Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Ympäristö Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Kylpylä Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilat Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone
Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Aula
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 1000
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä
6999 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (6999)
Järjestä:
Heidi K. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Loistava sijainti

Loistava sijainti, hotellin yleiset tilat loistokkaan, illalla hotelli erityisen värikäs ja näyttävä iltavalaistuksessa
7,7
Varattu huone oli superior mutta huone oli vaatimaton eikä vastannut käsitystäni 5 tähden hotellista vaikka saimme vielä varattua suuremman huoneen. Matka oli kuitenkin hyvin onnistunut joten ei valittamista.
Pekka S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2012
sokkeloinen suuri kompleksi

Sijainti hyvä, monien casinoiden läheisyydessä
7,3
Huone ok, hieman jo kulahtanut. Itse hotelli oli todella suuri ja sekava, yleisilmeeltään siisti. Palvelu hyvää.
Asta K. Pariskunta Finland, 23. maaliskuuta 2012
Hyvä!

Erittäin tasokas ja siisti!
9,7
Legendaarinen vanha Lisboa on säilynyt tyylikkäänä ja siistinä vanhasta iästään huolimatta.
Janne L. Ryhmät Finland, 11. helmikuuta 2011
Sijainti erinomainen,hienot huoneet

sijainti loistava
9
Hotelli sijaitsi aivan loistavalla paikalla ja huoneet olivat siistit ja tilavat aula ja muut tilat olivat todella upeat ainoa miinus oli suihkukaappi joka oli liian vaikea käyttää siinä oli kyllä kaikki hienoudet stereot sun muut hieronnat kunnon käyttöohjeita vaan kaipasi.Hotellin ravintoloissa hyvä ruoka
Pasi L. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2010
Ei moitittavaa

Hotellin sijainti on loistava ja henkilökunta ystävällistä.
8,3
Yövyin tyttöystäväni kanssa hotellissa 3 yötä tammi-helmikuun vaihteessa 2010. Olimme varanneet "standard"-huoneen, mutta kirjautuessamme hotelliin meidät upgradettiin sviittiin, syytä tähän ei kerrottu, mutta eipä voi valittaa. Uudessa huoneessa oli ilmainen minibar, ilmaiset elokuvat, ruhtinaallisesti tilaa ja kylpyhuoneessa poreamme/höyrysuihkukaappiyhdistelmä. Mahtava näkymä merelle/Wynnin suuntaan. Huone jonkin verran "kulunut" mutta tämä ymmärrettävää, koska kyseessä ei kuitenkan aivan uusi hotelli. Sijainti loistava, ei valitettavaa missään suhteessa.
Renny R. Pariskunta Indonesia, 21. kesäkuuta 2015
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Chun Y. Liikematkailija Hong Kong, 21. kesäkuuta 2015
gd

gd
6
gdgd
Yuen P. Pariskunta Singapore, 19. kesäkuuta 2015
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Yksin matkustava Australia, 2. kesäkuuta 2015
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Hean C. Yksin matkustava Singapore, 25. toukokuuta 2015
A great comfy hotel

Nice room decoration, Great Amenities & Easy Access to Grand Lisboa
6
Overall was great. Nothing to complain about.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - YmpäristöLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - KylpyläLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilatLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - AulaLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - SviittiLisboa Hotel Macao - SviittiLisboa Hotel Macao - SviittiLisboa Hotel Macao - SviittiLisboa Hotel Macao - SviittiLisboa Hotel Macao - AulaLisboa Hotel Macao - Aula


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B08