Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

La Mirada Hotel

Angasil Road, Mactan Lapu-lapu City, Mactan, Mactan-saari, Filippiinit 6015

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 199 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
5,5
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
5,9
Kaikki arvostelut (199)
Järjestä:
Esa A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 11. tammikuuta 2015
Kokemuksia Mirandasta

Sijaitsee hyvällä, vartoidulla alueella "loistohotellirannalla" Magdan Islandilla noin 15-20 minuutin taksimatkan päässä Cebun keskustasta. Tällä alueella kaupungin parhaimmat ja puhtaimmat rannat.
7,3
Hotelli oli kaikin puolin hyvä lyhyeen majoittumiseen. Hyvät uima-altaat ja kuntosali. Hotellin ravintola hyvin pieni, mutta ruoka oli hyvää. Parasta Mirandassa on, että se sijaitsee aivan viiden tähden loistohotellin Shangri-La:n vieressä. Kannattaa käydä Shangri-La:n ravintolassa syömässä. Se on lajissaan aivan uskomaton elämys. Niin hyvää ja monipuolista ruokaa en ole koskaan saanut missään muualla Filippiineillä. Mitä SL:n ravintolassa ei ole, sitä ei tarvita. Esa Arvekari.
Ilmoita tästä arvioinnista
Donald U. Pariskunta Canada, 1. helmikuuta 2016
Great rate from Agoda

Gym. Pool. View
10
Our second stay at this location. We really loved it! Hope to spend some time there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yoohan S. Liikematkailija Philippines, 10. joulukuuta 2015
Satisfied

Room, Nice swimming pool, Staff
9,7
It was great stay nice view of swimming pool and beach at the balcony,clean and comfortable room,and accommodating staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kook N. Liikematkailija South Korea, 21. elokuuta 2015
There is no taxi, very far from main road

99% korean
3
its not like a hotel, more on condo. no room service even massage or food. very small pool and limited area for breakfast. you can not go out with taxi or even jeepney. you can ask taxi from staff, but sometimes there is no taxi more than an hour. if there is taxi, you need to pay additional 100 pesos for a ride. if you stay for business? never ever stay this hotel. and 99% are Korean.
Ilmoita tästä arvioinnista
Riccardo G. Pariskunta Italy, 18. elokuuta 2015
Good location, services a little limited yet

Location, seashore, staff performance
7,7
The staff was very friendly and helpful, and the location is nice, even if the beach still need some work to be defined as "white" and rock-free. Services are still a little bit limited, and only one restaurant is not really enough for the three buildings around. Anyway, the rooms are spacious and clean.
Ilmoita tästä arvioinnista
Allexis D. Ryhmät Philippines, 3. elokuuta 2015
Good Place To Chill

Accommodating Staff. Good choices of food for breakfast. Peaceful.
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Neil A. Liikematkailija Philippines, 2. elokuuta 2015
La Mirada Hotel
2,7
I originally booked a room in La Mirada, but when I arrived at the hotel, the front desk informed me that they moved my room into one of their other hotels in the area (2 buildings away) which is considerably much much older! Their reason was because all their rooms at La Mirada were already fully-booked even though I have already paid my room in full thru Agoda. Definitely not coming back.
Ilmoita tästä arvioinnista
John C. Perhe isojen lasten kanssa Ireland, 7. kesäkuuta 2015
great stay

beach,pools, security
10
very friendly and helpful staff. we enjoyed our stay,and going back again in a few weeks time.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohammad Z. Yksin matkustava Bangladesh, 31. toukokuuta 2015
location

location
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Ryan M. Yksin matkustava Canada, 4. toukokuuta 2015
Decent for the money

Clean, friendly service, gym
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
La Mirada Hotel Mactan-saariLa Mirada Hotel Mactan-saari - HotellihuoneLa Mirada Hotel Mactan-saari - AulaLa Mirada Hotel Mactan-saari - HotellihuoneLa Mirada Hotel Mactan-saari - HotellihuoneLa Mirada Hotel Mactan-saari - Uima-allasLa Mirada Hotel Mactan-saari - Hotellin sisätilatLa Mirada Hotel Mactan-saari - RavintolaLa Mirada Hotel Mactan-saari - HotellihuoneLa Mirada Hotel Mactan-saari - HotellihuoneLa Mirada Hotel Mactan-saari - Hotellin sisätilatLa Mirada Hotel Mactan-saari - AulaLa Mirada Hotel Mactan-saari - AulaLa Mirada Hotel Mactan-saari - RantaLa Mirada Hotel Mactan-saari - Hotellin ulkopuoliLa Mirada Hotel Mactan-saari - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A04