Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan-saari, Mactan-saari, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Mactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja Aktiviteetit Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Palvelut Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja Aktiviteetit Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilat Mactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilat Mactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilat Mactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja Aktiviteetit Mactan Pension House Mactan-saari - Virkistysmahdollisuudet Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Hotellin ulkopuoli
Mactan Pension House Mactan-saari - Ravintola Mactan Pension House Mactan-saari - Ympäristö
Alue: Mactan-saari Huoneiden lukumäärä: 36
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,5

yhteensä
109 arviota

Vastinetta rahalle
6,6
Sijainti
8,1
Henkilökunta
6,2
Hotellin kunto/siisteys
6,0
Huonemukavuus/taso
6,4
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (109)
Järjestä:
Antti M. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2012
asiallinen hotelli siistit huoneet hyva sanky. iso

hyva paikka kayda mutta ei pitkaan oleskeluun
7,3
asiallinen hotelli lahella ostoskeskusta ja lentokenttaa ylimmassa kerroksessa on ravintola josta hyvat maisemat cebuun. aivan rahan arvoinen paikka
Ilmoita tästä arvioinnista
Lorelei T. Pariskunta Belgium, 15. elokuuta 2015
Was not what I expected!

location
5
Room wasn't what we expected, I had been here 10 years ago and I used to like this place. Whenever me and my family visit Cebu we usually stay in this hotel. But this time me and my husband had an unpleasant overnight at this place. We were given the filthiest room! When we entered our room saw black ants crawling and there were even cockroaches! I was very disappointed with our overnight stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Lucita C. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 5. toukokuuta 2015
Convenient

Good location, near the airport
6,7
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Ilmoita tästä arvioinnista
Harish K. Pariskunta India, 22. huhtikuuta 2015
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Ilmoita tästä arvioinnista
Frederik F. Yksin matkustava Netherlands, 23. maaliskuuta 2015
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Ilmoita tästä arvioinnista
David D. Pariskunta Australia, 17. maaliskuuta 2015
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jasmine A. Ryhmät Philippines, 22. joulukuuta 2014
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Ilmoita tästä arvioinnista
Roel L. Yksin matkustava Philippines, 21. marraskuuta 2014
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Ilmoita tästä arvioinnista
Bigelow J. Yksin matkustava United States of America, 3. marraskuuta 2014
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert W. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 30. lokakuuta 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Mactan Pension House Mactan-saariMactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja AktiviteetitMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - PalvelutMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja AktiviteetitMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilatMactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilatMactan Pension House Mactan-saari - Hotellin sisätilatMactan Pension House Mactan-saari - Kuntoilu ja AktiviteetitMactan Pension House Mactan-saari - VirkistysmahdollisuudetMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - Hotellin ulkopuoliMactan Pension House Mactan-saari - RavintolaMactan Pension House Mactan-saari - Ympäristö


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C08