Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Zapatera, Cebun kaupunki, Filippiinit

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 1011 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,6
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (1011)
Järjestä:
Mika H. Yksin matkustava Finland, 26. joulukuuta 2011
Yö elämän keskuksessa

asiallista, edullista, menopaikoilla olevaa mukavaa hotellia etsiville
6,7
min. 50 words Ihan ok halpa budjetin hotelli erinomaisella paikalla, ajatellen yö elämän menoa.Huoneet ihan ok ja palvelu toimi kivasti.Hinta/laatu kohtaavat kivasti.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metrin eli kävelyetäisyydellä Cebun parhaasta yöelämän keskuksesta, Mango streetistä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kari K. Yksin matkustava Finland, 11. joulukuuta 2011
Hyvä palvelu

Hyvä sijainti, hyvä hinta-laatusuhde
7,3
mukava hotelli keskustan tuntumassa. kävelymatkan päässä keskeisistä palveluista. hinta-laatusuhde mielestäni ihan kohdallaan. uima-allasosasto oli pettymys, aurinko ei paistanut kuin altaaseen. sepulla hotellit aamupalalla, joka oli mukava asia. ei luksusta mutta voi suositella. terveisin asiakas suomesta
Ilmoita tästä arvioinnista
Tero E. Yksin matkustava Finland, 8. tammikuuta 2011
hyvä palvelu ja ruoka

kaikentyyppinen nauttii siellä olosta
7
min. 50 words Hyvä palvelu ja ok ruoat, kaikin puolin ok.
Yöelämävinkki: ok baarit
Ilmoita tästä arvioinnista
Markus H. Yksin matkustava Finland, 21. joulukuuta 2010
Hyvä palvelu.

Ystävällinen henkilökunta, tilava huone.
8
Hinta ja laatu kohtaavat. Uima-allas hyvin pieni. Sijainta on hyvä, jos haluaa juhlia. Mango sqarden hyvin lähellä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Erkki K. Yksin matkustava Finland, 17. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti.Deluxe huone oli hyvänkokoinen.

Huone oli siisti.Muutenkin hyvä siisteys.Allas kiva yllätys.
8,3
Sisäänkirjaus toimi hyvin.Varaukset olivat kunnossa.Vastaanotossa oltiin avuliaita neuvomaan kaikenlaisissa kaupunkiin liittyvissä kysymyksissä ym.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metein päässä on Mango Square josta löytyy iltamenoakin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juho K. Pariskunta Finland, 4. tammikuuta 2010
ango Park Hotel,
4,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jack M. Pariskunta United Kingdom, 11. helmikuuta 2016
Ideal location, helpful staff. Terrible aircon!

Helpful staff, rooftop pool, located close to Mango Square
6,7
We checked in mid afternoon and received a warm welcome and help with our luggage. The reception provided a brief overview of the hotel facilities but failed to tell us the last time we could order. We missed our chance to order room service because of this however we ate nearby in Mango Square which was pleasant anyhow. Positives here rest solely on the staff, they were truly helpful and provided much needed knowledge of the area and things to see and do. The wifi works well in the lobby and restaurant area but we didn't have access on the 4th floor. The pool is small but clean and fine for relaxing in after a long day. We didn't think much of the food and we ordered a number of dishes. Snacks and breakfast would be fine. The rooms are spacious and feature a fridge with assorted drinks. That didn't work. Worse still the aircon was shoddy! I've stayed in travel hostels with better AC than the one we were in. It just didn't cool the room. And that was on full turbo cool setting. It was noisy and switched itself on and off continuously. For what we paid I find it unacceptable this piece of kit is still in use. The management need to update their AC to match the overall standard of room and value. The beds are comfy and shower modern. Some toiletries are provided which is a nice touch. Overall great staff and well located near to Mango Square but we didn't think the rooms were comfortable enough for the price we paid. Quality AC really is a must and needs addressing. Might be nice if you can have drinks by the pool area
Ilmoita tästä arvioinnista
Raymond S. Yksin matkustava Switzerland, 14. tammikuuta 2016
Nice place, Swimming Pool at roof

Parking space, fast log-in, location
8,7
Newly renovated, unfortunately nor the bath rooms. So far, all is fine. Many TV channels, Internet fast and easy. Silent, even in the mornings, when guest checkout. Restaurants menu reads yummy and is cheap, sorry, I didn't try. Restaurant closes at 9pm. Rooms are clean, but I mistrust the (old) carpets. Bathrooms needs an urgent renovation.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sinnamah G. Yksin matkustava Malaysia, 12. tammikuuta 2016
The staff are very helpful.

Friendly,warm and cheerful
7,3
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Marvie V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 8. tammikuuta 2016
Cebu Marathon 2016

Hotel staff are courteous, breakfast buffet and channels found in the cable tv
9,3
In the score of 10, it was a 9, almost perfect if there was a electric kettle in the room for my coffee :)
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
Mango Park Hotel Cebun kaupunkiMango Park Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMango Park Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - YmpäristöMango Park Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - RavintolaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - AulaMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneMango Park Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04