tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Ympäristö Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Kylpylä Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilat Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone
Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Sisäänkäynti Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydet Lisboa Hotel Macao - Aula
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 1000
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 6838 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (6838)
Järjestä:
Heidi K. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Loistava sijainti

Loistava sijainti, hotellin yleiset tilat loistokkaan, illalla hotelli erityisen värikäs ja näyttävä iltavalaistuksessa
7,7
Varattu huone oli superior mutta huone oli vaatimaton eikä vastannut käsitystäni 5 tähden hotellista vaikka saimme vielä varattua suuremman huoneen. Matka oli kuitenkin hyvin onnistunut joten ei valittamista.
Pekka S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2012
sokkeloinen suuri kompleksi

Sijainti hyvä, monien casinoiden läheisyydessä
7,3
Huone ok, hieman jo kulahtanut. Itse hotelli oli todella suuri ja sekava, yleisilmeeltään siisti. Palvelu hyvää.
Asta K. Pariskunta Finland, 23. maaliskuuta 2012
Hyvä!

Erittäin tasokas ja siisti!
9,7
Legendaarinen vanha Lisboa on säilynyt tyylikkäänä ja siistinä vanhasta iästään huolimatta.
Janne L. Ryhmät Finland, 11. helmikuuta 2011
Sijainti erinomainen,hienot huoneet

sijainti loistava
9
Hotelli sijaitsi aivan loistavalla paikalla ja huoneet olivat siistit ja tilavat aula ja muut tilat olivat todella upeat ainoa miinus oli suihkukaappi joka oli liian vaikea käyttää siinä oli kyllä kaikki hienoudet stereot sun muut hieronnat kunnon käyttöohjeita vaan kaipasi.Hotellin ravintoloissa hyvä ruoka
Pasi L. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2010
Ei moitittavaa

Hotellin sijainti on loistava ja henkilökunta ystävällistä.
8,3
Yövyin tyttöystäväni kanssa hotellissa 3 yötä tammi-helmikuun vaihteessa 2010. Olimme varanneet "standard"-huoneen, mutta kirjautuessamme hotelliin meidät upgradettiin sviittiin, syytä tähän ei kerrottu, mutta eipä voi valittaa. Uudessa huoneessa oli ilmainen minibar, ilmaiset elokuvat, ruhtinaallisesti tilaa ja kylpyhuoneessa poreamme/höyrysuihkukaappiyhdistelmä. Mahtava näkymä merelle/Wynnin suuntaan. Huone jonkin verran "kulunut" mutta tämä ymmärrettävää, koska kyseessä ei kuitenkan aivan uusi hotelli. Sijainti loistava, ei valitettavaa missään suhteessa.
Justo M. Yksin matkustava United States of America, 22. maaliskuuta 2015
Great hotel for the price

Location, nice room, good price.
9
Pleasant hotel
Michael R. Pariskunta United States of America, 21. maaliskuuta 2015
Grande Dame hotel

condition of rings and facility, great restaurants, fantastic location
9,7
Second visit, we love the way they present first class quality throughout. Staff are always helpful, even security guards speak English and will help you find things inside the common areas. All the restaurants are amazing but not cheap. Portions are large so my wife and I shared several meals we were very satisfied with all food and great service. Rooms are pleasant, calming, and comfortable
Shu C. Pariskunta Singapore, 19. maaliskuuta 2015
Revisit to Lisboa Hotel

Location, Familiarity, Proximity
7,7
When we first visited Macau around 2006, we booked accomodation at Lisboa Hotel as it seemed to be the hotel with the best location. We were not disappointed with regards to the location in the heart of Macau island and the proximity to other casinos, eateries and accessibility to the ferry terminal and zhuhai immigrations with its free shuttle services. This time round we revisited Lisboa Hotel when Agoda had a promotional event. During check in at the hotel, we were happy learn we were given an upgrade for our room. The room is clean and spacious with a wonderful view. We will be happy to revisit again next year if there is another promotion. Thanks.
Ka M. Yksin matkustava Hong Kong, 18. maaliskuuta 2015
Quiet hotel n good location

Quiet room provided n very good location ; service is also good
6,3
Ma. K. Pariskunta Philippines, 17. maaliskuuta 2015
awesome location, really old and creepy hotel

1. location 2. free mini bar drinks 3. staff
8,7
The hotel location is really good since the tourist spots are walking distance. They inform you about the free drinks at the room mini bar. The above somehow compensates the obviously old interior of the hotel and rooms.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - YmpäristöLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - KylpyläLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilatLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - SisäänkäyntiLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Lähistön nähtävyydetLisboa Hotel Macao - Aula


AS-AGWEB-3C04