Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Mandarin Plaza Hotel

Archbishop Reyes Corner Escario Street, IT Park, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 3000 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (3000)
Järjestä:
Antti P. Ryhmät Finland, 4. maaliskuuta 2015
Loisto hotelli

Sauna huoneet siisteys
10
Täydellinen
Ilmoita tästä arvioinnista
Rami S. Pariskunta Finland, 16. joulukuuta 2014
loistava valinta.

sijainti.siisteys.iso huone. aamupala.
9,7
Erittäin hyvä sijainti ayala plazan lähellä. Huone iso ja siisti. Henkilökunta osaa asiansa. Ei valittamista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pekka P. Liikematkailija Finland, 18. marraskuuta 2013
Loistava sijainti Ayala centerin kupeessa

Sijainti , sijainti ja sijainti
8
Mukava hotelli jossa kaikki perusasiat kohdillaan, asialliset saunat uima-altaan yhteydessä ja mielestäni hotellin hinta-laatusuhde oli varsin hyvä
Ilmoita tästä arvioinnista
Muhammad R. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 1. helmikuuta 2016
5 minutes walk to Alaya center

Location, location, location
8,3
Check in was smooth, the room available although we came before 2pm. Like others reviewer, we requested high floor for less noise, but in the room 2013 we found some pillows cover in bad condition. Air condition was superb, very fast cooling, bed mattress good. Overall, if just wanna stay for convenience location, Mandarin is ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chavez A. Pariskunta Philippines, 31. tammikuuta 2016
Nice hotelp

Location staff food
7,7
We enjoyed our stay. Spacious room
Ilmoita tästä arvioinnista
Stuart M. Liikematkailija Australia, 30. tammikuuta 2016
Good Value and Location

Location, Cleanliness, Staff
7,7
I really enjoyed my stay here. The staff were very friendly and accommodating. Close to Ayala Shopping Centre and Business District.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dale O. Yksin matkustava Philippines, 24. tammikuuta 2016
Good location

Great location, friendly staff , can't think of a third one
8
I checked in early evening, there were foreigners queuing ahead of me. Since there was only one person taking care of the check in, it kinda took her a long time to accommodate us. I failed to check if my booking included breakfast, she didn't inform me either, I missed breakfast thinking I'd just eat in the nearest mall. Pillows were a little worn out already :-(
Ilmoita tästä arvioinnista
Marilyn B. Pariskunta Australia, 23. tammikuuta 2016
Cebu

Cleanliness and location
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Hanne F. Pariskunta Norway, 21. tammikuuta 2016
Nice hotel

Breakfast, clean rooms, big rooms
9,3
Nice food, helpful staff
Ilmoita tästä arvioinnista
Maridel R. Pariskunta Philippines, 21. tammikuuta 2016
Great hotel

Location, staff, cleanliness
9,7
Great. Polite staff. This is my second time at mandarin, I've tried other hotels but I come back to this hotel. Value for money.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Mandarin Plaza Hotel Cebun kaupunkiMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - AulaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - AulaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - AulaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KuntosaliMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KylpyläMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KylpyläMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KylpyläMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KuntosaliMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - PalvelutMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMandarin Plaza Hotel Cebun kaupunki - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01