Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Uima-allas Legian Village Hotel Bali - Vastaanotto Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Piha Legian Village Hotel Bali - Kylpyhuone Legian Village Hotel Bali - Kylpylä Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Uima-allas Legian Village Hotel Bali - Uima-allas Legian Village Hotel Bali - Ympäristö Legian Village Hotel Bali - Ympäristö Legian Village Hotel Bali - Piha
Alue: Legian

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 794 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
7,9
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
6,4
Huonemukavuus/taso
7,1
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (794)
Järjestä:
Jouni P. Pariskunta Finland, 7. toukokuuta 2013
Balin kiertomatka

keskeinen sijainti, hyvä hintalaatusuhde
7,3
Jeskanen M. Pariskunta Finland, 29. toukokuuta 2012
Halpa hotelli rauhallisella alueella

Ok hintainen hotelli, jos ei vaadi 5 tähteä
7
Rauhallisella alueella, lähellä Kutaa. Kaikki palvelut lähellä ja tietenkin ranta, jonne piti mennä "labyrintin" kautta. Kannattaa kysyä tie respasta, itse löysimme sen vahingossa. Hotelli on OK, hieman kulunut ja viimeistelemätön. Ei itikoita tai muita vierailijoita öisin. Vessa on karmea, mutta suht siisti. Aamupala on surkea, mutta niin kaikissa muissakin hotelleissa max 3 tähden hotelleissa Balilla. Suosittelen hotellia! Mukava palvelu, atmosfääri todella hyvä. Ainoa miinus, lähtiessä visa ei toiminut, piti juosta automaatille.
Juha P. Pariskunta Finland, 1. kesäkuuta 2010
pade13

HYva allasalue,hyva varustelu huoneessa.
6,7
Hyva lepailyhotelli rankan lentomatkan jalkeen.Kentalta ehdottomasti mittaritaksi alle!!! Halpa.
Vinkki: .
Cole J. Pariskunta New Zealand, 17. huhtikuuta 2015
Value for money

Value, close to the beach, friendly staff
7,7
Megan A. Ryhmät Australia, 7. huhtikuuta 2015
Exactly what we were after

Air con, friendly staff & great location
8,7
Very basic but exactly what we were after... a bed, pool, air conditioning, beers, right in the action, close to the beach & helpful friendly staff
Anne-Marie B. Yksin matkustava United Kingdom, 5. huhtikuuta 2015
Fab location!

5 minute's walk to gorgeous sunset beach. Lovely pools and garden. Smiling and helpful staff
8
Very good, I stayed in the older part over the road, very quiet despite its central location. Definitely recommend.
Nick Y. Pariskunta Australia, 24. maaliskuuta 2015
just going downhill slightly

location, reception, staff
4,7
Ive stayed here before and its just getting worse, rooms are really tired, peeling paint and mold. Pool was so dirty we could not use it.
Barry R. Pariskunta Australia, 20. maaliskuuta 2015
Best place in Legian

Value for money, Friendly staff, wonderfully owner.
10
This was the second time we stayed here in two weeks first time we stayed four nights and this time three nights. It is close to everything and we recommend it to everyone
Ian M. Yksin matkustava Australia, 18. maaliskuuta 2015
Awesome

Location food staff
9,3
Awesome and funny
Barry R. Pariskunta Australia, 6. maaliskuuta 2015
Second booking in 2 days

Close to everything in Legian, friendly staff, clean and tidy.
8
This was our second booking in 2 days, we liked it so much we stayed 4 days originally only 2 days were booked, and we are booking again for next week for another two days.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - Uima-allasLegian Village Hotel Bali - VastaanottoLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - PihaLegian Village Hotel Bali - KylpyhuoneLegian Village Hotel Bali - KylpyläLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - Uima-allasLegian Village Hotel Bali - Uima-allasLegian Village Hotel Bali - YmpäristöLegian Village Hotel Bali - YmpäristöLegian Village Hotel Bali - Piha

Asiakasarvioita - Legian Village Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A03