tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Aula Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive Lounge
Alue: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 170
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1117 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,8
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1117)
Järjestä:
Heli P. Ryhmät Finland, 5. huhtikuuta 2014
Mukava levähdyspaikka vilkkaassa kaupungissa

Hyvä sijainti, siisti hotelli, hyvä asiakaspalvelu
8
Hotellissa henkilökunta puhui englantia, mikä ei ollut läheskään itsestäänselvyys joka paikassa. Huoneet oli siistit ja palvelu toimi hyvin. Aamupalabuffet oli tarjonnaltaan laaja, mutta ruoat oli hetkittäin jo vähän seisoneiden ja jäähtyneiden oloisia. Spa-osaston hieronnat olivat hyviä ja suhteessa edullisia, mutta samaan aikaan lähellä olleen rakennustyömaan äänet häiritsivät melkoisesti rentoutumista. Samaiset äänet kuuluivat myös altaalle ja välillä huoneeseen, mutta onneksi ei häiritsevästi esim. ilta- tai yöaikaan. Allasalue on pieni, mutta korkealla ja sieltä on kiva katsella alla virtaavan joen näkymiä. Mikäli aikoo viettää altaalla paljon aikaa ei tämä hotelli ole silloin paras vaihtoehto. Mikäli tulen kaupunkiin uudelleen, voisin majoittua tässä hotellissa toisenkin kerran.
Werner H. Pariskunta Germany, 29. lokakuuta 2014
perfekt

Zimmer Service Fruestueck
10
einfach klasse Note1
Lim G. Ryhmät Malaysia, 27. lokakuuta 2014
...

...
9,3
...
Tseh L. Ryhmät Malaysia, 26. lokakuuta 2014
CLEAN HOTEL

Clean, Friendly Staff and Comfort
9
First time in Ho Chi Minh City and the friendly staff at this hotel make you want to come back again. Stay at 11th floor with riverside view. Quiet room, clean, comfort and always feel well come by their staff.
Nordia M. Liikematkailija Brazil, 26. lokakuuta 2014
Staying at Liberty Riverside

Room comfort, tv channels, rate
10
Perfect for what I needed
Matthias T. Liikematkailija Germany, 25. lokakuuta 2014
good hotel

river, room, price
8
Nice new hotel, top pool.
Nguyen T. Pariskunta Vietnam, 24. lokakuuta 2014
Wonderful hotel in Sai Gon

It's located in the near Sai Gon River. You can view the city in the top of the hotel (swimming pool in the 25th floor)
9
Heng W. Pariskunta Malaysia, 24. lokakuuta 2014
Good overall

Cleanliness
7,3
Thumbs up
Richard W. Pariskunta United Kingdom, 23. lokakuuta 2014
Lovely location

Staff performance, location, football table
9,3
Very nice, well staffed, very polite, good river view
Jennifer M. Liikematkailija Hong Kong, 22. lokakuuta 2014
Good bank for the buck

Great location, value for money, clean hotel
8,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - AulaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RavintolaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - JuhlasaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KylpyläLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - NäkymäLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Näkymä


AS-AGWEB-3C06