Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Liberty Central Saigon Riverside Hotel
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Alue: District 1 Riverside Huoneiden lukumäärä: 170

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä
1596 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1596)
Järjestä:
Santeri K. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2015
Rahalle vastinetta todellakin.

Sijainti, henkilökunnan vilpittömyys ja palveluhalu, Hieno näköala riverside huoneista korkealta.
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Heli P. Ryhmät Finland, 5. huhtikuuta 2014
Mukava levähdyspaikka vilkkaassa kaupungissa

Hyvä sijainti, siisti hotelli, hyvä asiakaspalvelu
8
Hotellissa henkilökunta puhui englantia, mikä ei ollut läheskään itsestäänselvyys joka paikassa. Huoneet oli siistit ja palvelu toimi hyvin. Aamupalabuffet oli tarjonnaltaan laaja, mutta ruoat oli hetkittäin jo vähän seisoneiden ja jäähtyneiden oloisia. Spa-osaston hieronnat olivat hyviä ja suhteessa edullisia, mutta samaan aikaan lähellä olleen rakennustyömaan äänet häiritsivät melkoisesti rentoutumista. Samaiset äänet kuuluivat myös altaalle ja välillä huoneeseen, mutta onneksi ei häiritsevästi esim. ilta- tai yöaikaan. Allasalue on pieni, mutta korkealla ja sieltä on kiva katsella alla virtaavan joen näkymiä. Mikäli aikoo viettää altaalla paljon aikaa ei tämä hotelli ole silloin paras vaihtoehto. Mikäli tulen kaupunkiin uudelleen, voisin majoittua tässä hotellissa toisenkin kerran.
Ilmoita tästä arvioinnista
Michelle S. Yksin matkustava Singapore, 2. syyskuuta 2015
Comfortable Bed

Clean, Comfortable, Convienent
7,3
I stayed at this hotel for 2 nights. Checking in at 10am was smooth. Front desk person was extremely nice and helpful. My first impression of the room was clean and neat. The condition of the bed and blanket was a comfortable. I will rate the overall cleanliness at 9/10. Toiletries such as towels, toothbrush, shower gel and shampoo were provided. Fridge, kettle, coffee & tea were available. There was a restaurant within the premise but I have never been. You could easily grab a taxi at the entrance of the hotel. There is a taxi counter on the left side of the entrance to assist you with taxi booking. Great swimming pool upstairs you should check it out. Several fast food chain available at the next building behind. In fact, there were many food choices around that area. Checking out at 1pm was smooth.
Ilmoita tästä arvioinnista
Goh Y. Liikematkailija Singapore, 29. elokuuta 2015
Comfortable stay

Clean Room, Friendly staff, good location
8
I stayed here many times. Price though is slowly creeping up, but the room is clean and comfortable, Staff is friendly that makes you feel like coming home, and good location.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anna C. Ryhmät Malaysia, 28. elokuuta 2015
Great location

Location, price and room
8
The room had really comfortable beds, larger than the usual single beds. Room size was ok. The pool overlooking the river was quite a treat. Although small it was welcoming. Friends had a river-view room which was gorgeous. Only drawback is that the bathrooms didn't offer much privacy. Be warned when traveling with friends and family. That wasn't useful at all and quite odd
Ilmoita tästä arvioinnista
Chang S. Liikematkailija South Korea, 27. elokuuta 2015
Wonderful locaition

location, location, location
8
Very good access to every commercial building in CBD.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kyung M. Yksin matkustava South Korea, 23. elokuuta 2015
always great syaing

nice pool, breakfast, clean
8,7
It 3rd time to stay at this hotel. hotel is clean and nice. especially pool on the rooftop and bar is very nice !
Ilmoita tästä arvioinnista
Hidetoshi I. Liikematkailija Japan, 22. elokuuta 2015
River Front Convenience

river view, reasonable , not too close to noise
7,3
convenient as usual with quick and proper reaction staff. Room is clean and tidy everyday.
Ilmoita tästä arvioinnista
Binh N. Pariskunta United States of America, 19. elokuuta 2015
Great room/staff but overpriced

Great pool, staff, lounge
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Andrew V. Pariskunta Malaysia, 18. elokuuta 2015
Excellent service

4 star hotel with 5 star service
9,3
My 2nd trip to HCM, stayed at 3 different hotels, nothing beats Riverside, will definitely stay here my next trip! Receptionist was extremely helpful, went the extra mile .
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - NäkymäLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Näkymä

Asiakasarvioita - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A04