Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Fuente, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoli M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoli M Citi Suites Cebun kaupunki - Business Center M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoli M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat
M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat M Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat
Alue: Fuente Huoneiden lukumäärä: 36
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä
447 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,4
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (447)
Järjestä:
Marilyn A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 23. elokuuta 2015
great vacaTION

good location; clean and afordable
9,7
great!
Ilmoita tästä arvioinnista
Oliver B. Pariskunta Germany, 15. elokuuta 2015
Highly recommended

Clean, friendly staff, comfortable bed, good food
9,3
Very clean rooms, complimentary water, good food ( we had Pasta Carbonara and Bacon Tuna Pasta ) room service ,only the TV was a bit small ,i guess 24" only.the bed is very comfortable, the aircon was cool, we extended our check out for 2 hours and they did not charge it extra. Very good service, we will come back for sure and will recommend this nice hotel to our friends. Keep it up ;-)
Ilmoita tästä arvioinnista
Slobodzian D. Pariskunta Canada, 13. heinäkuuta 2015
over priced for what you get

helpful friendly staff, location, cleanliness
6,3
disappointing value, small room size, the ridiculous over priced charges for things like and extra pillow (php 100, each, per night), extra towels(php 100, each, per night)which are usually free, the mattress needs to be replaced way to hard for a reasonably comfortable rest.
Ilmoita tästä arvioinnista
Gary J. Pariskunta United States of America, 22. kesäkuuta 2015
Room had no widows

Food and price of food. Great location.
7
Room was too dark and had no windows. Bathroom shower stall was way to small. I kept bumping my arms on the shower head and shower door. Not light enough to see to have. Not enough shelves in bathroom. No hand towels.
Ilmoita tästä arvioinnista
Evelyn L. Liikematkailija Philippines, 20. kesäkuuta 2015
What can i say....

Great location
6
My room did'nt have a window and they did not have a hair dryer
Ilmoita tästä arvioinnista
Craig Y. Yksin matkustava United States of America, 18. kesäkuuta 2015
Lack of info on website

clean room, close to many fast food places, convienience stores
5,7
Website should include more info on amenities. Found that the standard room did include 2 bottles of water but no refrig. Also in-room safe was small so could not accommodate a laptop. Most disappointing was the very small shower.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mae N. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 18. kesäkuuta 2015
very good

location, cleanliness, hospitality
8
very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Suresh D. Pariskunta India, 13. kesäkuuta 2015
A decent hotel which is a little overpriced

cleanliness. location is reasonably good.
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria B. Pariskunta Philippines, 31. toukokuuta 2015
great location, near supermarket & restaurants

location, nice room & reasonable price.
8
Nice time except they don't provide soap on our 1st day. I wish they provide sleepers to their guests and improve the quality of their towels as it really looks so old.
Ilmoita tästä arvioinnista
Eugene H. Yksin matkustava United States of America, 25. toukokuuta 2015
Worth it

Staff, staff, location
8,3
Good due to very competent staff.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

M Citi Suites Cebun kaupunkiM Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliM Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliM Citi Suites Cebun kaupunki - Business CenterM Citi Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneM Citi Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneM Citi Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneM Citi Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja JuomatM Citi Suites Cebun kaupunki - Ruoka ja Juomat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02