tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Uima-allas Legian Village Hotel Bali - Vastaanotto Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Piha Legian Village Hotel Bali - Kylpyhuone Legian Village Hotel Bali - Kylpylä Legian Village Hotel Bali - Aula Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Hotellihuone Legian Village Hotel Bali - Uima-allas
Alue: Legian

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,9

yhteensä 769 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,9
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,4
Huonemukavuus/taso
7,1
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (769)
Järjestä:
Jouni P. Pariskunta Finland, 7. toukokuuta 2013
Balin kiertomatka

keskeinen sijainti, hyvä hintalaatusuhde
7,3
Jeskanen M. Pariskunta Finland, 29. toukokuuta 2012
Halpa hotelli rauhallisella alueella

Ok hintainen hotelli, jos ei vaadi 5 tähteä
7
Rauhallisella alueella, lähellä Kutaa. Kaikki palvelut lähellä ja tietenkin ranta, jonne piti mennä "labyrintin" kautta. Kannattaa kysyä tie respasta, itse löysimme sen vahingossa. Hotelli on OK, hieman kulunut ja viimeistelemätön. Ei itikoita tai muita vierailijoita öisin. Vessa on karmea, mutta suht siisti. Aamupala on surkea, mutta niin kaikissa muissakin hotelleissa max 3 tähden hotelleissa Balilla. Suosittelen hotellia! Mukava palvelu, atmosfääri todella hyvä. Ainoa miinus, lähtiessä visa ei toiminut, piti juosta automaatille.
Juha P. Pariskunta Finland, 1. kesäkuuta 2010
pade13

HYva allasalue,hyva varustelu huoneessa.
6,7
Hyva lepailyhotelli rankan lentomatkan jalkeen.Kentalta ehdottomasti mittaritaksi alle!!! Halpa.
Vinkki: .
Wendy C. Pariskunta Australia, 6. joulukuuta 2014
Derwen

Location pool pricr
6,7
Pleasant and comfortable
Dian P. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 29. marraskuuta 2014
Good hotel to spent holiday at Legian

Perfect Location; just walk to the beach n market, and easy location to find. Friendly staff. Clean hotel.
9
It's our second times stay at Legian Village. Everything is good here...and the next time we take vacation we'll stay here again...We always recommended thee Legian village to our friends
Janine M. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 13. marraskuuta 2014
Legian November 2014

location
6
Michelle G. Ryhmät Australia, 26. lokakuuta 2014
Cheap rooms proper Bali style love it

Location, price and staff
9
Loved my stay here, nice and quiet
Jodie W. Liikematkailija New Zealand, 24. lokakuuta 2014
Business customer

Staff entertainment and Central
7,3
Great place to stay if you're single or as a couple nice and central to everything
Ben M. Yksin matkustava Australia, 21. lokakuuta 2014
Nice cheap hotel

Cheap pool close to everthing
8
Nice cheap hotel in a great location with very friendley staff who would do anything for u great place 2 stay
Rachel L. Pariskunta Australia, 11. lokakuuta 2014
Mosquito village !
5,7
Terrible stay, although the place is well priced and good location the room itself was awful, so many mosquitoes it was very bad. I wouldn't recommend it and I would never stay there again. Can't name 3 good things.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - Uima-allasLegian Village Hotel Bali - VastaanottoLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - PihaLegian Village Hotel Bali - KylpyhuoneLegian Village Hotel Bali - KylpyläLegian Village Hotel Bali - AulaLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - HotellihuoneLegian Village Hotel Bali - Uima-allas

Asiakasarvioita - Legian Village Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C07