tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Mayfair Garden Hotel
Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Vastaanotto Largos Hotel Hong Kong - Vastaanotto Largos Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Largos Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Largos Hotel Hong Kong - Business Center Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Sviitti Largos Hotel Hong Kong - Sviitti Largos Hotel Hong Kong - Sviitti Largos Hotel Hong Kong - Sviitti Largos Hotel Hong Kong - Hotellihuone Largos Hotel Hong Kong - Ravintola
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 100
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 1355 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,8
Henkilökunta
6,9
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (1355)
Järjestä:
Mikko L. Yksin matkustava Finland, 2. joulukuuta 2010
Hyvä sijainti aivan metroaseman vieressä, mutta hu

Yksin matkustava, joka haluaa hyvät liikenneyhteydet
6,3
Hotellin vastaanottotyöntekijät olivat hieman tylyjä, mutta sen kanssa pystyi elämään. Internet yhteys löytyi hotellilta, mutta se oli maksullinen per päivä. Huoneet olivat pieniä, mutta yksin matkustavalle riittävän suuria. Mikäli haluat nukkua pitkään niin muista laittaa "ei saa häiritä" lappu ovelle. Oleskeluuni ei kuulunut aamupalaan, joten siitä en voi sanoa yhtään mitään. Suihku ja WC olivat pieniä, mutta muuten ihan ok.
Nähtävyysvinkki: Pääsee nopeasti Hong Kong islandin puolelle.
Timo T. Yksin matkustava Finland, 26. lokakuuta 2009
Cheap

location ok, clean
5,7
Timo T. Yksin matkustava Finland, 4. kesäkuuta 2009
LArgos

Sijainti
5,7
Amit M. Liikematkailija India, 5. elokuuta 2014
Good room for the price

Comfortable room, good location and comfortable bed
7
Jim N. Liikematkailija Malaysia, 19. heinäkuuta 2014
Average for business purpose

Location / distance to MTR
6,3
Average & basics are well sufficient. Do not expect anything extraordinary.
Russell J. Pariskunta Philippines, 22. kesäkuuta 2014
Happy and so much fun

Clean Honest staff Affordable
9
The staff incharge to check our room during check out is very honest he returned our bag with passport and money that was june 22,2014 our room is 608
Jim N. Liikematkailija Malaysia, 20. kesäkuuta 2014
Average business stay

Location to MTR & public transport
6,7
Another standard but well sufficient hotel for travellers.
Mika L. Liikematkailija China, 19. kesäkuuta 2014
The hotel is old and not clean. Frontdesk was mean

Location and free Internet
3,7
Me and my fiancee both agree that we won't go there any more.
Loo N. Ryhmät Singapore, 1. kesäkuuta 2014
Just good enough.

Friendly staff, good locations, clean room
7,7
Everything was basically just barely there in terms of my own expectation for the amount of money i paid. Particularly poor was the said free wifi in room.. We were given a room at the 9th storey, the wifi was absent. Requested to change room for better wifi connectivity, was given a room at the 6th storey, the wifi connected, but was very very poor with 10x more down time den it was up..
Yihui C. Pariskunta Taiwan, 31. toukokuuta 2014
its good enough for short travel. location is good

service, location
5,7
economy choice for short traveler. its good experience for me.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - VastaanottoLargos Hotel Hong Kong - VastaanottoLargos Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - KylpyhuoneLargos Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiLargos Hotel Hong Kong - Business CenterLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - SviittiLargos Hotel Hong Kong - SviittiLargos Hotel Hong Kong - SviittiLargos Hotel Hong Kong - SviittiLargos Hotel Hong Kong - HotellihuoneLargos Hotel Hong Kong - RavintolaLargos Hotel Hong Kong - RavintolaLargos Hotel Hong Kong - RavintolaLargos Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3A03