tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Hotellihuone Lisboa Hotel Macao - Ympäristö Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Kylpylä Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Lisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilat Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone
Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Kylpyhuone Lisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 1000
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 6486 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (6486)
Järjestä:
Heidi K. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2014
Loistava sijainti

Loistava sijainti, hotellin yleiset tilat loistokkaan, illalla hotelli erityisen värikäs ja näyttävä iltavalaistuksessa
7,7
Varattu huone oli superior mutta huone oli vaatimaton eikä vastannut käsitystäni 5 tähden hotellista vaikka saimme vielä varattua suuremman huoneen. Matka oli kuitenkin hyvin onnistunut joten ei valittamista.
Pekka S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2012
sokkeloinen suuri kompleksi

Sijainti hyvä, monien casinoiden läheisyydessä
7,3
Huone ok, hieman jo kulahtanut. Itse hotelli oli todella suuri ja sekava, yleisilmeeltään siisti. Palvelu hyvää.
Asta K. Pariskunta Finland, 23. maaliskuuta 2012
Hyvä!

Erittäin tasokas ja siisti!
9,7
Legendaarinen vanha Lisboa on säilynyt tyylikkäänä ja siistinä vanhasta iästään huolimatta.
Janne L. Ryhmät Finland, 11. helmikuuta 2011
Sijainti erinomainen,hienot huoneet

sijainti loistava
9
Hotelli sijaitsi aivan loistavalla paikalla ja huoneet olivat siistit ja tilavat aula ja muut tilat olivat todella upeat ainoa miinus oli suihkukaappi joka oli liian vaikea käyttää siinä oli kyllä kaikki hienoudet stereot sun muut hieronnat kunnon käyttöohjeita vaan kaipasi.Hotellin ravintoloissa hyvä ruoka
Pasi L. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2010
Ei moitittavaa

Hotellin sijainti on loistava ja henkilökunta ystävällistä.
8,3
Yövyin tyttöystäväni kanssa hotellissa 3 yötä tammi-helmikuun vaihteessa 2010. Olimme varanneet "standard"-huoneen, mutta kirjautuessamme hotelliin meidät upgradettiin sviittiin, syytä tähän ei kerrottu, mutta eipä voi valittaa. Uudessa huoneessa oli ilmainen minibar, ilmaiset elokuvat, ruhtinaallisesti tilaa ja kylpyhuoneessa poreamme/höyrysuihkukaappiyhdistelmä. Mahtava näkymä merelle/Wynnin suuntaan. Huone jonkin verran "kulunut" mutta tämä ymmärrettävää, koska kyseessä ei kuitenkan aivan uusi hotelli. Sijainti loistava, ei valitettavaa missään suhteessa.
Hoong S. Pariskunta Singapore, 25. marraskuuta 2014
Suprise upgrade from Delux to Royal Tower

Location, Near to eartery, Famous as one of the tourist spot you must go and take a photo with...
9,3
The hotel staff were polite, speak well English, explained in details and oriented us to the Royal Tower room. We were given some 'mystery gift'... such as 'free mini fridge' drinks/beers, replenish everyday, free hotel umbrella (good quality stuff), casino tokens... etc etc... I like this hotel for her 'quietness' as compare to the Grand Lisbo, you can stay at a comfortable, relax, and luxury hotel, yet it's so near to surrounding happening places like the Grand Lisbo. The casino no smell of smoke, we had green air inside the casino, the attendance explained to us very politely and patiently how to play the 'jackpot' machine, and help us to redeem 20 + 50 dollar worth of playing tokens... We had a very pleasant holiday in this hotel.
Taeko H. Pariskunta Japan, 24. marraskuuta 2014
Friendly staffs

Location, room size, staffs
7,3
We stayed in a big room and has free mini-bar with very reasonable price for one night. Staffs were so friendly and our room had been upgraded as I asked them to have a smoking room. We can walk to MGM and Wynn and other good restaurants and bars from Rioboa, very comfortable stay it was. The room was clean... but some parts behind desk, bed, and bathroom were not clean enough.
Francis S. Ryhmät Philippines, 21. marraskuuta 2014
Wow

Big room, Location, fast wifi
9,3
Nice stay, room was clean, bed was big.. i booked for a standard king and was upgraded to standard king tower room.. no additional payment for additional person as we were three in the room, complimentary drinks, there were guards at every block, free shuttle from ferry terminal.. only problem is that we got lost the first time we left the room.. confusing exits.. other than that, no problem at all
Wei H. Yksin matkustava Malaysia, 21. marraskuuta 2014
Hotel lisboa staycation

View, location, service
9,7
Great, good location at heart of the city
Quek W. Pariskunta Malaysia, 20. marraskuuta 2014
Nothing special

Location free drinks
8
A pleasant stay. Location is good. Best if looking for something.. Not suitable for family

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - HotellihuoneLisboa Hotel Macao - YmpäristöLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - KylpyläLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliLisboa Hotel Macao - Hotellin sisätilatLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - KylpyhuoneLisboa Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A07