tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Ympäristö Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Kylpylä Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilat Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone
Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 1000
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 6573 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (6573)
Järjestä:
Heidi K. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Loistava sijainti

Loistava sijainti, hotellin yleiset tilat loistokkaan, illalla hotelli erityisen värikäs ja näyttävä iltavalaistuksessa
7,7
Varattu huone oli superior mutta huone oli vaatimaton eikä vastannut käsitystäni 5 tähden hotellista vaikka saimme vielä varattua suuremman huoneen. Matka oli kuitenkin hyvin onnistunut joten ei valittamista.
Pekka S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2012
sokkeloinen suuri kompleksi

Sijainti hyvä, monien casinoiden läheisyydessä
7,3
Huone ok, hieman jo kulahtanut. Itse hotelli oli todella suuri ja sekava, yleisilmeeltään siisti. Palvelu hyvää.
Asta K. Pariskunta Finland, 23. maaliskuuta 2012
Hyvä!

Erittäin tasokas ja siisti!
9,7
Legendaarinen vanha Lisboa on säilynyt tyylikkäänä ja siistinä vanhasta iästään huolimatta.
Janne L. Ryhmät Finland, 11. helmikuuta 2011
Sijainti erinomainen,hienot huoneet

sijainti loistava
9
Hotelli sijaitsi aivan loistavalla paikalla ja huoneet olivat siistit ja tilavat aula ja muut tilat olivat todella upeat ainoa miinus oli suihkukaappi joka oli liian vaikea käyttää siinä oli kyllä kaikki hienoudet stereot sun muut hieronnat kunnon käyttöohjeita vaan kaipasi.Hotellin ravintoloissa hyvä ruoka
Pasi L. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2010
Ei moitittavaa

Hotellin sijainti on loistava ja henkilökunta ystävällistä.
8,3
Yövyin tyttöystäväni kanssa hotellissa 3 yötä tammi-helmikuun vaihteessa 2010. Olimme varanneet "standard"-huoneen, mutta kirjautuessamme hotelliin meidät upgradettiin sviittiin, syytä tähän ei kerrottu, mutta eipä voi valittaa. Uudessa huoneessa oli ilmainen minibar, ilmaiset elokuvat, ruhtinaallisesti tilaa ja kylpyhuoneessa poreamme/höyrysuihkukaappiyhdistelmä. Mahtava näkymä merelle/Wynnin suuntaan. Huone jonkin verran "kulunut" mutta tämä ymmärrettävää, koska kyseessä ei kuitenkan aivan uusi hotelli. Sijainti loistava, ei valitettavaa missään suhteessa.
Isabelle C. Pariskunta Singapore, 17. joulukuuta 2014
best hotel in Macau

the design of rooms, food, location
10
The staff is courteous and well versed in English and Chinese. They even offered a free upg for my deluxe room to royal tower, which I must say is super fantastic. my partner and I absolutely enjoyed the jacuzzi and the lovely Hermes soap. we loved the design of the spacious room. definitely feel like royalty there. the location is near to airport and also minutes away to senado square by foot. we explored almost everything in two days. definitely will go back to lisboa someday.
Youngwoo M. Yksin matkustava South Korea, 16. joulukuuta 2014
very old room

free drink coke
8
Very old room and then small size. Never 5 star
Muhammad A. Liikematkailija Canada, 13. joulukuuta 2014
An excellent hotel

Location
9,3
Veronica P. Liikematkailija Costa Rica, 13. joulukuuta 2014
I would like the breakfast be incluided

Location
6
Nice
Chi M. Ryhmät Malaysia, 12. joulukuuta 2014
all cery good and all my family like it

clean , location and everything have
9,7
i was booked no smoking room but when i arrvied at hotel , the staff give me smoking room . i was rejected the room due i have my father , mother , chirld . After they changes and upgrade the room for us .

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - YmpäristöLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - KylpyläLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilatLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A04