tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

M1 Hotel

28 Portland Street, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : M Hotel
M1 Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti M1 Hotel Hong Kong - Aula M1 Hotel Hong Kong - Business Center M1 Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat M1 Hotel Hong Kong - Ravintola M1 Hotel Hong Kong - Ravintola M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone
M1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 93
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 2974 arviota

Vastinetta rahalle
6,8
Sijainti
8,4
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (2974)
Järjestä:
Ilkka N. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2011
hyvä sijainti todella pienet huoneet

erittäin hyvä sijainti metroaseman vieressä
7,3
Metroaseman vieressä, todella pienet huoneet, siisti huone ja tehokkaasti käytetyt neliöt. wc ja suihku pieni lasiseinän takana ilmeisesti isompiakin huoneita tarjolla. ei aamupala mahdollisuutta mutta huoneesta löytyy veden keitin ja jää kaappi. henkilö kunta asiallista vastaan otto toimii tehokkaasti, ainakin ruuhka ajan ulko puolella. kaiken kaikkiaan asiallinen valinta silloin kun hinta kohdallaan kiinalaisena uutena / viikon loppuna vuotena hinta olisi ollut huomattavan korkea
Chunhean L. Pariskunta Malaysia, 16. joulukuuta 2014
Good Location

Good location and easy access to any tourist spot and MRT.
7,3
Christian R. Yksin matkustava Germany, 12. joulukuuta 2014
Tall person

friendly staff; convenient location; free upgrade of room upon arrival.
8,7
The bed was a bit short but that is understandable in view of my height (198cm). The bathroom requires some thoughtful use of towels as the shower area is right at the entrance.
Theodore B. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 12. joulukuuta 2014
room is so small, bathroom can be covered

location, location, location
6,7
Just nice
Yang J. Pariskunta Hong Kong, 9. joulukuuta 2014
Good place to stay for short time

Handy Phone, Hotel Location, surround area
7,3
John T. Liikematkailija Philippines, 2. joulukuuta 2014
Close to MTR

Near restaurants
8,3
Convenient using Handy
Lim B. Pariskunta Singapore, 1. joulukuuta 2014
Not worth the price

Near to mtr station,hotel provide a free phone that allow free access to wifi n call overseas...
5,7
I only can say fine......
Mabel C. Pariskunta Singapore, 1. joulukuuta 2014
hotel summary

phone provided for calling. free wifi
5,7
No laundry bag when requested. Others... quite okay
Alexey I. Yksin matkustava Russia, 21. marraskuuta 2014
M1 hotel review

location only
5,7
Bad
Tequila N. Yksin matkustava Singapore, 19. marraskuuta 2014
VERY SMALL ROOMS

CONVENIENT AREA, LOTS OF EAT HOUSE, NEAR MRT
7,7
Check in was fast, friendly receptionist, got to make a deposit where it will be refund during check out. It’s near two shop that’s selling coffin. Best of all, the rooms are so...........small.........., me and my friend laughed with tears the moment we saw our room. Very tiny small room with two “single beds” where you can hardly move around but spacious bathroom (thank god). Although the rooms are small but we don’t always stay in the room so it’s still ok for us. Convenient area, near MTR, Temple Streets, Women Streets and Mong Kok where one can easily access. Will still consider this hotel on our next trip only if the price is cheaper.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

M1 Hotel Hong KongM1 Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiM1 Hotel Hong Kong - AulaM1 Hotel Hong Kong - Business CenterM1 Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatM1 Hotel Hong Kong - RavintolaM1 Hotel Hong Kong - RavintolaM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - HotellihuoneM1 Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C06