Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sviitti Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Kylpyhuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge
Alue: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 170
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 825 arviota

Rahanarvoinen
8,1
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,8
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (825)
Järjestä:
Heli P. Ryhmät Finland, 5. huhtikuuta 2014
Mukava levähdyspaikka vilkkaassa kaupungissa

Hyvä sijainti, siisti hotelli, hyvä asiakaspalvelu
8
Hotellissa henkilökunta puhui englantia, mikä ei ollut läheskään itsestäänselvyys joka paikassa. Huoneet oli siistit ja palvelu toimi hyvin. Aamupalabuffet oli tarjonnaltaan laaja, mutta ruoat oli hetkittäin jo vähän seisoneiden ja jäähtyneiden oloisia. Spa-osaston hieronnat olivat hyviä ja suhteessa edullisia, mutta samaan aikaan lähellä olleen rakennustyömaan äänet häiritsivät melkoisesti rentoutumista. Samaiset äänet kuuluivat myös altaalle ja välillä huoneeseen, mutta onneksi ei häiritsevästi esim. ilta- tai yöaikaan. Allasalue on pieni, mutta korkealla ja sieltä on kiva katsella alla virtaavan joen näkymiä. Mikäli aikoo viettää altaalla paljon aikaa ei tämä hotelli ole silloin paras vaihtoehto. Mikäli tulen kaupunkiin uudelleen, voisin majoittua tässä hotellissa toisenkin kerran.
Lin J. Ryhmät Australia, 7. heinäkuuta 2014
It's nice place,convience transportation .

Food was fantastic I love it!!!
7,7
Jordan L. Pariskunta Singapore, 6. heinäkuuta 2014
Awesome!

Gym, Bed, Cleanliness
8,3
Yew H. Liikematkailija Malaysia, 5. heinäkuuta 2014
Very Good and a must try hotel Ho Chi Minh !!!

Service, Room and Breakfast Buffer.
9
Very Good hotel to stay in Ho Chi Minh. Nice room, good service and fantastic breakfast buffer not to be missed. Definitely will come back again !!!
Yaw F. Liikematkailija Singapore, 5. heinäkuuta 2014
New Hotel, Good Staff Service, RevierView

New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
8
New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
Vu D. Liikematkailija Vietnam, 5. heinäkuuta 2014
Excellent hotel

Location, staff performance, clealines
8
Long D. Pariskunta Vietnam, 3. heinäkuuta 2014
Excellent location, value for money

Location, nice view, clean
8
We know HCM City very well and decided to stay at this new and modern hotel, ideally located in District 1 with view over the Saigon river. Will definitely come back...
Lek W. Ryhmät Malaysia, 30. kesäkuuta 2014
Good, exciting and centrally located.

Security, organised and friendly.
6
Good: basically that house in what the traveller wants. The reception counter provides endless assistance to customer in term of sight,seeing, local foods, etc.
Ian H. Pariskunta United Kingdom, 29. kesäkuuta 2014
Good room and pool, with poor service and building

Wifi, pool, Spa
6,3
The hotel is currently undergoing renovations on the roof (and I think expanding into the building next door). This was distracting when we tried to relax at the pool. Service of drinks and food to the pool was very slow there was a lot of confusion amongst the staff. The room and hotel were great though and if they can improve on their service it'd be a great place to stay in HCM
Lew C. Ryhmät Malaysia, 27. kesäkuuta 2014
Good location for food and night lift

Good location, very clean and new room, confortable bed .
8
Top floor have a nice swimming pool with nice view of HCMC

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SviittiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyhuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SisäänkäyntiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - NäkymäLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Näkymä

Asiakasarvioita - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh City

AS-AGWEB-3A03