat, ruoka ok, mahtavan isot uimaaltaat.
6
Ei ollut pöytää altaanilla, iso miinus, kun kuitenkin meni tilata ruokaa hotelli huoneeseen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jan M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 27. huhtikuuta 2016
Very Good
6,7
Staff are very friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kevin B. Pariskunta Australia, 6. huhtikuuta 2016
Quiet, away from airport noise but close for airpo
5,3
One night stay in a Garden villa, prior to transfer to Koh Yao Yai. Well equipped room, could improve screening for plunge pool, Good evening meal and buffet breakfast. Transfer from airport efficient in arrangement and pick up. We found it very good for our one night stay, having stayed twice on Naiyang beach hotels. Away from noise of nightlife and far less noise from airport.
Ilmoita tästä arvioinnista
Luc D. Yksin matkustava France, 22. helmikuuta 2016
Good and less good
4
Nice and quiet location: 3 minutes walk to the beach; hills, forest, national park. In case of having dinner at beach side restaurants, you need to find a taxi to return to the hotel (300 baths) because the walking path to the beach cannot be used during night. I had some bad luck: 1) about airport transfer, I waited for the hotel driver during 30 minutes around midnight - then the driving time was only 5 minutes: should have used an airport taxi which costs exactly the same; 2) bad kitchen and sewer smells in the deluxe room, apparently located above the kitchen, such as fried eggs and fried garlic around 6-7am... 3) leaking water makes a small river crossing the bathroom continuously. The hotel restaurant has tasty food with good value for price, compared with Phucket standards. The restaurant and housekeeping staff was friendly and helpful - but not at the reception.
Ilmoita tästä arvioinnista
Scott M. Yksin matkustava Australia, 15. helmikuuta 2016
Great place. Warm and welcoming.
5
Had a wonderfully amazing time, make sure you bring a lot ALOT of cash as everything will cost money at this hotel. You get two bottles of water a day anything more you will need to pay. Best to eat out of the hotel and do not use the mini bar in your room as I was charged for using something I didnt. This hotel was great and I loved it and enjoyed my time there thurrerly. It was very useful to come back to for a relax in a safe and welcomeing vibe. Will I stay at this hotel again...? Probably not. Once was enough for me. I would prefer to stay in another location for a differnt time. I would recomed this hotel to you if your friendly and down to earth and don't upset easily. If you have money and want a really good place to stay then I would recomed the Indigo pearl wich is more close to the vibe of the area also very lush and beautiful resort Any way had a great time and made lots of friends and got to try a lot of food
Ilmoita tästä arvioinnista
Gautam G. Liikematkailija Australia, 3. helmikuuta 2016
all good
5,7
all good
Ilmoita tästä arvioinnista
Lovely S. Ryhmät Thailand, 11. tammikuuta 2016
Normal hotel with normal price

Normal hotel with normal price
6,3
Normal hotel with normal price
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
L’esprit de Naiyang Beach Resort PhuketL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Hotellin sisätilatL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Hotellin sisätilatL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - NäkymäL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - NäkymäL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - NäkymäL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Hotellin sisätilatL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - NäkymäL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - NäkymäL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - HotellihuoneL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A08