Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Ympäristö Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Kylpylä Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilat Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone
Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Aula
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 1000
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 6894 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (6894)
Järjestä:
Heidi K. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Loistava sijainti

Loistava sijainti, hotellin yleiset tilat loistokkaan, illalla hotelli erityisen värikäs ja näyttävä iltavalaistuksessa
7,7
Varattu huone oli superior mutta huone oli vaatimaton eikä vastannut käsitystäni 5 tähden hotellista vaikka saimme vielä varattua suuremman huoneen. Matka oli kuitenkin hyvin onnistunut joten ei valittamista.
Pekka S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2012
sokkeloinen suuri kompleksi

Sijainti hyvä, monien casinoiden läheisyydessä
7,3
Huone ok, hieman jo kulahtanut. Itse hotelli oli todella suuri ja sekava, yleisilmeeltään siisti. Palvelu hyvää.
Asta K. Pariskunta Finland, 23. maaliskuuta 2012
Hyvä!

Erittäin tasokas ja siisti!
9,7
Legendaarinen vanha Lisboa on säilynyt tyylikkäänä ja siistinä vanhasta iästään huolimatta.
Janne L. Ryhmät Finland, 11. helmikuuta 2011
Sijainti erinomainen,hienot huoneet

sijainti loistava
9
Hotelli sijaitsi aivan loistavalla paikalla ja huoneet olivat siistit ja tilavat aula ja muut tilat olivat todella upeat ainoa miinus oli suihkukaappi joka oli liian vaikea käyttää siinä oli kyllä kaikki hienoudet stereot sun muut hieronnat kunnon käyttöohjeita vaan kaipasi.Hotellin ravintoloissa hyvä ruoka
Pasi L. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2010
Ei moitittavaa

Hotellin sijainti on loistava ja henkilökunta ystävällistä.
8,3
Yövyin tyttöystäväni kanssa hotellissa 3 yötä tammi-helmikuun vaihteessa 2010. Olimme varanneet "standard"-huoneen, mutta kirjautuessamme hotelliin meidät upgradettiin sviittiin, syytä tähän ei kerrottu, mutta eipä voi valittaa. Uudessa huoneessa oli ilmainen minibar, ilmaiset elokuvat, ruhtinaallisesti tilaa ja kylpyhuoneessa poreamme/höyrysuihkukaappiyhdistelmä. Mahtava näkymä merelle/Wynnin suuntaan. Huone jonkin verran "kulunut" mutta tämä ymmärrettävää, koska kyseessä ei kuitenkan aivan uusi hotelli. Sijainti loistava, ei valitettavaa missään suhteessa.
Chia L. Pariskunta Malaysia, 17. huhtikuuta 2015
great hotel

strategic location, cleanliness, comfort
8,7
Very enjoy, will stay again!
Jung W. Yksin matkustava South Korea, 12. huhtikuuta 2015
Very Good!!

Food, Kindness,Location
9,3
I have enjoyed my vacation during the stay of Lisboa Hotel and I will visit the Lisboa Hotel again.
Norman S. Pariskunta United States of America, 7. huhtikuuta 2015
Aged but still great

Shower, bed, location
9,3
No matter the weather, you can walk on covered overhead bridges to other parts of Macau. This hotel was the original Lisboa, before they built the new one across the street. It may be old, but it is very well kept. It is significantly less than the new Lisboa, but still an excellent stay. The mini bar is free and re-filled daily. We always enjoy our stay at this hotel.
Norman S. Pariskunta United States of America, 6. huhtikuuta 2015
The tower rooms are truly wonderful

Room, location, food
10
I upgraded from my usual room to a Tower room because I was with my true love. The room was great. The amenities were first class and also had a free mini-bar. Instead of gambling, I spent time with my wife seeing Macau. We went from Old Macau to the furthest island, Caloane. In Caloane we ate at a restaurant on the beach called Fernando's. You should put it on your must do list. We really like the convenience of the Lisbo. You can walk safely al, over the island. There are many things to enjoy, especially the food. The Lisbo has 2 great reatsaurants, one is a Michelin star. Surprisingly they were not so expensive.
Jiaxi F. Yksin matkustava China, 5. huhtikuuta 2015
Excellent location for travelling in Macau

Easy and convenient transportation; clean room; nice guys really willing to help
9

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - YmpäristöLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - KylpyläLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilatLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - Aula


AS-AGWEB-3B07